Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.
lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu:dance: umarim sizinde sinize yarar.
kizlar sivilce ve lekelerim icin galiba suna dumankayaydi tam emin degilim,tariflerini uygulandim sivilceyi hemen yok etti gibi birsey ve lekelrimde acildi sanki.
sivilce icin; bir cay kasigi tarcin ve biraz kati olana kadar limon suyu,bunlari karistirip SADECE sivilcenin üstüne sürün sakin yüzünüzün diger yerine sürmeyen.ilk basta cok yakiyor ama yanmasi gecene kadar bekleyin sonra yikayin,biraz kizariklik kaliyor ama buzla yada soguk suyla hemen gecer.
lekeler icin;bir yemek kasigi kabartma tozu ve bir yemek kasigi yogurt,karistirip lekelerin üstüne sürün kuruyna kadar bekleyin sonra ovarak cikarin buda ilk basta yakiyor ama sonuc gercekten harika yüzümün rengi acildi süper oldu:dance: umarim sizinde sinize yarar.
kızlar tesadüfe bakın şu an elimde expigment var gece süreyim diye almıştım tamda konunun olduğu bölüme gelmişim kesinlikle lekesi olan yani güneş lekesi olan kullansın benim cildime müthiş iyi geldi güneş lekesi kalmadığı halde kullanıyorum cildim çok güzelleşti cildimin rengi bile değişti bebek gibi cildim oldu tavsiye edilir
Rica Ederim canım.. Benimde pek sivilcelerim yok ama stresten dolayı bayağı sivilce çıkmıştı alnımda elma sirkesi ve su karışımını kullanmaya başladığımdan beri azaldı etkisini hemen gösteriyoÇok teşekkür ederim canım sivilcem pek yok şu an ama lekelerim kaldı oynamadığım halde bu elma sirkesinide deniycem çok sağol tekrar
ben sivilcelerimi cleocin ile kuruttum ama bu severde izleri kaldıdün yogurt kabartma tozunu denedm yüzüm baya gerildi yıkadıktan sonra işe yrar umarım bunu kaç gunde bir yapayım her gun mu :??
Rica Ederim canım.. Benimde pek sivilcelerim yok ama stresten dolayı bayağı sivilce çıkmıştı alnımda elma sirkesi ve su karışımını kullanmaya başladığımdan beri azaldı etkisini hemen gösteriyo