Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktora gitmelisin söylemelisin bence hamilesin çünkü riske atmaSabah yulaftan tost ekmeği yaptım yoğurtla yumurtayla karıştırıp tost yaptım yulaftan peynir koydum arasına yedim daha sonra bakınca yulafın 1 ay tarihi geçmiş 8 haftalık gebeyim acaba bişey olurmu acil dönermisniz
Kime sorduysam yakınımda bişey olmaz ded ama aynen gitmem lazımDoktora gitmelisin söylemelisin bence hamilesin çünkü riske atma
Yani bir şey olmaz diyenleri anlayamadım Bence hamile bir insana denmez Hani bir şey olacağından değil ama yine de bir git önlem için göster kendiniKime sorduysam yakınımda bişey olmaz ded ama aynen gitmem lazım
Aynen bunun için yarn gidicem inşallah bşey olmazYani bir şey olmaz diyenleri anlayamadım Bence hamile bir insana denmez Hani bir şey olacağından değil ama yine de bir git önlem için göster kendini
Üründe böceklenme vb yoksa bir sorun olmaz.Sabah yulaftan tost ekmeği yaptım yoğurtla yumurtayla karıştırıp tost yaptım yulaftan peynir koydum arasına yedim daha sonra bakınca yulafın 1 ay tarihi geçmiş 8 haftalık gebeyim acaba bişey olurmu acil dönermisniz
Yok hayır buzdolabndaydı herhanqi bşey yoktu mide bulantısı kusma vs hiçbseyde yaşamadımÜründe böceklenme vb yoksa bir sorun olmaz.
Bir sorun yok bu durumda.Yok hayır buzdolabndaydı herhanqi bşey yoktu mide bulantısı kusma vs hiçbseyde yaşamadım
İnşallah çok tşk ederim rahatlattnzBir sorun yok bu durumda.
Mide bulantısı,kusma ve ishal varsa zehirlenme vardır. Boceklenme ve küflenme de yokmuş sanırım. Bence korkmaniza gerek yok. İçiniz rahat degilse doktorunuzla konuşabilirsiniz. Daha dikkatli olursunuz bundan sonra. Aynı endişeyi ben de yaşadim o yüzden anlıyorum sizi.Yok hayır buzdolabndaydı herhanqi bşey yoktu mide bulantısı kusma vs hiçbseyde yaşamadım
Çok tşk ederim içim çok rahatladı sayenizde herhanqi bir etkileşim aksi bişey olmadı yaniMide bulantısı,kusma ve ishal varsa zehirlenme vardır. Boceklenme ve küflenme de yokmuş sanırım. Bence korkmaniza gerek yok. İçiniz rahat degilse doktorunuzla konuşabilirsiniz. Daha dikkatli olursunuz bundan sonra. Aynı endişeyi ben de yaşadim o yüzden anlıyorum sizi.
Ferah tut içini bişey olmaz önlem için git sadeceAynen bunun için yarn gidicem inşallah bşey olmaz
İnşallah inşallahFerah tut içini bişey olmaz önlem için git sadece
Kesinlkle doğru ama insan işte evham yapıyor ne bileyim hemen sordum sağolun içmi çok rahatlattnıZ <3Tarihi geçen peynir, et tavuk vs olsaydı sorun olabilirdi de tahıllarda bir şey olmaz. Son kullanma tarihini yasalar gereği koyuyorlar, mesela unun, mısırın, bulgurun son kullanma tarihi olabilir mi?