Tapu ile ilgiliii acilllll

Mermershn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2015
245
349
53
32
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok acil bilgisi olanlardan yardım istiyorum evliyim evlenmeden önce kayınvalidemle ve kayınpederimle birlikte oturma kararı aldık ve alınan evi eşim babasının üstüne yaptı. Şimdi ise geri istiyor ve benim üzerime yapılacak ev ama ne gibi adımlar atmamız lazım ne kdr ücret tutar tapu ve kadastro müdürlüğünü arayıp sorabilir miyim ?

Tapu fiyatı, evin fiyatina göre değişiyor. Evin ederini söyleyin tapuya ona göre çıkar

Yasadiginiz ilin tapu Müdürlüğüne sorabilirsiniz aslında ama yinede 6.7 bin hazırlayın.

aramana gerek yok.. belki ben çıkarım telefona belediyeden raiç belgesi alacaksınız , o değerin altında satılmaz. Harc ta satış bedelinin % 4 ü. +döner sermaye 200 küsür. Satıcı bizzat basvuracak, raiç belgesi+satıcı ve alıcının kimlikleri,fotokopileri+ satıcının 1 alıcının 2 fotografı

Raic bedel hesaplanacak oda evin degerinin %4 üdür. 190 bin oldugunu yazmıssınız yaklasık 7.500 tl civarı bi fiyat cıkacaktır. Tapuya basvurup hem alıcının hem satıcının fotografı ve kimlik fotokopileri gerekiyor

Ah yazmıssınız zaten

Tapu masrafları alınan evin değerinin %4+464tl abonelik masrafları da 1000 lira tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…