denemedim ben.aslında mntıklıda gelmedi değil.biliyosunuz bazen hiç ummadık bişey inanılamaz iyi gelebiliyo.kara üzüm çekirdeği gibi.:1yes2:
evet dogruu . sen kullandın mı kara üzüm cekirdeğini. benim 11 gün oldu henüz bi gelişme yok
cixxo sağol canım..kızlar bence de kullanmayın tamam çok güzel şişiriyor fakat hem geçici hemde acayip tahriş ediyor..şuan hala geçmedi dudaklarım..ruj sürüyorum çatladığı ve tahriş olduğu için ruj parça parça duruyor..ben sizin yerinize deneyim sahibi oldum..ben yandım siz yanmayın bari...senağlama
canım nerde satılıyor bu ürünler hemen almam lazım..yalnız ben şöyle parlatıcı gibi istemiyorum..daha doğal bşy istiyorum..sürüldüğünde nasıl duruyor canım parlatıcı gibi birşeymi ve etkisi nekadar sürüyor..arkadaşlar ben de ardım böyle dudakları birazdaha dolgun gösteren ürünler ama hani böle bazı özel günlerde kullanayım diye CECİLE makyaj ürünlerinin DUDAK DOLGUNAŞTIRICI SİYAH KAPAKLI RUJLARI VAR ONLARDAN ALDIM %40 DOLGUNLAŞTIRIYOR...... Bir de metal kapaklıları var onlar da ANINDA DOLGUNLAŞTIRIYOR..... Ben de işe yarıyor tavsiye ederim ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?