• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tantitoni

aciiiiiiiiiill!!!arkadaşlar meraba yeni üyeyim.tantitoni 3lü çelik kalıbı indirimde almayı düşünüyorum tecrübelerinize ihtiyacım var. teşekkür ederim şimdiden.
Biliyor musun aynı soruyu bi ara forumda arattim bulamayınca ben soracaktım. Sonra vazgeçtim kullanan yoktur diye. Almaktan da vazgeçtim tabi. İyiki ben de buraya gelip reklam yapmamışim! Baska urunlerini kullandim gorsel olarak cok guzel ama sanki kalitesi cok iyi degil.
İlginç insanlar var...

Tantitoni'nin bu şekilde reklama ihtiyacı yok ki... Arkadaş memnun musunuz diye sormuş hemen dalga geçmeye yer arıyorsunuz.
Kimse dalga geçmek için BDV bölümünü seçmez.
Google seo, adwords diye çalışmalar var google amcaya kendilerini sevdirmek için bu tarz forum, makale, haber araları hiç aklınıza gelmeyecek yerlerlere.. hiç aklınıza gelmeyecek o koskoca firmalar bile yazılar yazıyorlar. Amaç her zaman satış yapmak değil. Google tarafından ilk sıralara çıkmak keşlenmek ve google gözünü boyamak. Firmalar bunun için eleman bile çalıştırıyorlar. Adamlar akşama kadar fake adreslerle çeşitli sitelere forumlara üye olup, link atıp yorum yapıyorlar çeşitli gizli kelimelerle bazen bunu öyle profesyonel yapıyorlar ki ruhunuz bile duymuyor. Ben kaç tane o çok büyük firmaların alışveriş sitelerinin bunu yaptığını ve bunun için eleman çalıştırdığını biliyorum.
Ayrıca burası tavsiye bölümü de değil.

Bu arada konu sahibi 30 dk dır forumda olmasına rağmen konusuna cevap vermiyor.O kadar hevesli değilmiş demek ki tencereler için.

Tantitoni nin kendi musteri kitlesi var zaten reklam dert eden biyer değil ki gelip burda reklam yapsınlar :) bu ürünü bilmiyorum ama bicok ürününü kullanıyorum memnunum arkadaşım

ürünlerini görsel olarak beğeniyorum ama kullanmadım hiç kalitesini bilemiycem:KK54:

Tantitoni nin kendi musteri kitlesi var zaten reklam dert eden biyer değil ki gelip burda reklam yapsınlar :) bu ürünü bilmiyorum ama bicok ürününü kullanıyorum memnunum arkadaşım

Diyorsun da ben adını bile ilkn defa duydum.
Bana reklam oldu yani
:KK53:

Kimse dalga geçmek için BDV bölümünü seçmez.
Google seo, adwords diye çalışmalar var google amcaya kendilerini sevdirmek için bu tarz forum, makale, haber araları hiç aklınıza gelmeyecek yerlerlere.. hiç aklınıza gelmeyecek o koskoca firmalar bile yazılar yazıyorlar. Amaç her zaman satış yapmak değil. Google tarafından ilk sıralara çıkmak keşlenmek ve google gözünü boyamak. Firmalar bunun için eleman bile çalıştırıyorlar. Adamlar akşama kadar fake adreslerle çeşitli sitelere forumlara üye olup, link atıp yorum yapıyorlar çeşitli gizli kelimelerle bazen bunu öyle profesyonel yapıyorlar ki ruhunuz bile duymuyor. Ben kaç tane o çok büyük firmaların alışveriş sitelerinin bunu yaptığını ve bunun için eleman çalıştırdığını biliyorum.
Ayrıca burası tavsiye bölümü de değil.
Gayet seçenler var. Konuları hiç okumuyorsunuz sanırım en ufak şey de geyiğe bağlanıyor konu kapatılıyor sonra da. Bu konu için kapatılır diye demiyorum ama genelde bu oluyor. Nasıl ki siz benim yazımı alıntılayıp fikrinizi dile getirdiyseniz ben de rahatsız olduğum bir tavrı dile getirdim bunu yazmakta da özgürüm sanırım.

