Testime bakar mısınız? Doktor yaştan dolayı risk yüksek dedi ve ultrasonda baktı ense kalınlığı normal burun kemiği normal. bagirsakta cok az parlaklık var bundan dolayı ve ikilideki yaş riskinden dolayı ayrintili bakilmasi gerekiyor dedi.İlcede yasiyorum il uzak doktor il merkezine perinatolojiye yönlendirdi. Gitmek istemedigimi söylemedim doktora.
Teşekkür ederim.yastan dolayı olabiliyor ama bizim ha deyince gidivereceğimiz perinatoloji yok hem uzak hem özel masraflı . Peki testte 136'da 1 ihtimal demek mi yaş riskim. Test yorumu düşük yazıyor doktor yüksek risk dedi
Teşekkür ederim.yastan dolayı olabiliyor ama bizim ha deyince gidivereceğimiz perinatoloji yok hem uzak hem özel masraflı . Peki testte 136'da 1 ihtimal demek mi yaş riskim. Test yorumu düşük yazıyor doktor yüksek risk dedi
Onlarda da yanılma payı var
Kendi doktorum da yaptır demişti riskli çıkınca da yanılma payı var korkma bişey yoktur dedi teselli mi gerçekten yanlış çıkan var mıdır çok merak ediyorum
Onlarda da yanılma payı var
Kendi doktorum da yaptır demişti riskli çıkınca da yanılma payı var korkma bişey yoktur dedi teselli mi gerçekten yanlış çıkan var mıdır çok merak ediyorum