- 21 Temmuz 2015
- 6.669
- 6.063
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Bizimki de microlife, bilemedim başka aletimiz yok karşılaştıramıyorumManuel olanlar daha sağlıklı bildiğim kadarıyla ama ben beceremem o yüzden bende de digital var, benimki Braun annemlere aldığım beurer, omron da iyi bi marka
Kardeşim 11 yaşında ve o kolunu sıkınca kolunu sürekli hareket ettirdi evet ondan kaynaklıdır belkikolunuzu duzgun tutmamadan kaynaklnairmiki
17 de bas agrisi olucak diye bisey yok her bunye ayni tepkiyi vermez
ama kardesinizin 18 çikmasi baglamadan kolunu yanlis tutmakdan olabilirt belki
20 yaşındayım, babamın hastaneye gittiğini bilmem.Onun açısı konuşması kımıldaması vs önemli hatta ortamdaki diğer sesler televizyon telefon vs de etkiliyor
Pilleri azalınca da doğru ölçmüyor
Babanızın yüksek tansiyonu varsa o zaten anlar tansiyonunun yükseldiğini
Bu arada ben 24 e 13 gördüm o aletlerde bundan 20 yıl önce babam hala sağlıklı hayatını yaşıyor
Tansiyonu gerçekten öyle yükselmişti ama onun bünye alışık olduğu için bir şey olmamıştı
Anladım teşekkür ederimManueller dijitallere gore daha guvenilir. Dijitaller kolun en ufak pozisyon degisikliginde bile yanlis sonuc verebiliyor.
Yarın eczanede test yapalım olmazsa yani anlarız sanırım o zaman doğru ölçüm yapıp yapmadıgınj, teşekkür ederimDijitaller de çeşit çeşit. Ama direkt bileğe sarılan üzerinde de cihaz olanlarda sapma çok olabiliyor.
Hastanelerde de dijitaller kullanılıyor artık ama çok daha gelişmiş onlar. Eve almak isterseniz biraz pahali sanırım.
Manueller çok daha hassas oluyor. Kullanımı çok zor değil ama ugrastırıcı. Benim tansiyon düşüklüğü yüzünden acile gittiğim gün dijital makine 3 denemede ölçüm yapamamıştı manuel ile baktılar. Daha sağlıklı oluyor sonucu.
Bence çok korkmayın ama tansiyonunu dengeleyecek bir şey içsin yine de.
Evet en mantıklısı o. Rica ederim.Yarın eczanede test yapalım olmazsa yani anlarız sanırım o zaman doğru ölçüm yapıp yapmadıgınj, teşekkür ederim
Benim de arkadaşımın yüksek tansiyona bağlı bir sorundan kaynaklı kaybetti. Onlar da bilmiyormuş, o günden sonra ayrı bir korku başladı bende.Ben babamı yüksek tansiyona bağlı aort yırtılmasından kaybettim tansiyon hastası olduğunu bile bilmiyodum kendisi de bilmiyodu...
Benim de arkadaşımın yüksek tansiyona bağlı bir sorundan kaynaklı kaybetti. Onlar da bilmiyormuş, o günden sonra ayrı bir korku başladı bende.
Başınız sağolsun.. Mekanı cennet olsun inşallah
Çok üzüldüm, ani ölümler çok daha zor.Bende de şok etkisi oldu annemlere kayınvalidemlere bizim eve hep tansiyon aleti aldım
Sende bi gün yanında götür sağlık ocağında manuelle ölçtür hemen sonra digitalle dene nasıl sonuç verecek bakalım
Kardeşim 11 yaşında ve o kolunu sıkınca kolunu sürekli hareket ettirdi evet ondan kaynaklıdır belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?