Tarık Akan'dan skandal cevap!

bana göre de sen çok dar çevrelerde geziniyorsun o ne olacak ama gerçekten sıkıldım hepinize tek başıma cevap yetiştiremem zira yoruldum :) meydan size bırakıyorum ben diyeceklerimi dedim zaten.

Biz sana olan şeylerle, örneklemelerle yorum yapıyoruz,
ama senden böyle bir şey göremiyoruz ?
sence de bir gariplik yok mu bu işte ?

Takım tutmuyoruz oy verirken biz. Takımla kıyaslıyosun çünkü kafalar o moda girmiş birini savunuyosan körü körüne çünkü sonuna kadar akplisin. Biz üşke çıkarlarına göre oy veren insanlarız. Chpyi savunacak halde değiliz bu karışıklıkta.
ya ben burada ak partiyi sevmiyorum chp yi de sevmiyorum ama chp ye oy veriyorum diyenleri gördüm bu da sence ironik değil mi ? :) sevmediğim desteklemediğim partiye asla oy vermem muhalefet doğru dürüst olsunda iktidarı kötülemekten daha başka işler yapsın , proje üretsin oy vereyim.

ya ben burada ak partiyi sevmiyorum chp yi de sevmiyorum ama chp ye oy veriyorum diyenleri gördüm bu da sence ironik değil mi ? :) sevmediğim desteklemediğim partiye asla oy vermem muhalefet doğru dürüst olsunda iktidarı kötülemekten daha başka işler yapsın , proje üretsin oy vereyim.

Oy vermezsen oyun iktidara gidiyo napıcan?

oda iyiymiş :) chp yi sevmesem onun yanlışlarına rağmen oy vericem yeter ki iktidarın oyları düşsün kusura bakma asıl ben bu kadar körü körüne oy veren kitle görmedim böyle sebeb mi olur ?

Ama göz göre göre, hırsıza, haksıza, ne karıştırdığı belli olmayan bir hükümetin devamı için
Akp ye oy verirsiniz değil mi ..

nasıl alkış tutulmuyor.adama en güzel ada tahsis edildi ve korunuyor.herkesten herşeyden korunuyor.kral gibi davranılıyor.yediği içtiği kontrol ediliyor.istedikleriyle istediği zaman görüşüyor.adamın özel sekretaryası bile var.yanında kimler kalacağına bile kendi klarar veriyor.dışarda olsa bu kadar yaşamazdı eminim ve hatta eminim ki istediği zaman dışarıya da çıkıyor.böyle duyumlar var.:KK14:
Bm hücre cezasına işkence diyor , ve yargı yolu açık diyor. Türkiye de bu yüzden yumuşatarak uyguluyor bu cezayı mecburiyetten yani hükümetle alakasız bir durum .

Ama göz göre göre, hırsıza, haksıza, ne karıştırdığı belli olmayan bir hükümetin devamı için
Akp ye oy verirsiniz değil mi ..
evet hemen hırsız vs. lafları başladı ya tamamdır bu konudan çıkmalı uzar gider , kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz :)

Bitirebilecek sürece girmedik !! Hala herşey 2 dudagının arasında birinin.İstenilen tek şey var.Çözüm sürecinin başarıya ulaşmasında tek bir anahtar var onu da biliyorsundur.Söylememe gerek oldugunu düşünmüyorum.
Ona da gönlün el veriyorsa kabulum dersin.He o anahtar açılırsa da asıl sen empati yaparsın kendini şehit yakınlarının yerine koyarak.Anlastık ? Bakalım o zaman kalbin soguk davranabılecek mısın ?

Şunu şuraya bırakalım da yine de biz.

evet hemen hırsız vs. lafları başladı ya tamamdır bu konudan çıkmalı uzar gider , kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz :)

Biliyorsunuz ama körü körüne yine gidiyorsunuz peşinden ..
İşinize de gelmeyince hep aynı kaçış ...
İnsanın verecek cevabı kalmamışsa bir konuda oturup bir düşünür, savunduğum
yanlış mı diye ..
Size de tavsiye ederim, çok doğru bir tavırdır ve hep hatadan kurtarır insanı .

oda iyiymiş :) chp yi sevmesem onun yanlışlarına rağmen oy vericem yeter ki iktidarın oyları düşsün kusura bakma asıl ben bu kadar körü körüne oy veren kitle görmedim böyle sebeb mi olur ?

Chpye ya da mhpye farketmez iktidarın oyu düşsün değil. Meclis karma olsun diye. Farklı düşünceler olsun diye.

yazık gerçekten ak parti düşmanlığı barzılarının gözlerini kör etmiş , evet apo teröristtir evet masaya oturuldu devlet böyle bir karar aldı halkta istedi artık barış olsun ama kimse apoya alkış tutmuyor, yılladır savaşıyoruz bir adım öteye gidemedik görüyorsunuz terör örgütüne öldürenler alkış tutumadıkları kaldı, bir savcı öldü çoluğu çocuğu babasız eşi kocasız kaldı kınamak lanetlemek bu çok mu zor ? Barış süreci de olmasın o zamn savaşmaya devam ne istiyorsunuz anlamadım hala teröre çanak tutuyorsunuz Allah korusun başınıza gelebilir o zamanda tarık akan sizin babanızın katillerine çanak tutar terörist değil o der nerdeyse alkış tutar , millete mal olmuş bir sanatçı bunu yapıyorsa vay halimize....

