Tarkan ve Pınar Dilek evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar

Allah mesut etsin.
Aralarında hiç 14 yaş varmış gibi durmuyor, kız daha büyük gösteriyor.

Kızın mutluluğu ortalığı aydınlatıyor.
Kendisi evren olmuş adeta

kendisinin eşcinsel olduğu gayet net bir durum anlaşmalı evlilik muhtemelen diğer ilişkileri de öyleydi çünkü
açıkçası benmde ilk aklıma gelen bu. Ama gerçk bir evlilik olmasını çok isterdim onun adına çunku bu tarz insanlara çok uzuluyorum.

"Ne salaksın be tarkan, o kadar hatun gördün ala ala bu sevimsizi mi aldın" dedi şair kendi kendine mırıldanarak....

açıkçası benmde ilk aklıma gelen bu. Ama gerçk bir evlilik olmasını çok isterdim onun adına çunku bu tarz insanlara çok uzuluyorum.
Öyle evet ama yapacak bir şey yok ben de çok severim kendisini Harbiye konserine ilk gittiğim de kızların niye kendilerini Tarkannnnnn diye yırttıklarını anlamıştım adam sahne de muhteşem :)

Ünlü ve yakışıklı erkekleri elde eden sıradan kadınlara çok saygı duyarım; bilirim ki onlarda farklı bir meziyet var. Örn. olarak bkz. Demir Demirkan'ın sevgilisi

Ünlü ve yakışıklı erkekleri elde eden sıradan kadınlara çok saygı duyarım; bilirim ki onlarda farklı bir meziyet var. Örn. olarak bkz. Demir Demirkan'ın sevgilisi
aslında biz ünlülerin yanında üstün güzellik bekliyoruz aslında hepimizde sıradan güzellikler var.demek ki herhangi sıradan bi kadın veyahut çirkin sayılabilecek x bir kadın rahatlıkla bir ünlünün gönlünü çelebilir.bu demek oluyor ki herşey güzellik değil.

Reklam kokusu geldi burnuma buraam buram....Bu adam gay...Avukat sevgilisini de parayla tutmuştu...Kaynağım sağlam hatta bizzat hanım kızımızın kendi ağzından...

Zenginin mali zugurdun cenesini yorarmis vakasi yasiyoruz.
Allah bi yastikta kocatsin.
Medyanin dayattigi guzellik kaliplariyla birebir ortusmese de ben kizi sade hos ve evet guzel buldum.
Sadece ve sadece guzellige bakmayacak kadar akilli bi adam oldugunun saglamasini yapti Tarkan

Reklam da olabilir gerçekten sevip evlenmiş de olabilirler ama Tarkan gibi bir adamla evleniyorsun ve nikah elbisen Merve Boluğur'un nikah elbisesiyle aynı Hiç mi dergi karıştırmadın be kuzum?

Ya ben nedense bu evliliğin asparagas olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…