• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
anağm sevdiceğim 77 almış kpssden akannehir herkes iftarda giriliyor artık siteye kaydirigubbakcemile

BEN HEÇ FİNAL seyretmedim
en fazla ne kadar para kazanılıyo
:)
bi ara çok seyrediyodum gene başlıcam
antreman yapmam lazım
77 nası puan iyi mi kötü mü

tospim ben de bilmiorm iyimi kötümü , ortlardadır heralde , kendisi konuşmayı pek sevmediği için ağzından cımbızla laf alınıor :mymeka:
kanka 9.900 10.000 filan diye biliorm ama tam bilmiorm :sm_confused:

Kendime gelemiom ya yidim içtim çok şükür:hulya:
Tospik ünlü oluon he mii ben de izliyom arada o yarışmayı gecenin bi körü gösteriolardı
Bak haber beklioz mutlakakaydirigubbakcemile4
Allah kabul etsin oruçlarınızı ciğerparelerim.kaydirigubbakcemile2
Çingaanelere bayıldım yaasositososito

Ayy ben de sonunda gördüm puanımı gerçi ben yine açamadım arkadaş yollamış.
Milyon tane puan türü var ya siz hangini sölüyonuz en yükseğini söylüyonuz dimiikaydirigubbakcemile3

he meşhur olcam islom.
birinci olunca kk'dan kankalarım
erzum,gacım,minim,nikom,tanrıcam ve eprilime selamlar dicem
topici ünlü yapcem.
şebelek gibi kalmazsam tabe :P

ilililililililillililililililililililiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allahh lilililiillllllililililillllllilililililililliililililililililililiiiiii:roflol:
kanka beni güldürdün , Allah da seni güldürsün :roflol:
niko dalga geçiyo benle:çok üzgünüm:
senin esteelerin yanında benim d'olivemim esamesimi okunur..bide aldıklarımıza ekliyim:çok üzgünüm:
ti'ye alıyo beni:çok üzgünüm:maytap geçiii:çok üzgünüm:hor göriii:çok üzgünüm:hakir göriiii:çok üzgünüm:
amin kankitom hepimiziaklinialirimsmile:roflol:

ha bi de bişe sölücem , yeni varmısın yokmusun da ,
bizim bölümden de bi çocuk var , Ahmet adı ,
biz bölümde bu çocuğa balgam ya da sümük deriz (bir anısı var :roflol: ) ,
sonra çocuğu gördüm tv de adını da yeni öğrendim bu arada balgam die die , gerçek adını sormak aklıma gelmemişti , neyse işte , ahmet yazmışlar ya adına (doğal olarak ) dedimki kendime
''la dedim balgamın adına nie ahmet yazmışlar dedim '' ...
yani adana sıcaklarının beyin hücrelerimdeki etkisi bu yönde :1closedeyes:
allah canını almasın:roflol: :roflol:
aaa çocuğun adı balgam ama yanlış yazmışlar..aaaa :1closedeyes::roflol: :roflol:
yarışmayı izlemediğim için bilmiyorum..bakarım şimdi:)

Şey mmm
tospikinizde tv'de çıkabilir kızlar.
söliyim dedim .
Ama çıkarsam haber vermicem.
kötü bi izlenim bırakmak istemem üzerinizde mafoldumben
vışşşşş ünlü olucak tospikcanım:sm_cool:
yok minişim utangaçlık var serde
ilk bulunduğum ortamda çok utanırım
hoş beni tanıyan kimse inanmaz buna
bi ben inanıyom aklinialirimsmile
bloomberg tv de kelime oyununa katılcam ya haftaya ya sonraki hafta :)
öyle haber geldi bekliyok bakalım
dediğin kanal nerde çıkıyo kız tospik:sm_confused:
heycanlanıcak hiç bişey yoksositosositoilk 5 dakika biraz heycan yaparsın..alışınca sen bile kendini tanıyamassın:roflol:

Karnımı da doyurduummm ohhhhhhh şükürler olsunn :3:
yarasın yiğidim allah kabul etsinolumunekankayizsmile
he meşhur olcam islom.
topici ünlü yapcem.

heyoooooohihoyyyt hihoyyyt tanrıçanın topiğindeki tüm kankalarım desen yeter:3:

Son düzenleme:
Ayy ben de sonunda gördüm puanımı gerçi ben yine açamadım arkadaş yollamış.
Milyon tane puan türü var ya siz hangini sölüyonuz en yükseğini söylüyonuz dimiikaydirigubbakcemile3
kanka ilk kutucukttakini söledim , o değilmi yoksa , inş. en sondakidir kaydirigubbakcemile3

niko dalga geçiyo benle:çok üzgünüm:
senin esteelerin yanında benim d'olivemim esamesimi okunur..bide aldıklarımıza ekliyim:çok üzgünüm:
ti'ye alıyo beni:çok üzgünüm:maytap geçiii:çok üzgünüm:hor göriii:çok üzgünüm:hakir göriiii:çok üzgünüm:
amin kankitom hepimiziaklinialirimsmile:roflol:

allah canını almasın:roflol: :roflol:
aaa çocuğun adı balgam ama yanlış yazmışlar..aaaa :1closedeyes::roflol: :roflol:
yarışmayı izlemediğim için bilmiyorum..bakarım şimdi:)

anam anam yirim ben seni , kim maytap geçior sen , pat vurim ona pat pat kaydirigubbakcemile3
bir kaç estee daha alacağım aklinialirimsmile d2olivenin kokusu çok güzel dimi ben çok seviyorem , burda 40 kuruş aklinialirimsmile
zaten zalak bi çocuk kanka laelaelaelaelae

