• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarama testinde risk gördüğü için Perinatolojiye yönlendirdi

yasmn_

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
1.720
1.952
333
Antalya
Testime bakar mısınız? Doktor yaştan dolayı risk yüksek dedi ve ultrasonda baktı ense kalınlığı normal burun kemiği normal. bagirsakta cok az parlaklık var bundan dolayı ve ikilideki yaş riskinden dolayı ayrintili bakilmasi gerekiyor dedi.İlcede yasiyorum il uzak doktor il merkezine perinatolojiye yönlendirdi. Gitmek istemedigimi söylemedim doktora.

Eklentiler

• 20240213_093015.jpg
    20240213_093015.jpg
    70,5 KB · Görüntüleme: 166
30 35 yaş üstü genelde perinatolojide takip ediliyor zaten. Korkmayın sadece yaş riskinden bir şey cikmaz.

30 35 yaş üstü genelde perinatolojide takip ediliyor zaten. Korkmayın sadece yaş riskinden bir şey cikmaz.
Teşekkür ederim.yastan dolayı olabiliyor ama bizim ha deyince gidivereceğimiz perinatoloji yok hem uzak hem özel masraflı . Peki testte 136'da 1 ihtimal demek mi yaş riskim. Test yorumu düşük yazıyor doktor yüksek risk dedi

Teşekkür ederim.yastan dolayı olabiliyor ama bizim ha deyince gidivereceğimiz perinatoloji yok hem uzak hem özel masraflı . Peki testte 136'da 1 ihtimal demek mi yaş riskim. Test yorumu düşük yazıyor doktor yüksek risk dedi
Yaş başlı başına risk. Imkan varsa fetal dna testi yaptirin 2li 3lü 4lü uğraşmazsınız

Yaş başlı başına risk. Imkan varsa fetal dna testi yaptirin 2li 3lü 4lü uğraşmazsınız
Onlarda da yanılma payı var
Kendi doktorum da yaptır demişti riskli çıkınca da yanılma payı var korkma bişey yoktur dedi :( teselli mi gerçekten yanlış çıkan var mıdır çok merak ediyorum:(

Onlarda da yanılma payı var
Kendi doktorum da yaptır demişti riskli çıkınca da yanılma payı var korkma bişey yoktur dedi :( teselli mi gerçekten yanlış çıkan var mıdır çok merak ediyorum:(
İyi bir firmada yanilma olacağını sanmam bir kac firmada sorun yaşanmış

Back