tarafsız gözlerin tavsiyelerine ihtiyacım var

annelerine çok fazla haksız vs. derlerse buseferde eşlerinin annelerine daha fazla cephe alacaklarından korkuyorlar.senin nişanlın yine demiş cahil kadın diye daha ne desin benimki haytta demez

zaten sevmiyor ki beni sevse yapar mı bunu kadın. benim istediğim herkese haddinin nerde başlayıp bittiğini göstermesi ve ben dahil herkesin bunu bilmesi.ki bi daha biri bişey söylemden önce 10 kere düşünsün.

vereliniortak kesinlikle katılıyorum. bende daha 2bucuk haftalık evliyim bır bucuk yılda nişanlı kaldım. yaralarım hala çok taze oyuzden bukadar net konusabılıyorum. yanlış yapıyorsun arkadaşım sakın fevri davranma sonra olan sana olur arkadaşımın da dedği gibi bırak haklıyı haksızı nişanlın anlasın ellerine koz verme bu şekilde sivrilip. saygını bozma sakın.

bana nişanlımın davranışları samimi gelmiyor. yoksa zaten bu kadar sorun etmem bunları. ama ağzı bi kere cahil kadın işte takma diyosa davranışları on kere tersini gösteriyor bende bu yüzden deliriyorum zaten. iki yüzlü davrandığını düşünüyorum.

zaten sevmiyor ki beni sevse yapar mı bunu kadın. benim istediğim herkese haddinin nerde başlayıp bittiğini göstermesi ve ben dahil herkesin bunu bilmesi.ki bi daha biri bişey söylemden önce 10 kere düşünsün.

o zaten bunu yapıyordur herkeze ayrı ayrı hattını bıldırıyordur. ne yapsın istıyorsun ilk okul çocugu gıbı hepınızı sıraya dizsin sonra da senın önunde bı güzel paylasın mı annesini. ozaman en büyük düşmanını kazanırsın işte. sonra da en ufak bi huzursuzlukta kaç yıllık ailemı geldın iki gunde düşman ettın bana der nişanlın.

Bence sen fazla alıngan davranmışsın,senin kilonla dalga geçmemişlerdir espri yapmışlardır.Tamam buda hoş bir şey değil ama o onların ayıbı,çok samimi olmana gerek yok , yüzeyden aile bireyleriyle görüşmen gerek.Kayınvaldende onlarla görüşmezsen bu iş olmaz demiş,buda yanlış bir tavır.
Şimdiden araya mesfe koyup yüz göz olma derim ben,fazla içli dışlı olursan sorunlar bitmez.

ben burda saygısızlık yapan değil saygısız davranılan tarafım. nişanlı bi kızın kilosuyla bu kadar alakasız ve yeni tanıştığım insanlar istedikleri gibi alay edebiliyolar ama buna bu kadar kırıldığım için ben suçlu oluyorum.burda bi tuhaflık yok mu sizce? neden kimse onlara git özür dile bile demezken bana özrü bile dilenmemiş bi konuyu hemen kapatmam için bu kadar baskı yapılıyor

Bilmeyenler ıcın ''BIR ADAMIN GECMISI ANNESI GELECEGI KARISIDIR''.Vallahı erkek annelerı sunu ogrendıklerınde iş cozulecek bızı huzursuz ederlerse bızde ogullarını ederız mecbur ıyı gecınıcekler bızımle.Çünku ogulları artık bızımle yasıyor.Evet ne kadar sert bır mesaj degılmı????Nasıl gunumuzde kız annelerı aman damadıma sunu pısıreyım aman oglum ayagını uzat aman ağam aman paşam dıyorsa kızına ıyı bakılsın dıye erkek analarıda paşa paşa ogrenecek yada cocuklarının yuvalarını sagıtıp ah alıcak!

pardon da onlara böyle bi espri yapma hakkını yada haddini kim veriyor? ayrıca bariz bi şekilde dalga geçip hepsi birden güldü gözümün önünde

çok teşekkür ederim sonunda beni birinin tamamen anladığına çok sevindim

ne kadar sert bi mesaj bu böyle ya..
şimdiki durumuma göre beni koruyor ama ya gelecekte ...amannn yarebbimmmmakannehirakannehir düşünmek istemiyorumm ..
gelinimi oglum sevmiş olabilir zaten o sevmişşe ben kesinlikle engel olmam sadece çok kötü olumsuz bir ömrü etkileyebilecek yönleri varsa gözümün nuru çocugumun gelecegi için uyarabilirim.. ama benim onu sevmek mecburiyetim yok keza onunda beni...

toplumumuzda kadınlar hep sus hep alttan al diye yetiştirildiği için evlenincede kadınlar kocalarının ailelerine karşı kendilerini hep susmak zorunda hissediyor ve zamanla kendilerinide bunun normal olduğuna inandırıyorlar.
ben kadın halimle ailemle haksız olduklarında saygısızlık yapmadan hak ettikleri gibi konuşurum rahatça.benim ailem asla nişanlım hakkımda olumsuz konuşamaz zaten konuşmazda.konuşsalar ben izin vermem.bi erkek olarak ondan da aynı şeyi beklemem karısı olcak insanla böyle iğrenc şekilde dalga geçilmesini önlemesini istemem çok doğal ve normal olanı.

tamam da kilolumusun yoksa çok mu zayıf bilmıyorum ama zaten nişanlın senı bu fiziksel özelliklerinle beğenmiş olmasaydı niye 2,5 yıl birlikte olsun ki? ayrıca kımse seni bu insanlara silah zoruyla istetmedi. ailece gördüler seni ve istemeye geldiler değilmı?
e öyleyse diyemedinmi orda nişanlım beni böyle beğendi biz böyle mutluyuz diye?

Çok yersiz bir düşünce,kayınvalideler oğulları için kaygılanmıyorlar ki..Aman oğlum mutsuz olursa,aman oğlum şiddet görürse,aman oğlumu benle görüştürmezse diye bir kaygıları yok..Oğlum istemezse boşar rahatlığı var onlarda,Erkek ya..
Fakat kız anneleri öyle değil,onlar kızları için endişeleniyorlar,yukarda bahsettiğim durumlar kadınlar için geçerli,güncelliğini koruyor.O yüzden kız anneleri damadıma ne kadar iyi davranırsam kızıma o kadar yardımcı olurum diye düşünüyorlar,Damat kızlarını boşarsa durumu erkek gibi olmayacak.
Malesef erkek egemen bir toplumda olduğumuz için kural bu,bu kuralıda yıkamıyoruz.

Durup dururken geçmiş bir konuyu açman gereksiz olmuş gerçekten de...
O söylediklerini de annesine demesini bekleyemezsin ki...
Sana göre kaynana olan kişi onun annesi sonuçta...

adam evlenince artık anasının evinde oturmuyor değil mi karısının yanında olcak.kadınlara hep yuvanı bil evine git kocanla ol deniyor ya neden erkeklere de yuvanı bil artık yuvan orası demeye bu kadar korkuyor erkek anaları

pardon da onlara böyle bi espri yapma hakkını yada haddini kim veriyor? ayrıca bariz bi şekilde dalga geçip hepsi birden güldü gözümün önünde

Ben hala senin alıngan davrandığını düşünüyorum,bu konuda hassassın belli,
tam olarak ne dediler bize anlatabilirmisin?

ben istesem çok güzel şeyler söylerdim ama sizce ben miyim bu cümleyi kurması gereken yoksa onlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…