• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrülerinize çok ihtiyacım ihtiyacım var

Herkese merhaba üç yıllık evliliğimde artık bebek düşünüyoruz , çalışma hayatını bıraktıktan sonra açıkçası kilo aldım ve endişelerim var bebeğim olur mu kilomdan sebep ... kilolu olup hamile kalanlar var mı ? Ve bu aralık ayından itibaren korunmayı bıraktık alt krnımda bazen hafif bazen şiddetli ağrılar var acaba hemen gebe kalmam mümkün mü ? Yoksa üşütmüş müyümdür? Erken gebelik testini adet geçikmesinden önce yapsam sonuc doğruluğu ne olur sizce ? Küçüklüğümden beri ne olacaksın Sorusuna cevabım hep anneydi şimdi ise Biraz stresli ve kaygılı hissediyorum açıkçası düşünmeden edemiyorum ve sanki sudam çıkmış balık gibi hissediyorum bildiğim herşeyi unuttum. Bana kulağıma küpe olacak tavsiyelerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var .Rabbim kimsenin Kucağını boş bırakmasın isteyen herkese en kısa zamanda bebişleri nasip etsin şimdiden teşekkür ederim canımgörlsler💗
Merhaba, lütfen bırseyi çok istemeden önce hep hayırlısını isteyin. Kilolu anneler var mutlaka benimde gözlemlediğim. Ancak hamile değilseniz biran önce kilolarınızdan kurtulmaya bakın hamileyken zaten kilo alacaksınız çocuk doğduktan sonra enerjiniz tam olsun ağrılarınız olmasın kilolardan kaynaklanan. Kendi sağlığınızı düşünün.Önceliğiniz bu olursa sizin için ne kadar iyi olur. Yasınız kaç bilmiyorum eğer gecikme durumunuz yoksa önce kilo Verin. Kilolu gebeliklerinde hoş olmayan riskleri var. Aklınıza kötü birşey getirmek için değil bu söylediklerim 2 çocuk annesi olarak size naçizane tavsiyemdir. İnşallah hayırlısı ise sağlıkla hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.. sevgiyle kalın.

Merhaba, lütfen bırseyi çok istemeden önce hep hayırlısını isteyin. Kilolu anneler var mutlaka benimde gözlemlediğim. Ancak hamile değilseniz biran önce kilolarınızdan kurtulmaya bakın hamileyken zaten kilo alacaksınız çocuk doğduktan sonra enerjiniz tam olsun ağrılarınız olmasın kilolardan kaynaklanan. Kendi sağlığınızı düşünün.Önceliğiniz bu olursa sizin için ne kadar iyi olur. Yasınız kaç bilmiyorum eğer gecikme durumunuz yoksa önce kilo Verin. Kilolu gebeliklerinde hoş olmayan riskleri var. Aklınıza kötü birşey getirmek için değil bu söylediklerim 2 çocuk annesi olarak size naçizane tavsiyemdir. İnşallah hayırlısı ise sağlıkla hamile kalır ve sağlıklı bir bebek dünyaya getirirsiniz.. sevgiyle kalın.
Merhaba yaşımdan dolayı biraz geciktiğimi düşündüğüm için aslında
gebe kaldıktan sonra diyetisyen eşliğinde kilo vermeyi ya da kilo alımını durdurmayı düşündüm belki de yanlış bilemiyorum 29 yaşındayım , yorumunuz tavsiyeleriniz için sağolun . Allah evlatlarınızı size bağışlasın ayaklarına taş değmesin 💗🫶🏼

Back
X