Niko peri elinde kızılcık sopasıynan gelir.
Aprilin elindeki elenktrink süpürgesini bir uçan üspürgeye çevirir.
Üstünü başını geçen haftaki düğün kostümlerine dönderir.
puahhahaha :roflol: :roflol:

demek sadece aney ha
görersin sen ekşını. peeh! :delphin:
aaaaaaaaaaaaaaaaaahahhahahaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh :roflol: sırnaşık şey
geberiyorum şuanda sırnaşık şey
SALI PAZARI SEYYAR TEZGAH'ın üstüne tanımam nikom :lepi: sempatiksalakcinni

puan eyi mi ? alay mı geçiyon la benle kanka :mymeka:
töbe töbee :delphin:
şşt ama çaktırmayın sanırsam gaydırdım ben kanka, yoğsam full çekmiştim :1: naniknanik
ne alayı la kanka :mymeka: kpssye öylesine giren biri 70ten yukarı bir puan almışsa bana göre o güzel bir puandır vereliniortak
benim eşim de her sınav sonucu o espriyi yapar; şıkları kaydırmışım yahu :1: :roflol:
SALI PAZARI SEYYAR TEZGAHI benim hep hayalim boshayallersmilesempatiksalakcinni bi gidebilsem hava atıcam o kadar ki erişilmez benim için kankalaelaelaelaelae :roflol::roflol::roflol:
Çaymak çöymek patladı çamyak çömlek patladıdelikafadulden
Miniye islomm deyi bu niko karısı oruç nerene vurdu zaar:roflol:
Nikoo çok halsizim olum hayla yapmadım puding neyim
deme yahu :roflol: vay zalak niko aprile de islom yazmıştım sonra farkettim sen tut........ :roflol::roflol::roflol: ben bir kere de islo yazacağıma isolde yazmıştım sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
bak ne kadan seviyorum seni islom her zaman dilimdesin aklinialirimsmile sempatiksalakcinni Şeniz
audrey'i koycam artıkın avatarıma sempatiksalakcinni
yeni kararlarımdan biri :roflol:
audrey hepburn çok beğeniyorum onu ya boshayallersmile hele o filmlerindeki hali, tavrı, kıyafetleri boshayallersmile
kız muhabbeti da:roflol: allah almasın seni emi :roflol:
sen biraz daha konuşursan dia da buluşucaz haberin olsun:mymeka:bence sus ve a1001 e razı ol
makroda buluşucağımız günlerde gelicek:1closedeyes:
küçük hüsamdan bahsediyosun anladım ben:roflol:
nası sempatik namıssız demü:delphin:

böyle bi zalaklı anca senden beklerim kanka:delphin:bide kendimden:roflol:
EMİNÖNÜ YERALTI ÇARŞISIndan giyiniyorum diye,70 kuruşluk(lan lira bile değil yuhbenneyaptımki)dolive krem kullanıyorum diye nedir senin dirdinn..haa dirdin ne seninn
9504.jpg

ben ekmeğimi böldümde yedim,suyumu kazandımda içtimsenağlamadolivemi banyodan sonra sürdümde yattımmafoldumben
badi şop nemlendirici bile almaya gücüm yokken,zor günlerimde dolive yanımdaydımafoldumbenbenim hiç badi şopum olmadı nikoomafoldumben
K%C3%BC%C3%A7%C3%BCk-Emrah.jpg

hem 70 milyonluk kremlere on basar olum:1closedeyes:yani parasızlıktan değil,hobi için aldım onu:dilcikar:(yalandan kim ölmüşsenağlama)orucumu bile iftar çadırında açıcam ühühüühsenağlama

çekiyimmiaklinialirimsmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gel barabar ağlayalım gankaasenağlama :roflol: bi ablamız bile yok bize kozmetik alsın çanta alsın:çok üzgünüm::roflol: :roflol:
neyse seni gördüm halime şükrettim yine de sırnaşık şey demek kuruş, lira bile değil :roflol::roflol::roflol:
ah senin aneyin fedakarlığını şimdi anlıyorum çilekeş tizem benim :teselli: :roflol::roflol::roflol:
dur çekme yasakkelime o dolmalar sarmalar gözümün önünden gitmiyor:mymeka:senağlamaramazan sonuna kadar sana yemek fotosu gomak yasak :mymeka:
sen bugün gelmeyince ben dedim ki patronum döktürüyodur şimdi mutfakta oh oh zemuszemus bayanssulusmile

Şey mmm
tospikinizde tv'de çıkabilir kızlar.
söliyim dedim .
Ama çıkarsam haber vermicem.
kötü bi izlenim bırakmak istemem üzerinizde mafoldumben
bunu okudum dedim patronu çekime girmişti bizim tospik de acaba kulak mı yaptı patrona sempatiksalakcinni şaka şaka kaydirigubbakcemile3
dedim acaba tospikimden de bi görüş felan mı aldılar aklinialirimsmile sen hiç bizim üzerimizde kötü izlenim bırakır mısın, seven gözün bakışı ayrıdır hem:delphin:
he meşhur olcam islom.
topici ünlü yapcem.
anaam benim adım da geçiyi :kedi: çok şaşırdım ha :dance: benim nickim de ünlü mü olcak şimdi sempatiksalakcinni programdan sonra hemen nickimden bi imza alıcam sempatiksalakcinni
şaka bir yana isteyince yapacağına inanıyorum yeter ki o an sana bir güven gelsin tospam a.s tospik benim dikkatimi ta corelken zeki biri olarak dikkatimi çekmişti sempatiksalakcinni vereliniortak

Back
X