Tarihten farklı bulduğumuz soruları paylaşsak Nasıl olur?

Ben günlerdir çalışamıyorum hastalıktan, ailevi meselelerden. Bugün biraz çalıştım ama size bir sorum olacak.
Murat yayınlarında gördüm bu soruyu bence cevabı Cemaat Mah. ama cevap anahtarı Konsolosluk demiş.
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Cemaat mahkemesi gayrimüslim tebaaya bakar burda taraflar yabancı imiş o nedenle konsolosluk mahkemesi bakıyor

Dinsel değil de vatandaşlık ölçütü var bir de kendi aralarında demiş iki taraf da yabancı sanki kendi ülkelerinde gibi yargılanıyorlar yani

hocam siz konu çalışıyor musunuz ? yoka alt yapınız varda sorular üzerinden mi gidiyorsunuz ? zira bende yeni başladım ama çok başlardayım :KK43:
Alt yapım var biraz. Herkese uyup Ramazan Yetginin videolarını izlemeye başladım.
Tarihi videolardan izleyeceğim bir kere. Diğer derslere kitaptan konu çalışıp test çözeceğim.

Sınav yaklaştıkça korku başladı bende yetiştiremeyeceğim, olmayacak falan gibi.
Motivasyonum çok düşük bu günlerde Allah sonumuzu hayır etsin.

Cemaat mahkemesi gayrimüslim tebaaya bakar burda taraflar yabancı imiş o nedenle konsolosluk mahkemesi bakıyor

Dinsel değil de vatandaşlık ölçütü var bir de kendi aralarında demiş iki taraf da yabancı sanki kendi ülkelerinde gibi yargılanıyorlar yani

Anladım Çok teşekkürler:KK50:

Alt yapım var biraz. Herkese uyup Ramazan Yetginin videolarını izlemeye başladım.
Tarihi videolardan izleyeceğim bir kere. Diğer derslere kitaptan konu çalışıp test çözeceğim.

Sınav yaklaştıkça korku başladı bende yetiştiremeyeceğim, olmayacak falan gibi.
Motivasyonum çok düşük bu günlerde Allah sonumuzu hayır etsin.
anladım hocam bende tarihte video izliyorum ama guzel oluyo kalıco oluyor sanki ama çok zaman alıyor. süre daraldıkça da insan stres oluyor :KK43: vatandaşlık için konu anlatım tavsiyesi istesem çok mu olmuş olurum :KK66: evveliyat var elimde ama çok ayrıntı bogdu beni birde 2014 ihtiyaç var ama oda hem eski basım hemde yuzeysel diye ondan dan emin olamadım.

anladım hocam bende tarihte video izliyorum ama guzel oluyo kalıco oluyor sanki ama çok zaman alıyor. süre daraldıkça da insan stres oluyor :KK43: vatandaşlık için konu anlatım tavsiyesi istesem çok mu olmuş olurum :KK66: evveliyat var elimde ama çok ayrıntı bogdu beni birde 2014 ihtiyaç var ama oda hem eski basım hemde yuzeysel diye ondan dan emin olamadım.
Bende ihtiyacın 2016 seti var ondan çalışmayı düşünüyorum. İhtiyacın anlatımı daha anlaşılır geliyor bana. Çok detaylı çalışmak istemiyorum vatandaşlıktan. Zaten kafa karıştırıcı bir ders.

Vatandaşlıktan öncelikle bir tane küçük kitap edinin

Özet gibi olan cep kitabı hızlı tekrar vs adı altında olanlardan

Onlar ezber gereken konuları içerir önce bir onlar ezber olacak ayrıntılı konu bir sonraki diye düşünüyorum

Bizim kurarsın arkadaşlar ayrıntı ayrıntı çok kafada karıştı dediler

Soru çözünce de oturur zira piyasada değildir tarzı sorular çok

böylelikle diğer olan şartları da tekrar etmiş olursunuz ayrıntılı kelime oyunlarını da fark edersiniz

merhaba arkadaşlar kpss tarih soruları falan bakınıyodum böyle bi başlık olduğunu görünce üye oldum. tarih benim de başımın belası valla ne yalan söyleyeyim kuzey akademi yayınları çözüyorum bu ara padişah diye bi soru bankaları var ama tarih derya deniz bilmediğim o kadar çok şey var ki napıcam nası öğrencem hiç bilmiyorum çözdükçe paylaşırım burda da
tekrardan başarılar çalışan herkese tarih çalışma konusunda önerileriniz varsa nolur söyleyin :KK43:

şöyle de bi boşluk doldurma sorusu paylaşayım tekrardan başarılar hepimize :)

Eklentiler

• soru.jpg
    soru.jpg
    28 KB · Görüntüleme: 126
merhaba arkadaşlar kpss tarih soruları falan bakınıyodum böyle bi başlık olduğunu görünce üye oldum. tarih benim de başımın belası valla ne yalan söyleyeyim kuzey akademi yayınları çözüyorum bu ara padişah diye bi soru bankaları var ama tarih derya deniz bilmediğim o kadar çok şey var ki napıcam nası öğrencem hiç bilmiyorum çözdükçe paylaşırım burda da
tekrardan başarılar çalışan herkese tarih çalışma konusunda önerileriniz varsa nolur söyleyin :KK43:

Bu nasıl bişiymiş acayip merak ettim cevabını acaba önceden duydum mu hiç diye ikta tımar yeni gördük derste ama hiç böle bişi demedi hoca :KK70:

o kitaplarda yazıyordu şimdi hatırlayamadım ama pusula varsa onda vardı galibaaa

arusane

resmi- arus gibi bir adı olabilir ama emin değilimmm

X