• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tansiyon aletleri ne kadar güvenilir?

Saglikci degilim ama

Pillerine dikkat edin azalincada yanlis olcebilir... Bu tansiyon aletinin en buyuk.zararini babamda gormustum dusuk olcmustu tansiyonunu halbuki beyin felci geçiriyormuş sanirim kucuk tansiyon 20 civarindaydi tam hatirlamiyorum suan ama boyle birseyler soylenmisti...Allah teala rahmet eylesin babama ve hepimizin gecmislerine.

en guzeli manuel olan onu alin ogrenin onunla olcun derim riske atmayin..belki babaniz yuksek tansiyonu kaldirabiyordur ondan fazla etkilemiyordur bas agrisi vs olmamasi sizi.yaniltmasin bu her zaman icin gecerli ... herkesin bunyesi farkli

Bizde de vardı doktor dedi hastaneye götürüldü ayarını yaptırın dijtaller normal tansiyonu doğru yükseği yanlış cikariyo

Babam da kaldırabiliyodu demek ki ama kalbi kaldırmıyomuş aort genişliyormus sinsi sinsi

Tansiyon hastası olarak söyleyeyim, 11 yaşındaki kardeşinizin tansiyonu büyüklerinkini ölçen aletle ölçülmez. Onların tansiyon aletleri başkadır. Onun için zaten yanlış ölçmüş.
Babanıza gelirsek, her tansiyon çıkıklığı baş ağrısı yapar diye kaide yok. Yıllarca tansiyon hastasıymışım, rutin bir kontrolde çıktı haberim yoktu. Tansiyonum 17 ydi ama ben hiç bir rahatsızlık hissetmiyordum.
En iyisi bir hafta boyunca aynı saatte babanızın tansiyonunu ölçün. Değerler size bir bilgi verecektir. Eğer yüksek miktarlarda seyrediyorsa hemen bir doktora gitmelisiniz.
Geçmiş olsu.
Teşekkür ederimm size de geçmiş olsun

Manueller daha sağlıklı bence de, bir ara bizim vardı, herkes bana geliyordu tansiyon ölçtürmeye, yani çevremdekiler tabi. Ama dijitallerde aşağı yukarı doğru sonucu veryor.

Manueller daha sağlıklı bence de, bir ara bizim vardı, herkes bana geliyordu tansiyon ölçtürmeye, yani çevremdekiler tabi. Ama dijitallerde aşağı yukarı doğru sonucu veryor.
Ben yine de tam kesin emin olmak için manuel alacagım. Ben de sağlıkçı oömaya olmaya adayım zaten öğrenmem gerek aslında. Cok teşekkür ederim

Back