Gayet seçenler var. Konuları hiç okumuyorsunuz sanırım en ufak şey de geyiğe bağlanıyor konu kapatılıyor sonra da. Bu konu için kapatılır diye demiyorum ama genelde bu oluyor. Nasıl ki siz benim yazımı alıntılayıp fikrinizi dile getirdiyseniz ben de rahatsız olduğum bir tavrı dile getirdim bunu yazmakta da özgürüm sanırım.
Buradaki insanların en büyük sorunu fake kullanıcılar olduğu için, bunu hissettiklerinde artık ciddiye alamıyorlar ki ben de o insanlardan biriyim!!!
Ayrıca dalga geçmek için yer aranmıyor burada, dalga geçmek için fırsat yaratılıyor!
Ayrıca siz genelleme yaptığınız için ve ben de yorum yaptığım için size alıntı yaptım ve bu tarz reklamlar hakkında bilgim olduğu içinde bilgilerimi paylaşmak istedim. Çünkü burada cidden iyi niyetli yaklaşan hatta bazen sanal ortam olduğunu unutup yakınıymış gibi dert dinleyen, yorum yapan, destek olan insanlar var.. bu tarz insanların fake adreslerle insanları enayi yerine koymasını kabullenemiyorum.
Hadi diyelim biz yanıldık.. olur ya insanız.. sabahtan beri forumda tek kelime etmedi!
Ayrıca tabi ki fikrinizi söylemekte özgürsünüz.

Buradaki insanların en büyük sorunu fake kullanıcılar olduğu için, bunu hissettiklerinde artık ciddiye alamıyorlar ki ben de o insanlardan biriyim!!!
Ayrıca dalga geçmek için yer aranmıyor burada, dalga geçmek için fırsat yaratılıyor!
Ayrıca siz genelleme yaptığınız için ve ben de yorum yaptığım için size alıntı yaptım ve bu tarz reklamlar hakkında bilgim olduğu içinde bilgilerimi paylaşmak istedim. Çünkü burada cidden iyi niyetli yaklaşan hatta bazen sanal ortam olduğunu unutup yakınıymış gibi dert dinleyen, yorum yapan, destek olan insanlar var.. bu tarz insanların fake adreslerle insanları enayi yerine koymasını kabullenemiyorum.
Hadi diyelim biz yanıldık.. olur ya insanız.. sabahtan beri forumda tek kelime etmedi!
Ayrıca tabi ki fikrinizi söylemekte özgürsünüz.
O insanlardan biri de benim. Dertlerle üzülüp yorum yapan. Ama kimseye durup dururken fake yazmıyorum. Artık her konuya fake yazılıyor, her konuda bir tiye alma çabası. Sizin küçümsediğiniz şeyler insanların dertleri olabilir. Tabiki bilmediğim bir şeyi bana söyleyebilirsiniz ama üslubunuza dikkat ederek. Size bu konuşma tarzınızı gerektirecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum. Benden önce de reklam olmayabileceğini söyleyen bir çok insan olmuş. Daha fazla açıklama yapmak istemiyorum rica ediyorum siz de beni alıntılamayın. Herkes istediğini düşünmekte özgürdür. İyi günler.

tantuni çekti canım birden :KK70:
pek ürününü kullanmadım. cupcake cupları ve slikon ürünlerini seviyorum ama :)

Bilmeden reklam demek yanlış zaten fake reklam tarzı birşeyse site yöneticilerimiz dikkatli oluyorlar kısa sürede ortaya çıkmış oluyor biz gerçek gibi sorun gibi çözmeye çalışalım derim sonuçta herkesin derdi farklıdır arkadaşımızında kafasına takılmış sormuş olamaz mı Hoppa okeanoss00 okeanoss00 canım sana katılıyorum biz yorumumuzu yapar önümüze bakarız:KK36:

Tantuniden silikon ve kek kalıbı aldım henüz kullanmadım ama bana ürünleri kaliteli geliyor :KK37:

Ne reklamı ya, o markanın böyle reklama ihtiyacı yok ki. :KK14: Ben genel olarak tüm ürünlerinden memnunum. Çok kaliteli. Bir ara resmen maaşımı oraya yatırıyordum. Evde cupcake saklama kabı dolu çok seviyorum onları. :) Ayrıca silikon kek kalıplarıda güzel.

o zaman yanlış yere açılmış konu taşınırdı ama ne taşınmış ne kilitlenmiş

öylece kalmış

Bilmeden reklam demek yanlış zaten fake reklam tarzı birşeyse site yöneticilerimiz dikkatli oluyorlar kısa sürede ortaya çıkmış oluyor biz gerçek gibi sorun gibi çözmeye çalışalım derim sonuçta herkesin derdi farklıdır arkadaşımızında kafasına takılmış sormuş olamaz mı Hoppa okeanoss00 okeanoss00 canım sana katılıyorum biz yorumumuzu yapar önümüze bakarız:KK36:

Tantuniden silikon ve kek kalıbı aldım henüz kullanmadım ama bana ürünleri kaliteli geliyor :KK37:
Kesinlikle canim yorum yapmaya da cekinir olduk artik...

Back
X