Arkadaşlar bende de tuz krizi oluyor, hayatım boyunca tatlıya karşı pek düşkün değilim çikolata bile canım çekmez yani, ama tuza karşı büyük bir ilgim var neden bilmiyorum cips yeme krizlerine giriyorum, yiyeceklere de tuzu çok koyuyorum. Resmen canım tuzlu bişeyler çekiyor hepNapsam acaba onu da bastıracak bişey var mı ki?
Selam süt sizide ishal yapıyor mu ?Evet tarçınlı sütle 3.günümdeyim ,yediklerimden kısmadım hiç.hele akşam fazlasıyla abartı yiyorum ama yinede eksilmek güzel bişey:)
Dikkat edebilsem akşamları şimdi 53ü görmüştüm.hedefim geçen yılki gibi 53ü görmek :))
Eki Görüntüle 1772811
Bugün akşam 7buçukta yedim peynirli makarna 2tabak ve salata.yarından ümidim yok ama vazgeçmiycem devam tarçınlı süte.şuanda içiyorum ardından yatıcam :))
Hayır cnm ama wcye rahat çıkarttığını söyleyebilirim hazımsızlık yaşamıyorum hiç.metobolizmayı gerçekten hızlı çalıştırıyo yediklerim bende kalmıyo.. :)Selam süt sizide ishal yapıyor mu ?
Tamam canım teşekkür ederimHayır cnm ama wcye rahat çıkarttığını söyleyebilirim hazımsızlık yaşamıyorum hiç.metobolizmayı gerçekten hızlı çalıştırıyo yediklerim bende kalmıyo.. :)
ben ılık süt içine koyup içiyordum diyet yaparkenarkadaşlar süt soğuk mu sıcak mı olucak siz nasıl içiyosunuz ?
arkadaşlar süt soğuk mu sıcak mı olucak siz nasıl içiyosunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?