- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- Konu Sahibi Veaskgittibizden
Canım migrenle nasıl başa cıkıyosun? Cünkü bas ağrısı hemen gecmiyo bazen üç dört gün sürüyo ve mide bulantısı yapıyoSerum veriyolar hemen etki ediyor ben gitmesem dayanamam migrenim var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım migrenle nasıl başa cıkıyosun? Cünkü bas ağrısı hemen gecmiyo bazen üç dört gün sürüyo ve mide bulantısı yapıyoSerum veriyolar hemen etki ediyor ben gitmesem dayanamam migrenim var
Ah keşke başa çıkabilsemCanım migrenle nasıl başa cıkıyosun? Cünkü bas ağrısı hemen gecmiyo bazen üç dört gün sürüyo ve mide bulantısı yapıyo
Aynıyız galiba..ben de iki kez acile gitmiştm baş agrısı mide bulantısı..bekledim geçmedi orda serum taktılar anında geçtiAh keşke başa çıkabilsem
Baş agrım çok şiddetli olduğu için acile saat kaç olursa olsun gidiyorum onlar parol ağrı kesici ve serum yapiyo hastaneden çıkmadan etki ediyor başka türlü geçirmiyor bisey
Aynen canim dikkat etmek gerek :) tesekkur ederim canimcevet 2. Olcak nasipse seninde bebisin hayirliholsun saglikla kucaklarsin insallah :)Evet beslenme zayıf biraz ya daha dikkat etmek lazım :) Hayırlı olsun 2. Buda sanırım :)
Canım nöroloji bakıyor migren için bizim ailede migren genetik dr hamileyken hormonların etkisinden dolayı migrende artış oluyomuş bana çay kafeinli içecek süt ürünleri ve çikolata tuketmemeye çalış dedi bunlar tetikliyorAynıyız galiba..ben de iki kez acile gitmiştm baş agrısı mide bulantısı..bekledim geçmedi orda serum taktılar anında geçti
Hamile kalmadan önce m.....k agrı kesicisi geçiryodu benim agrımı
Sen denemiş miydin onu??
Bide migren tedavisi oldun mu canım hangi bölüme gitmemiz lazım
Bizde ailede kimsede yok ama nedense bende var galiba bi gitmem lazım daCanım nöroloji bakıyor migren için bizim ailede migren genetik dr hamileyken hormonların etkisinden dolayı migrende artış oluyomuş bana çay kafeinli içecek süt ürünleri ve çikolata tuketmemeye çalış dedi bunlar tetikliyor
Vallaha canım dr peynir yeme dedi malum hamileyiz ihtiyaç var ama zaten igrendim tüketmiyorum netten baktım yoğurt migreni tetikler bende dün denedim iki bardak ayran içtim ağrı girdi başıma ama çok şükür uzamadı daha fazlaBizde ailede kimsede yok ama nedense bende var galiba bi gitmem lazım da
Süt filan içmeyecek miyiz?
Valla hamilelikte süt peynir yoğurt yiyin diyolar napcaz bilemedim .. ben de peynir yiyorum ama süt içemiyorum bikaç gündür midemi bulandırıyoVallaha canım dr peynir yeme dedi malum hamileyiz ihtiyaç var ama zaten igrendim tüketmiyorum netten baktım yoğurt migreni tetikler bende dün denedim iki bardak ayran içtim ağrı girdi başıma ama çok şükür uzamadı daha fazla
Canım benim 8/5 olduğunda bile doktor normal diyor. Hamilelikte hormonlara bağlı bağ ağrısı olur. Düşük tansiyonun sana ve bebeğe zararı yok yüksek tansiyonun zararı var. Vişne suyu ya da tuzlu ayran iç uzan. Korkmana gerek yok. Benim tansiyonumun normal hali 10-6 10-5 filan korkma yani :) geçmiş olsunnkızlar hayırlı geceler. Yaklasık 3-4 saattir başım ağrıyo tansıyonumda ilk ölçtüğümde 12-6 idi.3 saat sonra tekrar ölçtüm 10 a 6 çıktı. Başım felaket ağrıyo bebeğime zarar verirmi sizce acile gitmelimiyim ?