Tarkan ve Pınar Dilek evlendi! İşte nikahtan ilk fotoğraflar

fotoğraftaki ön sıradaki kızmış, nasıl değişmiş arkadaş :)
sade bir güzelliği var
yalnız bir fan iken hayranı olduğu ünlü ile nasıl evlendi ya taktik almak lazım :oha::KK53:

Tarkanın da altında takoz yoksa bende buraya üye değilim gaipten yazıyorum

yok yok saka yapiyorlar:KK70:
kadinin maskesi var cikartacaklar sonra:halay:
:skandal:
keske gay olsaydi dedim yani :kahve:

bence çocuk için anlaşmalı evlenmiştir, 5 sene sonra boşanırlar. hollywood'ta hep öyle yapıyorlar.

Ya ne taktiniz kizin guzelligine. O da estetik yapar cakma guzellerden olur o zaman.
Bence gayette dogal ve guzel. Ben begendim. Allah mutlu etsin.

kendisinin eşcinsel olduğu gayet net bir durum anlaşmalı evlilik muhtemelen diğer ilişkileri de öyleydi çünkü

bu mudur yani :)) ayyy valla ben daha güzelim :))) kendimi yanına yakıştıramazken bu hatun nasıl kaptı Tarkanı yeaaa.... tühhhh.... özgüven çalışmaları yapmalıyım :))

Şans İşte .sen git konserde tanış evlen .
Mutluluğu hak ediyor bu adam be
Nasil yaaaa :O Benim buna inanasim gelmiyor.Zira Tarkan orkestra calisanlariyla bile muhatap olmuyor konusmuyor selamlasmiyor yanina yaklasmak cok zor.Bunu orkestrada calisan arkadaslarimdan da bizzat duymustum.Saka gibi..

Saskinimm...
Tarkanda hep bi gay meyili sezdim ben.
Zamaninda bi tatilde bi erkekle dudak dudaga resimlerinden yola cikarak.
Hala saskinim..
Neyse gidiyorum ben.

Kendisi canlı yayında açıklamıştı hatta kimseyi ilgilendirmez gibisinden konuşmuştu. Bende şaşkınım...

Saskinimm...
Tarkanda hep bi gay meyili sezdim ben.
Zamaninda bi tatilde bi erkekle dudak dudaga resimlerinden yola cikarak.
Hala saskinim..
Neyse gidiyorum ben.

Kendisi canlı yayında açıklamıştı hatta kimseyi ilgilendirmez gibisinden konuşmuştu. Bende şaşkınım...

Bide ben şeyi merak ettim ,hani şu Esra Erol'da bir nevruz vardı acaba o Karaşar bağladı mı ki :KK70::KK70::KK70:

X