Tarçın yağı ve zencefil yağını kullandığınız parlatıcının içine karıştırıp bir de öyle deneyin canlarım :) Etkisi 3 saat kadar sürüyor ama daha etkili bir şey için şu eczanelerde satılan cake mansoon dudak dolgunlaştırıcı diye bir ürün var, 6 ayda 1, 1 hafta kullanıyorumve ürün zaten 2 sene yetiyor heeh sonuç mükemmel :) tavsiye ederim
Meraba Swordfish ilk defa senden duyuyorum bu ürünü internetten de baktım ama bulamadım fiyatı ne kadar, dolgunluk kalıcı mı oluyor biraz daha bilgi verebilirsen sevinirim.
sakın mansoon u almayın ben ilk çıktığı zaman almıştım hiçbi işe yaramıyo ben denedim bisürü para wermiştim taa ne zaman ama yok almayın sakın. geçen sene kolajen yaptırmıştım dudaklara bana 8 ay kadar kalcak dediler sora vücut onu kendiliinden eritcek dedi doktor ama noldu 2 ay zor dayandı :) biliosunuz silikon zaten yasak dudaklar için başka bi doktorla konuştum en güzeli vücuttan yağ aldırarak yapmakmış ama oda ilk yaptırdıın zamanki kadar kalmıomuş zaman geçtikçe ama yağın kalanı kalıomuş dudakta eriomuş ama geriye kalan kalıomuş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?