- Konu Sahibi delidumrul
-
ben annesini bi kenara atmasını istemiyorum zaten kimseden böyle bişey istenemez.benim istediğim annesi haksız olunca ona haksızsın demesini bilsin. bana kızmasını biliyo ya haklı olduğum halde ona neden haksızsın demiyor.ben haksız olduğumda bana haksızsın desin ama ona da desin.
istiyorsunki annesine rest çeksin. onun için önemli olan kişinin sen olduğunu söylesin. peki sonra ne olacak. kayınvaliden bayılacakmı sana. evlilik bu istemesende aile olacaksın o insanlarla. daha şimdiden senin için oğluyla arası açılınca sana nasıl bir gözle bakar ileride?
nişanlın cahil kadın demiş sana annesi için. daha ne desin çocuk. bide şöyle düşün. nişanlının annesine söylemesini istediğin sözleri sen kendi annene söyleyebilirmisin? annen ne tepki verir? bunca yıl emek verdiği evladından bunları duymak ne hissettirir?
bunca yıl kendisine emek veren annesine ağır konuşabiliyorsa asıl o zaman kork bence. insan kırk yıllık annesine rest çekebilirse, iki günlük hayatındaki kadına neler demezki. arada bırakma nişanlını. bırakmaki asıl sorunun kimde olduğunu kendi anlasın.
zaten sevmiyor ki beni sevse yapar mı bunu kadın. benim istediğim herkese haddinin nerde başlayıp bittiğini göstermesi ve ben dahil herkesin bunu bilmesi.ki bi daha biri bişey söylemden önce 10 kere düşünsün.
Bilmeyenler ıcın ''BIR ADAMIN GECMISI ANNESI GELECEGI KARISIDIR''.Vallahı erkek annelerı sunu ogrendıklerınde iş cozulecek bızı huzursuz ederlerse bızde ogullarını ederız mecbur ıyı gecınıcekler bızımle.Çünku ogulları artık bızımle yasıyor.Evet ne kadar sert bır mesaj degılmı????Nasıl gunumuzde kız annelerı aman damadıma sunu pısıreyım aman oglum ayagını uzat aman ağam aman paşam dıyorsa kızına ıyı bakılsın dıye erkek analarıda paşa paşa ogrenecek yada cocuklarının yuvalarını sagıtıp ah alıcak!
Bilmeyenler ıcın ''BIR ADAMIN GECMISI ANNESI GELECEGI KARISIDIR''.Vallahı erkek annelerı sunu ogrendıklerınde iş cozulecek bızı huzursuz ederlerse bızde ogullarını ederız mecbur ıyı gecınıcekler bızımle.Çünku ogulları artık bızımle yasıyor.Evet ne kadar sert bır mesaj degılmı????Nasıl gunumuzde kız annelerı aman damadıma sunu pısıreyım aman oglum ayagını uzat aman ağam aman paşam dıyorsa kızına ıyı bakılsın dıye erkek analarıda paşa paşa ogrenecek yada cocuklarının yuvalarını sagıtıp ah alıcak!
pardon da onlara böyle bi espri yapma hakkını yada haddini kim veriyor? ayrıca bariz bi şekilde dalga geçip hepsi birden güldü gözümün önünde
tamam da kilolumusun yoksa çok mu zayıf bilmıyorum ama zaten nişanlın senı bu fiziksel özelliklerinle beğenmiş olmasaydı niye 2,5 yıl birlikte olsun ki? ayrıca kımse seni bu insanlara silah zoruyla istetmedi. ailece gördüler seni ve istemeye geldiler değilmı?
e öyleyse diyemedinmi orda nişanlım beni böyle beğendi biz böyle mutluyuz diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?