Tarkan ve Pınar Dilek evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.003
Tarkan ve Pınar Dilek evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar

Megastar Tarkan sevgilisi Pınar Dilek'le nikah masasına oturdu. Sır gibi saklanan nikah 29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya'daki lüks villasında gerçekleşti. İşte Tarkan ve Pınar Dilek'in nikah töreninden ilk fotoğraflar...
Megastar Tarkan ve sevgilisi Pınar Dilek önceki gün Tarabya’daki villasında sade bir törenle evlendi.

29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle dünyaevine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Tarkan’ın “Pınar’la huzurlu bir ilişkim var. Kısmet olursa 2016’da evleneceğim” sözleri basında yankı uyandırmıştı.

kaynak: acunn.com

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sevgilisi Pınar Dilek'le nikah masasına oturan Tarkan'a sosyal medya hesabından tebrik mesajı yolladı.
Megastar Tarkan 29 Nisan Cuma akşamı sevgilisi Pınar Dilek'le sessiz sedasız evlendi. Tarkan'ın Tarabya'daki villasının bahçesinde gerçekleşen nikah töreninde çiftin aile yakınları katıldı.

Gizlice nikah masasına oturan Tarkan ve Pınar Dilek çiftine ilk tebrik ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.

Demet Akalın, Tarkan ve eşi Pınar Dilek'in nikah fotoğrafını Instagram sayfasında paylaşıp "Evli mutlu inşallah en kısa zamanda çocuklu ol be adam" notunu düştü.

"İnşallah Tarkan'ı da evlendiririz" demişti

Demet Akalın'ın paylaşımı takipçileri tarafından da büyük ilgi gördü.

Demet Akalın geçen yıl verdiği bir konser sonrası, "İnşallah Tarkan'ı da evlendiririz" diye konuşmuştu.

acunn.com

Saskinimm...
Tarkanda hep bi gay meyili sezdim ben.
Zamaninda bi tatilde bi erkekle dudak dudaga resimlerinden yola cikarak.
Hala saskinim..
Neyse gidiyorum ben.

mutluluklar diliyorum:)
pınar dileki fahriye evcene benzettim.:)

Türkiye'nin Megastarı Tarkan Tevetoğlu ile Pınar Dilek, önceki gün sade bir törenle evlendi. 29 Nisan Cuma günü Tarkan'ın Tarabya’daki lüks villasının bahçesinde gerçekleşen törene çiftin aile yakınları katıldı. Sade bir törenle dünya evine giren çiftin düğün törenini önümüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi. Peki Tarkan'ın eşi Pınar Dilek kimdir? Hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, beş yıl önce Tarkan’ın Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlık ile başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.

O konserden sonra Tarkan'la tanışma fırsatı yakalayan Dilek'in böylelikle hayalleri yavaş yavaş gerçek olmaya başlamıştı.

İşte Dilek'in Tarkan'la çektirdiği o ilk fotoğraf...

DİLEK PINAR KİMDİR?

Doğum tarihi: 1986
Doğum yeri: Almanya (Duisburg)
Boyu: 1.57
30 yaşında olan Pınar Dilek, Elazığ'lı anne ve Şanlıurfa'lı babanın kızıdır.

kaynak: ensonhaber.com

eee unlu modacılarla en ıyı fotografcılarla ve makyozle calısınca o kız ortaya boyle guzel cıkıyor
elbıse gelınlıgını hıc begenmedım ama...
o puskuller bana hep kızılderılılerı hatırlatır

bıde tarkanı hep guzel kızlarla gorupte bu hanım kızımızla bı anda evlenınce ben kısa surelı saskınlık yasadım

hayır o gelınlık ne yanı cok cırkın

Kiz cok çirkin ya . Ayrica cok zevksiz Gelinlik berbat. Uzun süreceğini sanmıyorum ünlülerin evlilikleri ortada .

mutluluklar.bakalım ne kadar sürecek merak ediyorum.. bende yakıştıramadım açıkçası.

Avukat sevgilisi daha güzeldi :)
Tabi renkler ve zevkler tartişilmaz :)
Önemli olan icinin guzelligi

bu gelinlik boşanma sebebi olabilir
hayırlı mübarek olsun Allah bur yastıkta kocatsın...

Ben kızı sevdim ya samimi geldi bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…