- 10 Şubat 2009
- 14.249
- 93
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #1.001
pandora o kazanan senmiydin..sensen tamam..13 tl far paleti....17,50 falan posta..e hesapla 30 tl ediyor..hayırlı olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pandora o kazanan senmiydin..sensen tamam..13 tl far paleti....17,50 falan posta..e hesapla 30 tl ediyor..hayırlı olsun..
tostumu yedimmi la:))allah cezanı vermesin:))
çok güldüm ya ahahahaahkaydirigubbakcemile3ben de sexy bulduğundan ısırdı sanmıştım yaaaww :kedi:
aklinialirimsmile
mineralli ürünlerde ı.d markası bana göre en güvenilir markalardan biridir.tanrıça nasıl bunlar kız bu farlar nasıl kullanılıyor mineralli bildiğimiz vitaminli demek mi oluyor...?
]
bakıyım dur:))he tamam şincük oldu..bi dene taa var acaba hangisiiii..
tanrıça sağol canım ....
ilk alışverişim ve bilgim yok paypal olayıo vs var birde ya...
gg de kaşarlandım ala ala sıra burdaaklinialirimsmile
ama bakalım nasıl olacak ..
tatlı gacı nin sayesinde aldım valla ..o yol gösterdi ...allah razı olsun ondan opuyorumnanaktan
pişt sexi oynatıyon cicilerinimi yazdın tatlıgacı:)
hı hı çok yakışırhihoyyyt-tatlicadiarzu-la önce bi resim koy hele müneccim şeyimi şettikKızlar önümüzdeki günlerde saçımı sarıya boyatmak istiyorum sizce yakışır mı bana?
bulamadım hadi söyle:))yok gıı ben ööle ayıpohaoldumsmile şeyler yazmam..başka..
bakıyım dur:))
tatlıgacı kompetanı olmuş işin valla...eline geçince yorumlarını bekliyorum işalah umduğun gibi çıkar..ama cidden süper duruyolar..
kızlar halettik sonunda tatlı gaci ile ..allah ondan razı olsun ..:Saruboceq:ŞenizPandora yeni gördüm çok güzel gözüküyo farlar güle güle kullan sürer sürer çekersin foto artıkkaydirigubbakcemile2
hı hı çok yakışırhihoyyyt-tatlicadiarzu-la önce bi resim koy hele müneccim şeyimi şettik
bulamadım hadi söyle:))
kimse anasından makyaj yaparak çıkmadı,herkez zamanla öğrendi deneme yanılma yoluyla..sende muhteşem makyajlar yapıcaksın eminim canımkızlar halettik sonunda tatlı gaci ile ..allah ondan razı olsun ..:Saruboceq:Şeniz
ödememi yaptım umarım sorun çıkmaz:1no2:
kızlar ben çok özeniyorum vs ve çok fazla alıyorum sonra onları eşe dosta arkadaşlarıma heediye ediyorum ..ama artık kararlıyım bende öğreneceğim adam gibi makyazj yapmayı...gelince gözme accuk attırırım koyarım resimlerini setin de gözümdeki halini de:1hug:
aaa Tanrıçam sen benim resmimi görmedin mi?ohaoldumsmile
Pamukşekerim sen sinemise benzeyen kişiydin di mi? Eğer tahminim doğruysa yap yakışır ama siyah kadar güzel olacağını düşünmüyorum...
Neysem ben çıkıyom artıkım
kimse anasından makyaj yaparak çıkmadı,herkez zamanla öğrendi deneme yanılma yoluyla..sende muhteşem makyajlar yapıcaksın eminim canım
tatlıgacı ne hayırlı hatunsun hekaydirigubbakcemile5
Pandora; güle güle kullan..valla burda kasıldım kaldım.. bi de yanlış yönlendirmiim diye..yeriz..tamam
Tanrıça.. hangileri olduğunu söliyim..alayım asoya 1 kilo boya,o my goddes(aman tanrıçam)demek oluyo,ölümüne kankayız gı(bunu smililerin ilk geldiği gün hemmen çaldım)