Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
24 b 22 c son soruyu bilemedim cevabi nedir ?Birkaç tane soru ekledim.
Uffff tarihe daha cok calismam lazimOrhun Yazıtları okunan ilk kelime Tanrı,
Modova Alp Er Tunga,
Mumyalama da cesedi kötü ruhlardan arındırmak için yapılırmış.
Cok iyi dusunmussunuz gercekten,bende burdaym artik birlkteMerhaba arkadaşlar,
Tarih çözmeye başladım daha önce pek karşıma çıkmayan soruları burada paylaşmaya karar verdim. Sizde farklı bulduğunuz soruları paylaşırsanız epey değişik soru görmüş oluruz.
Guzel paylasim olur ,ben once matematk calismayi dusunuyorm tarihe gelince eklerim.basarilar arkadaslarMerhaba arkadaşlar,
Tarih çözmeye başladım daha önce pek karşıma çıkmayan soruları burada paylaşmaya karar verdim. Sizde farklı bulduğunuz soruları paylaşırsanız epey değişik soru görmüş oluruz.
Orhun Yazıtları okunan ilk kelime Tanrı,
Modova Alp Er Tunga,
Mumyalama da cesedi kötü ruhlardan arındırmak için yapılırmış.
Hadi ya:/ uff o kadar çok kaynak var ki tarih için önerilen hangi birini almalıyım şaştımMerhaba,
Tarihin pusulasına başladım az önce.
İlk 8 soruda 2 tanesini yapabildim. Farklı soru olarak kitabın tamamını önerebilirim sanırım.
Gerek var mı bu kadar kasmaya acaba, konu anlatımında ne yoksa bu kitapta
Bunlar en uç sorular bence. Ayrıntıları görmek açısından iyi olur diye düşünüyorum.bu soruları görünce matematik çalışasım geliyor
o bile daha kolay sanki
hiç tarih yapmasam kaç alırım diye düşünürken buluyorum kendimi
zira yanlış yapıp bir de diğer doğrularımı kaybediyorum
50 Gy 30 GK yapsam kaç alırım ki
Aslında bana zevkli geliyor tarihe ilgim olduğundan. Ama bunlar fazla detay fazla ayrıntı.güzel bi topik olmuş en nankör ders tarih zaten sürekli tekrarrrr tekkkraaaarrr istiyoo...
hocam siz konu çalışıyor musunuz ? yoka alt yapınız varda sorular üzerinden mi gidiyorsunuz ? zira bende yeni başladım ama çok başlardayımBen günlerdir çalışamıyorum hastalıktan, ailevi meselelerden. Bugün biraz çalıştım ama size bir sorum olacak.
Murat yayınlarında gördüm bu soruyu bence cevabı Cemaat Mah. ama cevap anahtarı Konsolosluk demiş.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
soru içinse gayrimüslimler yabancı oldukları için konsolosluk mahkemesi ilgilenir diye biliyorum.Ben günlerdir çalışamıyorum hastalıktan, ailevi meselelerden. Bugün biraz çalıştım ama size bir sorum olacak.
Murat yayınlarında gördüm bu soruyu bence cevabı Cemaat Mah. ama cevap anahtarı Konsolosluk demiş.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ben şöyle biliyordum konsolosluklar Kanuni döneminde ülkede ticaret yapan Fransız tüccarların davasına bakıyor, Cemaat ise ülkede yaşayan gayrimüslimlerin davalarına bakıyor.soru içinse gayrimüslimler yabancı oldukları için konsolosluk mahkemesi ilgilenir diye biliyorum.