• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tapu kadastro bölümü

_gulucuk_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
62
0
86
Giresun
gazi üniversitesinde bu yıl 4 yıllık tapu kadastro bölümü açıldı mezunların hemen iş bulabileceği söylenıyor ama sizce doğru mu ? daha önce tapu kadastrodan 2 yıllık mezun olan var mı aranızda iş imkanı ve ortamı nasıldır sizce tercihlerime yazmalı mıyı:3:m?

Ben 1 yıl önce Tapu ve kadastroyu deli gibi istemiştim.Ancak olmadı.2 yıllık olarak uzun süre araştırmıştım.İş imkanı,olanakları falan çok güzeldi. Ancaaakk Ankara'da meslek lisesi tapu ve kadastro bölümü mezunları doldurdu.Her yıl bu şekilde olacağını düşünüyorum.

Ben 1 yıl önce Tapu ve kadastroyu deli gibi istemiştim.Ancak olmadı.2 yıllık olarak uzun süre araştırmıştım.İş imkanı,olanakları falan çok güzeldi. Ancaaakk Ankara'da meslek lisesi tapu ve kadastro bölümü mezunları doldurdu.Her yıl bu şekilde olacağını düşünüyorum.

tapu ve kadastroda teknikerlik iyi değil canım özellikle bayanlar için zor bir meslek arazide çalışıyorsun yaz kış pek hoş değil... Ama dgs geçiş yapıp harita mühendisi olursan rahatsın cok kolay iş bulursun devlete mühendis olarak kolay girersin ama teknikerlik zor...

Back