Tabiki kilona gore degisir kilosu fazla olan daha cok verir. Yarin tartilip paslayacagim. Bakalim ne kadar etki gostercek.Belki +100 sen olabilir ama ben 50 kilolardayım ve mümkün değil böyle birşey
Ben diyetimi yapiyorum zaten 3 hafta oldu nerdeyse baslayi 3 haftada 6 kilo verdim sporumuda yapiyorum ben bunu desteklemesi adina yapiyorum metabolizmayi hizlandiriyomus denemeden bilemeyiz. Veren kadar vermeyende var tabi herkez 5 kilo vermemis ama ise yaradigini soyleyen cok.böyle bir şeyin imkanı yok.2 aydır diyetteyim kaçamak bile yapmıyorum sayılır ve 10 kilo verdim. günde 1-1,5 saat yürüyorum bol su içiyorum ancak böyle.
bence bu tür şeylerle vakit kaybetmek yerine düzenli beslenerek kilo vermek daha mantıklı
tarçın şifadır. zaten tatlı isteğini de keser. diyetin yanında yenilip, içilirse illa faydası olur. ama tek başına ya da destekle 1 hafta da 5 kilo verdirmez o nedenle yazdım. başarılar diyetinde.Ben diyetimi yapiyorum zaten 3 hafta oldu nerdeyse baslayi 3 haftada 6 kilo verdim sporumuda yapiyorum ben bunu desteklemesi adina yapiyorum metabolizmayi hizlandiriyomus denemeden bilemeyiz. Veren kadar vermeyende var tabi herkez 5 kilo vermemis ama ise yaradigini soyleyen cok.
Tesekkur ederim. Bende sana katiliyorum dikkat etmezsek veremeyiz. Ins ise yarar.tarçın şifadır. zaten tatlı isteğini de keser. diyetin yanında yenilip, içilirse illa faydası olur. ama tek başına ya da destekle 1 hafta da 5 kilo verdirmez o nedenle yazdım. başarılar diyetinde.
Ins ise yarar diyetime dikkat ediyorum birazda spor bakalim sonucu yazicam ins olumlu olur.Devamıni merak ediyorum.ben de denemek istiyorum
Cok tesekkur ederim ben sadece 1 su bardagi iciyorum sabah ac karnina bakalim ne kadar etkili olacak.Bir ara çubuk tarçını suya koyup gün boyu o suyu içiyordum . İştah azalttı bende ama bir sabah aniden 20 sn kadar gözlerim karardı kendimden geçer gibi oldum sonra düzeldim . Netten araştırınca tansiyonu etkilediğini okudum , muhtemelen bende de öyle oldu . Sadece fazla tüketmeyin dikkatli olmakta yarar var demek için yazdım . Dilerim sağlıkla istediğiniz kiloya ulaşırsınız .
Ins ise yarar diyetime dikkat ediyorum birazda spor bakalim sonucu yazicam ins olumlu olur.
İse yarayacak gibi duruyo benim 3 . Haftam oldu diyete baslayali ilk hafta 3.6 kilo verdim 2.hafta sadece 500 gr verdim pazartesi 3. Hafta bitecek bakalim ne kadar gidecek hic kacamak yapmadim sporumuda yapiyorum mumkun oldugunca. Ins hedeflerimize ulasiriz..Ben de sağlıklı. Beslenenip Spor yapıyorum 3 kilo verdim.bir de tarçınlı suyu deneyim.bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?