Waowww çokmuş Bide yapamaz diyorlar yapıyor yani hmmmmBabasi size satış yapacak.
Kenarda yine de 6-7 bininiz bulunsun bence.
O muhitte evlerin fiyat ortalamasi neyse ona göre olur. Zaten sizde yeni aldınız sanırım,aldiginiz fiyat üzerinden degerlendirilebilirPeki bunu Nasıl hesaplayabiliyoruz
Evet bir sene oldu :/ anladım biz 190.000 aldık sanırımO muhitte evlerin fiyat ortalamasi neyse ona göre olur. Zaten sizde yeni aldınız sanırım,aldiginiz fiyat üzerinden degerlendirilebilir
Tahmini söylüyorum 4 bin civari tutar. 100 binlik eve 2.000 tapu parasi verdik biz geçen yilEvet bir sene oldu :/ anladım biz 190.000 aldık sanırım
Niye yapamiyormus ki...ilk duydum.Waowww çokmuş Bide yapamaz diyorlar yapıyor yani hmmmm
Anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :) bu arada allah analı babalı büyütsün saglıcaklaTahmini söylüyorum 4 bin civari tutar. 100 binlik eve 2.000 tapu parasi verdik biz geçen yil
Teşekkür ederimmmAnladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :) bu arada allah analı babalı büyütsün saglıcakla
Teşekkür ederimmm :)Niye yapamiyormus ki...ilk duydum.
Evin değerine göre değişiyor fiyat.ama siz yine de en az bu miktarları hazır edin.yani bilgim bu şekilde.
Yarın sabah hemen arıycam teşekkürler :)Yasadiginiz ilin tapu Müdürlüğüne sorabilirsiniz aslında ama yinede 6.7 bin hazırlayın.
Ah yazmıssınız zatenaramana gerek yok.. belki ben çıkarım telefonabelediyeden raiç belgesi alacaksınız , o değerin altında satılmaz. Harc ta satış bedelinin % 4 ü. +döner sermaye 200 küsür. Satıcı bizzat basvuracak, raiç belgesi+satıcı ve alıcının kimlikleri,fotokopileri+ satıcının 1 alıcının 2 fotografı
Ah yazmıssınız zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?