- Konu Sahibi BeyazPerim
Yeni gördüm topiği hemen daldım bak yazılarımı kalınlaştıramadım bile hemen yazdım kaydirigubbakcemile2 Geç mi kaldım :sinifsinif:
tatlım uzgunum çekiliş tamamladı keske biraz daha erken gorseydin :gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeni gördüm topiği hemen daldım bak yazılarımı kalınlaştıramadım bile hemen yazdım kaydirigubbakcemile2 Geç mi kaldım :sinifsinif:
kime kime alcak sölenmicek di mi
süpriz olcak ?
olsunmafoldumbenama sen yoksun:gitme:kızlar herkes msj gonderdim hayırlı olsun cekilişimiz
Livim kankam emeğine sağlık bebeğim ŞenizŞenizŞeniz
Çok teşekkür ederim kendi adıma, bu işi üstlendiğin için tatlı kaymağımolumunekankayizsmile hihoyyyt
olsunmafoldumbenama sen yoksun:gitme:
aynen katılıyorum aprilimkaydirigubbakcemile5
birde livimiz tekli sayıdayız die kendini çıkardımafoldumbenböylede fedakar bir arkadaşımız varmafoldumben
tüh bende geç kaldım yolladım mesaj ama mafoldumben bi daha isteriz katılamayanlar arasında da olsun amaaaamafoldumben
kıslar hedaye alcamız kısının telı war yha ne zman arıycaz onu kargoyu yollarken mı??
bağa sakın pahalı bişey almayın he10 tl yi geçmesinhihoyyyt
kıslar hedaye alcamız kısının telı war yha ne zman arıycaz onu kargoyu yollarken mı??
aramana gerek yok bence panterim,sen alınca yollarsın,eline ulaşınca zaten buraya çeker koyar..kaydirigubbakcemile5
Cankuşlarım limit 10 muydu 20 mi?
Panterim, kargocu istiyor numarayı. Gönderirken aramaya gerek yok, ama kargolarken, alıcıya ulaşamama durumu için istiyorlar. a.s
00.09 da yolladım kusum kaydirigubbakcemile3canım ne zaman yolladınki??
maix sende yeni görmüşsün,artık diğerine işalah kızlar ya=(
anam bu kurtlu peynirkaydirigubbakcemile3tamam sen yarın al yollakaydirigubbakcemile310 çok değilmi kızlar 1 hafta çok ii gibiiii:)
Şenizsaolun canlarım hızır gıbım yetısıwerdınız hemencıkın
sewerım sızıŞeniz
00.09 da yolladım kusum kaydirigubbakcemile3
ama sonra topicin son sayfasına baktım anam o da ne süre dolmuşş yazık bana ama:gitme: