• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tantitoni

Bilmeden reklam demek yanlış zaten fake reklam tarzı birşeyse site yöneticilerimiz dikkatli oluyorlar kısa sürede ortaya çıkmış oluyor biz gerçek gibi sorun gibi çözmeye çalışalım derim sonuçta herkesin derdi farklıdır arkadaşımızında kafasına takılmış sormuş olamaz mı Hoppa @okeanoss00 canım sana katılıyorum biz yorumumuzu yapar önümüze bakarız:KK36:

Tantuniden silikon ve kek kalıbı aldım henüz kullanmadım ama bana ürünleri kaliteli geliyor :KK37:

Bence kullan çok güzel hiç yapışmıyor kolayca çıkıyor üstelik daha sağlıklıymış.

Kadınlar günü indirimden bahsediyorsunuz sanırım bence kaçırma saklama kabı hakkında bilgim yok tencere almıştık çok memnunum kupa aldım renkleri hiç solmadı ürünleri kaliteli kalp şeklinde omlet yapmak için aparat aldım çok güzel sevdiceğime omlet yapıyorum kalpli kalpli :KK68: sanırım yarın son gün

Ben bir kaç ürününü almıştım gayet güzel ürünleri var...
Rengarenkler, cıvıl cıvıl...

Tantitoni bu tarz reklamlar yapacak segmentte bir firma değil en basitinden. Bahsettiğin ürünü tam anlayamadım, ama genel olarak eğlenceli ve yaratıcı tasarımları var tantitoninin, ne zaman girsem bir ton şeyde gözüm kala kala çıkıyorum mağazadan.

Ne reklamı ya, o markanın böyle reklama ihtiyacı yok ki. :KK14: Ben genel olarak tüm ürünlerinden memnunum. Çok kaliteli. Bir ara resmen maaşımı oraya yatırıyordum. Evde cupcake saklama kabı dolu çok seviyorum onları. :) Ayrıca silikon kek kalıplarıda güzel.
Canim bende merak ediyordum kullananlar memnunmu diye. Sağlam geliyor değilmi kirilabilcek seyler?

Internetten mi alacaksın ben 2 kere aldım sağlam geldi canım. Güzel paketlemişlerdi. Ben memnunum kullandıklarımdan.
Evet internetten. Surekli bakiniyorum. Cook beğendiğim seyler oluyor. Amaan kirik gelir uğrasamam diye almiyordum. Tesekkur ederim cevabin icin sağol tatlim :KK68:

Evet internetten. Surekli bakiniyorum. Cook beğendiğim seyler oluyor. Amaan kirik gelir uğrasamam diye almiyordum. Tesekkur ederim cevabin icin sağol tatlim :KK68:

Hiç öyle bir sorun yaşamadım yaşarsan bile değiştirirler mutlaka ben istemediğim rengi yollamışlardı kargoya verdim ücret ödemeden, yenisini yolladılar. Rica ederim canım :KK68:

Back
X