• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihi Kitaplar

havvamm

Agresif serseri bir beybiyim🐣😂
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2009
876
1.835
333
lise3. sınıfa gidiyorum. tarih hocamız bu dönem 3 tane tarih kitabı okumamızı söyledi ona göre not kullanıcakmış. ama ben tarih kitapları okumaktan nefret ediyorum çok sıkılıyorum :( hoca 150 sayfa falan olabilir dedi. sizden ricam çok sıkmayacak bi tarih kitabı söylemeniz.. varmı böyle bildiğiniz kitaplar.. lütfen çok sıkıcı olmasın..

o kadar kitap okuyan var hiç mi fikir vericek olan yok..

ne anlatıyor peki.. çok sıkıcımı ki ? ben tarik kitaplarından çok sıkılıyorumda..:26:

Philippa Gregory tudor serisini tavsiye ederim.tarih kitaplarına ilgini çok çok arttırır.biraz uzundur ama asla sıkılmazsın.

Demet Altınyeleklioğlunu da tavsiye ederim.hürrem,nurbanu ve safiyeyi okuyabilirsin.onlar da uzndur ama yine sıkılmazsın.
kısa tarihi kitap yerine ilgini çekecek ve keyifle okuyacağın tarihi kitaplar araştır.başladığın zaman zaten bağımlısı olursun.

Ben de Beyazıt Akman'ın Dünya'nın İlk Günü adlı kitabını tavsiye ederim. Fatih'in çocukluğundan,İstanbul'u fethine ve ölümüne kadar olan olayları roman tarzında akıcı bir dille anlatmış. Kesinlikle okunması gereken kitaplardan birisi. Sıkılmadan okunabilecek bir kitap...

İskender Pala şah &sultanı kesinlikle tavsiye ederim ayrıca Okay Tiryakioğlu bütün kitaplarını tavsiye ederim padişahların hayatını roman şeklinde anlatır

harem serisi tarih kitapları olarak sayılmaz . çünkü tarih kitabı gerçeklere kaynaklara göre yazılmalıdır. o harem kitapları da çoğu şeyi yalan.. ha bende okudum normal bir roman olarak güzel ama tarih romanı denilmez

şu çılgın türkler romanı ve devam kitapları var onları okuyabilirsin

nutuk falan..

Latife ve Fikriye İki Aşk Arasında Atatürk / İsmet Bozdağ

(Atatürk'ün özel hayatından bilinmeyen kesitler... Atatürk'e tapan iki kadın...
Fikriye ve Latife hanımların Atatürk'ün hayatındaki yerleri ve seyirleri...)

Severek okuyacaksın canım. :68:

Back