- Konu Sahibi delidumrul
-
dayanamıyorum o olayı anlatmaya o yüzden tam olarak anlatamicam kusura bakmayın. ama görümcemin nişanlısının annesi durup dururken tam gitmek üzereyken bana bi insana söylenebilcek en salak şeyleri söyledi.hatta 'bizim bi bilmem kim vardı senden bile şişkoydu düşün' diye de ekledi.
Bilmeyenler ıcın ''BIR ADAMIN GECMISI ANNESI GELECEGI KARISIDIR''.Vallahı erkek annelerı sunu ogrendıklerınde iş cozulecek bızı huzursuz ederlerse bızde ogullarını ederız mecbur ıyı gecınıcekler bızımle.Çünku ogulları artık bızımle yasıyor.Evet ne kadar sert bır mesaj degılmı????Nasıl gunumuzde kız annelerı aman damadıma sunu pısıreyım aman oglum ayagını uzat aman ağam aman paşam dıyorsa kızına ıyı bakılsın dıye erkek analarıda paşa paşa ogrenecek yada cocuklarının yuvalarını sagıtıp ah alıcak!
dayanamıyorum o olayı anlatmaya o yüzden tam olarak anlatamicam kusura bakmayın. ama görümcemin nişanlısının annesi durup dururken tam gitmek üzereyken bana bi insana söylenebilcek en salak şeyleri söyledi.hatta 'bizim bi bilmem kim vardı senden bile şişkoydu düşün' diye de ekledi.
elbette annesine de diyordur. haksız olduğunda onu frenliyordur.
ama gelip sana'bugün anneme haksızsın dedim kızdım seni savundum' deyip dedikodusunu yapmasın olayın.
iki tarafı da idare etmeye çalışıyordur elbette.
ama açıkça sana anlatmasını bekleme
ben nişanımla asla kimsenin dalga geçmesine izin vermem bi kadın olarak bile. ama o susuyosa bi sorun ararım ben. onlarla dalga geçip karşılık vermek çok mu zor benim için çok kolay. ama benim tarzım değil böyle şeyler. kaynanam beni kızının kaynanasına eğlence çıksın diye mi götürdü oraya. insan kendini sorumlu hissedip 2 kelime eder. o zaman o kadar ağladım neden kimse gelip özür dilemedi benden neden kadın bana çektiği restin binde birini kızına çekip çok ayıp oldu gidin özür dileyin demedi.
madem o kadar ara düzeltmek istiyo bunu yapsaydı. suçlu olana patlasaydı olay bana değil.
adam evlenince artık anasının evinde oturmuyor değil mi karısının yanında olcak.kadınlara hep yuvanı bil evine git kocanla ol deniyor ya neden erkeklere de yuvanı bil artık yuvan orası demeye bu kadar korkuyor erkek anaları
ben annesini bi kenara atmasını istemiyorum zaten kimseden böyle bişey istenemez.benim istediğim annesi haksız olunca ona haksızsın demesini bilsin. bana kızmasını biliyo ya haklı olduğum halde ona neden haksızsın demiyor.ben haksız olduğumda bana haksızsın desin ama ona da desin.
mesaj sert değil, sonuna kadar yanlış bir mesaj. eşimin annesi hatalı ise ben niye eşimi huzursuz edeyimki. bana yanlışı var diye neden acısını eşimden çıkartayım. öle saçma şey olurmu hiç. ne yani benim annem eşimle anlaşamasa eşim bana dünyayı darmı edecek?
çok konuşan insanların etrafındakiler sağır olur bir süre sonra. niye her düşündüğünü anlatır insan etrafındakilere. nişanlın artık biliyor ağzından ne çıkacağını. niye biraz sessiz kalıp yanlızca izlemiyorsun. bırak o görsün kimden ne tavır, ne ses çıkıyor. evlerinde nişanlına seni konuşuyorlarsa bırak konuşsunlar. sen senin yanına geldiğinde konuşmaki onlar hakkında nişanlında desin bu kız bişey demiyor ama ailemde sorun diye. sana geliyo sende dert bitmiyo, eve gidiyo annesi başlıyo. sonrada diyorsunki bana kızıyor hep. oturupta sana evdede bunlar oldu onlarada kızdım demiyecekya.
insan yanında en huzur bulduğu insanla evlilik ister. sen şimdiden çok konuşup huzursuz edersen sonunuzu düşünemiyorum.
[/COLOR]
şunun cevabını yıllardır bende arıyorum, bulamıyorum!
lütfen bilen bana da yazsın.
evet ay_dolunun söylediği gibi erkekler( ve hatta kadınlarda ) huzur ister. ona huzur er ki seni seçsin. ben böyle yaptım inan ve beni seçti. düğünden sonra annesi bı gece onun evınde kalması için hatttınden fazla baskı yapmıstı. ben ona sadece şunu söyledim. bu gece burda kalmak istemıyorum ama sen istersen senın hatırın için itiraz etmem kalırım. oda gıdıp kımseye sormadan bıletleri aldı ve ben bilet aldım gidiyoruz dedi. annesı kıyametı koparttı. ama eşim beni seçti.
o zaman napalım yani bırakalım herkes bize istediği gibi davransın emirler yağdırsın dalga geçsin hep susalım kendimizi yiyelim onlar mutlu huzurlu yaşasın yapatıkları da yanına kalsın öyle mi.ben zaten mutsuzken karşımdakini nasıl mutlu edebilirim ki? içim ağlarken nasıl güleyim adamın suratına.bırakayım da o anlasın peki anlamazsa? işine gelmiyosa? yada nasılda takmadığımı düşündüğü için hep böyle devam ederse?
arkadaslar söyler misiniz ben kendim huzurlu değilken baskasına nasıl huzur verebilirim.siz nasıl başarıyorsunuz bunu bana da anlatın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?