Anket Tarihteki hangi olayı çıplak gözle görmek isterdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TaRiHiMiZDeKi HaNGi oLaYi ciplak gözle görmek isterdiniz???

• Ankete Katılan
    73
E

EU1

Ziyaretçi
TaRiHiMiZDeKi HaNGi oLaYi ciplak gözle görmek isterdiniz???

İstabul'un fethi:)))))))

Başlık tarihimizde ki hangi olayı çıplak gözle görmek istersiniz demişsiniz ama Titaniğin batışının bizim tarihimizle ne alakası var?Galiba seçenek başlığa uymamış:)

Anket seçenekleri daha fazla olmalı ki konuyu açtığına değsin, tarihimizdeki olaylar İstanbulun fethi ve Adnan Menderes'in idamıyla mı sınırlı?

Anket seçenekleri daha fazla olmalı ki konuyu açtığına değsin, tarihimizdeki olaylar İstanbulun fethi ve Adnan Menderes'in idamıyla mı sınırlı?

hayir tabikide degil ozaman degecek konuyu sen ac sevgili arkadasim...
ben size son secenekte kendi dusuncelerinizede yer verin diye ekledim
iyi okursan anlarsin...
bi fikrin varsada yoksada ya susarsin ya yazarsin

Başlık tarihimizde ki hangi olayı çıplak gözle görmek istersiniz demişsiniz ama Titaniğin batışının bizim tarihimizle ne alakası var?Galiba seçenek başlığa uymamış:)

bersulecim tarihimizde derken tum tarihi kasdetmek istemistim canim ama öyle yazivermisim bende daha sonrasinda farkettim canim kelime hatamdan dolayi özür dilerim...

Berşule imzana koptum hahahaaaaaaaaa:roflol: saz ekibine beni de alsana,kesin geçerim elemeyi acayip kıvrak hatunumdur.jeyyar:roflol:

Sorunun cevabına geleyim,İstanbul un Fethi..

Ama arkadaşımız ''diğer'' diye de bir seçenek eklemiş zaten..Tek yapmanız gereken şayet şıklarda yok ise kendinizin belitmesi,bu da çok zor bir şey değil..

Ama arkadaşımız ''diğer'' diye de bir seçenek eklemiş zaten..Tek yapmanız gereken şayet şıklarda yok ise kendinizin belitmesi,bu da çok zor bir şey değil..

cok tesekkur ederim bersulecim ya ...
ya insanlar anlamak istemiyor yada polemik yaratmak istiyor

İstanbul'un Fethi demiştim zaten madem ''dünya üzerinde çıplak gözle görmek istediğiniz diyecektim'' diye yazmış arkadaşımız öyle ise buna ''Veda Hutbesi'ni de eklemek istiyorum..

deniz_güneş,tamam dahil ettim seni de saz ekibime,davulcu ol istersen:))

İstanbul'un fethi dedim seçenek olmayınca ama ben de BerŞule'cim gibi Veda HUtbesi görmek isterdim.

MÜ'MİNLER! Size bir emanet bırakıyorum ki ona sıkı sarıldıkça yolunuzu hiç şaşırmazsınız. O emanet Allah Kitabı Kur'andır. MÜ'MİNLER! Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz! Müslüman müslümanın kardeşidir, böylece bütün müslümanlar kardeştir. Din kardeşinize ait olan herhangi bir hakka tecavüz başkasına helal değildir. Meğer ki gönül hoşluğu ile kendisine vermiş olsun... "Veda Hutbesinden"

veda hutbesi , çanakkale savaşı , istanbulun fethi, hendek savaşı , bedir savaşı , uhud savaşı , ,,,,,,,,,,,,,,,
hımmm bi olay değil devir ( Devri alem hatta ) ama olsun
bide kanuni dönemi , iskitler zamanı nedense çekici geliyo
bide cilalı taş devrini görüyüm görmüşken
insanlar o kadar çalışkanmışki bitki liflerinden elbise yapmışlar okadar yani
böyle tembel bi dünyayı çıplakgözle görmektense odönemi görüyüm :kahve:

daha baslıgı okurken aklıma ıstanbulun fethı geldı sıklarda goruncede hemen ısaretledım tabı kurtulus savasını da gormek ısterdım ayrıca

..............................................

Son düzenleme:
ben cumhuriyetin ilanına şahit olmak isterdim o günleri yaşamak görmek isterdim..

Bunu başka bir konuda da yazmıştım.
Boğazdan geçerken Topkapı Sarayına hayran hayran bakarken de eşimle bunu konuşmuştuk.
Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u nasıl fethettiğini görmek isterdim ve eski İstanbul'u tabi.fisfisfis

olay değil ama kanuninin hürreme aşık olduğu anı görmek isterdim. hürrem ben olsaydım fena olmazdı hani...

istanbulun fethini görmek isterdim evet :)

tabiki...İstanbul'un fethi

Back