Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben en son 69 liraya almıştım ama şu an 40 lira yani kampanyada o yüzden yedek aldım,monsoon likit olarak yazarsanız google a bu ürün çıkıyor ama netten değil normal eczaneden bakın çünkü benim en son 40 liraya aldığım ürüm 120 lira nette.Bu arada ürünü 1 hafta kullanıyorsunuz başta dudakları kurutuyor gibi oluyor ama 1 hafta kullandıktan sonra normal kendi parlarıcı veya bakım ürününüzü kullandığınızda bir bakıyorsunuz dudaklar kabarmaya başlıyor heheh ben çok memnun kaldım kızlar, 6 ayda bir hafta kullanıyorum çok güzel oluyor :) ha isteyen devamlı kullanabilir tabii ama abartmanında gereği yok :):lepi:
arkadaslar mrb.diamondeyes sana bişey sormak istiyorum.kalem egzersizni nasıl yapıyorsun??? bende dior lip maximezer kullanmayı düşünüyorum eger bır işe yararsa yazarm yıne
verio vermez olur mu kıpkırmızı yapıoKızlar tarcın yagı dudaklara renk veriyor mu?
Benim dudaklarım dolgun ama solgun
Dolgunlaştırmıyor, saniyelik şişkinlik hissi veriyor, çünkü sürdüğün anda dudakların yanmaya başlıyor, sen de dolgun gibi hissediyorsun..Ama aynaya bakınca görüyorsun ki fıss aklinialirimsmilearkadaşlar bu tarçın yağı gerçekten dolgunlaştıyorumu yoksa tahrişmi ediyor???
Ee buda fos çıktı,ne yapalım o zaman dolgunlaştırmak için?Dolgunlaştırmıyor, saniyelik şişkinlik hissi veriyor, çünkü sürdüğün anda dudakların yanmaya başlıyor, sen de dolgun gibi hissediyorsun..Ama aynaya bakınca görüyorsun ki fıss aklinialirimsmile
hiç uğraşmayın tarçın yağıyla falan bence
zaten bize satılan yağlar saf yağlar değil çoğu parafin az miktarı yağ.
blistex lip relief cream
beyaz tüpte olan bu nemlendirici gerçekten çok dolgunlaştırıyor dudakları hem de nemlendiriyor.
benim dudaklar iri olmasına rağmen bunu kullanıyorum çünkü dudaklarım çok kurur aynı zamanda çok da güzel nemlendiriyor ve dolgunlaştırıyor iyice :)