Tansiyon yüksekliği nasıl anlaşılır

TozToprak

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
358
Kızlar doğumuma 1-2 hafta kaldı 2 gündür kendimi halsiz yorgun hissediyorum ensemin üst tarafını birisi sıkıyo gibi ağrıyo vücudum titriyo.Günde 2 tane alfamet kullanıyorum.Tuzlu şeyler yemiyorum.Kendimide yormuyorum.Bu belirtiler tansiyon yükselmesi olabilirmi

Bizimde ailemizde var ancak biz steteskoplu bir tansiyon aleti aldık düzenli bir şekilde ölçüyoruz.14 e 9 ve üstüyse bu hipertansiyon demekmiş.yada hergün düzenli eczaneyede ölçtürmeye gidebilirsin.

tansiyonum her saat aynı değilki psikolojikmi ne anlamadım.hastanede dr ölçüyo düşük çıkıyo nst çekerken ölçüyolar yüksek çıkıyo.

merhabalar hamişler.ben 5,5 aylık hamileyim.sabah 2- öğlen 2- akşam 2 olmak üzere 6 adet tansiyon ilacı alfamet kullanıyorum.bebepime bir zararı olurmu diyede çok korkuyorum.birde diyorum zararlı olsa doktor yazarmıydı diyorum.günde üçe düşürüyüm diyorum bu defada tansiyonum iyce yükselirse daha tehlikeli. çok tedirginim.inş. bebeğime bir zararı olmaz.sizlerdende alfamet içen varmı

alfametin zararı yok kafana göre azaltma tansiyonun yükselirse bebiğnede sana çok büyük zararı olur bu ilaçlar hamilelikten sonra kalmasın tansiyon die merak etme bişicik omuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…