Inşallah canım ya ilaç icio hasta olmamak çok kötüBen tam 10 gun olmustum olursunuz mutlaka
PkolumusunInşallah canım ya ilaç icio hasta olmamak çok kötü
Evet canımPkolumusun
Olacağımı sanmıyorum , kötü bişey yoktur dimi10 güne kadar normal. Ama eğer yine olmazsan mutlaka doktora git
yani keşke kafanıza göre kullanmasaydınız ilacı. Hamilelik olma ihtimali yok sanıyorum öyle anladım yazdığınızdan. Pkoluysan eğer kistten dolayı da olmayabilir. Yani biz bilemeyiz. 10 gün bekle 11.gün doktora mutlaka git. Lanet olsun pko ne çektik sendenOlacağımı sanmıyorum , kötü bişey yoktur dimi
Akşam eve gidince gebelik testi yapicam canım, sorma ya ne illet bi hastalikmis milletin adeti gecikince bir ihtimal vardır hamilelik .bizimkisi yılan hikayesi gibiyani keşke kafanıza göre kullanmasaydınız ilacı. Hamilelik olma ihtimali yok sanıyorum öyle anladım yazdığınızdan. Pkoluysan eğer kistten dolayı da olmayabilir. Yani biz bilemeyiz. 10 gün bekle 11.gün doktora mutlaka git. Lanet olsun pko ne çektik senden
aynen öyle sitres de cabası. geçen ay 10 gün geç oldum ondan önce tam gününde ondan önce 6 gün geç oldum. Allahın cezası her gün adet olma ihtimalim var. Tedavi görüyosan bi de bebek için boşa ümitlenmek var. İlk hamileliğimde adetimden 21 gün sonra olmayınca artık kan vereyim dedim hamileymişim meğer kaybettim bebeğimi. En başlarda heyecanla test yapmalar falan oluyo ya onun hayal kırıklığıyla beklememiştim.Akşam eve gidince gebelik testi yapicam canım, sorma ya ne illet bi hastalikmis milletin adeti gecikince bir ihtimal vardır hamilelik .bizimkisi yılan hikayesi gibi
Yaa canim geçmiş olsun neden kaybettin, tedaviylemi olmuştuaynen öyle sitres de cabası. geçen ay 10 gün geç oldum ondan önce tam gününde ondan önce 6 gün geç oldum. Allahın cezası her gün adet olma ihtimalim var. Tedavi görüyosan bi de bebek için boşa ümitlenmek var. İlk hamileliğimde adetimden 21 gün sonra olmayınca artık kan vereyim dedim hamileymişim meğer kaybettim bebeğimi. En başlarda heyecanla test yapmalar falan oluyo ya onun hayal kırıklığıyla beklememiştim.
ilki normal oldu kendiliğinden gelişmedi kürtaj oldu. İkinci gebeliğim klomenle oldu yumurtlama tedavisiyle düşük oldu. Tedaviden beri 1 yıl geçti hamile kalamıyorum. aşılama yaptık kasımda ama olmadıYaa canim geçmiş olsun neden kaybettin, tedaviylemi olmuştu
Anladım canım, bende bu ayda klomen kullanıcam olmazsa aşılamaya geçicemilki normal oldu kendiliğinden gelişmedi kürtaj oldu. İkinci gebeliğim klomenle oldu yumurtlama tedavisiyle düşük oldu. Tedaviden beri 1 yıl geçti hamile kalamıyorum. aşılama yaptık kasımda ama olmadı
inşaallah aşılamaya gerek kalmaz canımAnladım canım, bende bu ayda klomen kullanıcam olmazsa aşılamaya geçicem
Inşallah canım, hamileliğinde hiç belirtin varmıydıinşaallah aşılamaya gerek kalmaz canım
evet canım göğüsleri müthiş ağırıyo ve acıyodu şişmişlerdi. Sabah hafif bulantı oluyodu. En başlarda da adet oalcakmışım gibi ağrı oluyoduInşallah canım, hamileliğinde hiç belirtin varmıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?