Ay kıyamam ya millete mal olmuş bir sanatçı böyle diyor taşlanıyor ama Milletin Cumhur Başkanı Terörist liderine sayın Öcalan demesi barış için oluyor.
Ne barışı ne süreci ?
Kafamı buluyorsun daha dün gibi hatırlıyorum şehidine Kelle diyen başbakanı.
Ne halt olduysa bunun döneminde oldu aleviliği sünniliği kürdünü hep bununla öğrendik..

Kardeşim Alevi olduğu için sınıf arkadaşlarının yerli malı haftasında getirdiği börekleri yemediğini anneme bizim elimizden yemek yenmezmiş demelerini , alevi demenin ne demek olduğunu sorması..
Bunların hepsini bu dönemde gördük bana hala savunmayın..Barışçıl bir parti olduğunu yok efendim bir süreç olduğunu..

Ne demek masaya oturmak yahu 75 milyon nüfuslu bir ülkeyiz.TSK çok kuvvetli bir yapıya sahip ( tabi ergenekon diye içeri tıkmadan önce) nasıl oluyorda bir avuç kendinden çokca az sayıda olan TERÖR grubuna dur diyemiyor.
Dur demediği gibi alkışlar davul zurna ile dağdan tören düzenleyip gelin diyorlar.
Al resmi bu da mı yalan ?

Ama yok siz buna da inanmazsınız.Sizin gözünüze soksa yine görmezsiniz..Niye çünkü yol yaptı neden çünkü dindar..
Hey yavrum hey afyonlu bir milletiz.

Chpye ya da mhpye farketmez iktidarın oyu düşsün değil. Meclis karma olsun diye. Farklı düşünceler olsun diye.
o farklı düşünceler zaten ak partiyi şu anda iktidar yaptı tekrar söylüyorum ak partiyi bu kadar yücelten yine chp nin mhpnin kendisi, eger biraz doğru dürüst muhalefet yapsalar inan iktidar olurlar , misal kılıçdaroğlunun her mitingini izlerim, ak partililer hırsızdır dedi , peşinden herbiriniz etrafınızdaki bir akpliyi chpye oy vermeye ikna edecek misiniz, söz mü? dedi, ya sen önce adamlara hırsız de sonra oylarına talip ol diyecek lafım yok. :)

400 milletvekili akepe nin eline geçmesin ki meydanı boş bulmasın:KK14:

Hangi parti olursa olsun farketmez hiçbiri meydanı boş bulmasın egem. Chp de olsa mhp de olsa bu zarardan başka bişey değil ülke için. Zaten çok komik derecede bir avuç partimiz var. Onlardan biri terörist destekçisi üstüne üstlük. Bir tane kadın hakkı savunucusu yok şu mecliste ya.

o farklı düşünceler zaten ak partiyi şu anda iktidar yaptı tekrar söylüyorum ak partiyi bu kadar yücelten yine chp nin mhpnin kendisi, eger biraz doğru dürüst muhalefet yapsalar inan iktidar olurlar , misal kılıçdaroğlunun her mitingini izlerim, ak partililer hırsızdır dedi , peşinden herbiriniz etrafınızdaki bir akpliyi chpye oy vermeye ikna edecek misiniz, söz mü? dedi, ya sen önce adamlara hırsız de sonra oylarına talip ol diyecek lafım yok. :)

Bambaşka şeyden bahsediyorsun

Sizin ki kadar potansiyel yalancı olsaydı tabi haklısın oy toplardı.

Ay kıyamam ya millete mal olmuş bir sanatçı böyle diyor taşlanıyor ama Milletin Cumhur Başkanı Terörist liderine sayın Öcalan demesi barış için oluyor.
Ne barışı ne süreci ?
Kafamı buluyorsun daha dün gibi hatırlıyorum şehidine Kelle diyen başbakanı.
Ne halt olduysa bunun döneminde oldu aleviliği sünniliği kürdünü hep bununla öğrendik..

Kardeşim Alevi olduğu için sınıf arkadaşlarının yerli malı haftasında getirdiği börekleri yemediğini anneme bizim elimizden yemek yenmezmiş demelerini , alevi demenin ne demek olduğunu sorması..
Bunların hepsini bu dönemde gördük bana hala savunmayın..Barışçıl bir parti olduğunu yok efendim bir süreç olduğunu..

Ne demek masaya oturmak yahu 75 milyon nüfuslu bir ülkeyiz.TSK çok kuvvetli bir yapıya sahip ( tabi ergenekon diye içeri tıkmadan önce) nasıl oluyorda bir avuç kendinden çokca az sayıda olan TERÖR grubuna dur diyemiyor.
Dur demediği gibi alkışlar davul zurna ile dağdan tören düzenleyip gelin diyorlar.
Al resmi bu da mı yalan ?

Ama yok siz buna da inanmazsınız.Sizin gözünüze soksa yine görmezsiniz..Niye çünkü yol yaptı neden çünkü dindar..
Hey yavrum hey afyonlu bir milletiz.
ay kıyamam gibi alay edici şekilde yorum yapmazsanız sevinirim.

Ocu bucu şucu değilim , sadece doğruları araştırıp öğrenen bir vatandaşım .. Yanlız şu sayın öcalan dedi meselesi gerçekten

erdoğanın sesine benzettiniz mi ? tapeler de ki sesle o paylaşılan ses arasında da dünya kadar fark var , ki nette bir çok kişi

benzemediğini yazıyor yorumlarında ...

X