- 2 Kasım 2017
- 945
- 559
- 23
- 33
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
-
Kimse yokmu
Gecmis olsun geçti mi bas agrin tansiyonun dusunce tuzlu ayran icip yatmalisin
Canım sakin ol. Tansiyonun çok düşük değil. Yat uzan uyumaya çalış başında geçer hem
Progestan kullaniyor musunGün boyu devam etti canım hep. Şuanda var halen gece ki kadar şiddetli olmasada.... bilmiyorum dün evde baya uğraştım temizlik falan ondan mı oldu acaba bilemedim
Bende 12+2 günlük hamileyim sürekli baş ağrısı yaşıyorum iki gün önce tansiyonum 9 a 5 oldu tuzlu ayran içtim iyi geldi ama baş agrım dinmeyince acile gittim dr a tanisyonumu söyleyince bana gebelerde zaten tansiyon düşmesi normal sanada bebegede zarar vermez demiştikızlar hayırlı geceler. Yaklasık 3-4 saattir başım ağrıyo tansıyonumda ilk ölçtüğümde 12-6 idi.3 saat sonra tekrar ölçtüm 10 a 6 çıktı. Başım felaket ağrıyo bebeğime zarar verirmi sizce acile gitmelimiyim ?
Ilk aylarda basagrisi olabilir disarda yuruyus iyi gelir
Benim hep 9-6di hic basim agrimadi
Hamilelikte dusuk tansiyon pek etkilemiyor heralde
Camasir suyu deterjan etkilemis olabilir
Progestan kullaniyor musun
Bende 12+2 günlük hamileyim sürekli baş ağrısı yaşıyorum iki gün önce tansiyonum 9 a 5 oldu tuzlu ayran içtim iyi geldi ama baş agrım dinmeyince acile gittim dr a tanisyonumu söyleyince bana gebelerde zaten tansiyon düşmesi normal sanada bebegede zarar vermez demişti
Serum veriyolar hemen etki ediyor ben gitmesem dayanamam migrenim varBende acile gitsem mi diye düşünüyorum. Sonra gitsem ne yapcaklar ki diyorum bilmiyorum... baş ağrım halen devam etmekte
Fitil olarak degil agizdan alıyorsan tansiyonunun dusmesi cok normsl progestanin yan etkisiEvet canım progestan günde 3 kez 2 tane kullanıyorum
Fitil olarak degil agizdan alıyorsan tansiyonunun dusmesi cok normsl progestanin yan etkisi
Az besleniyorsan da yapabilir yani bence tansiyonun normal ama kan sekerin dusmus olabilir artik nerdeyse 2.trimester a giriyorsun daha duzenli beslenmen gerekir yoksa ara ara boyle kan sekeri dusup bayılacakmis gibi hisler yasayabilirsin canim oglumda yasadigimdan dolayi bu konuda tecrubeliyim:)
O zaman ondan degil 14.haftadan sonra tansiyon dusuklugu cok rastlaniyormus ama seninki daha kucuk bilemedim kiFitil olarak alıyorum canım ben
Şuan iyiyim çok şükürO zaman ondan degil 14.haftadan sonra tansiyon dusuklugu cok rastlaniyormus ama seninki daha kucuk bilemedim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?