- 23 Şubat 2010
- 340
- 8
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.801
iklimyacım bunlar sivilce lekeleri.uç vermemiş sivilceler zamanla içinde sönmüş ve izi kalmış..sana krem tedavisi önericem..öncedende söylemiştim sanırım..tiretin kullanıcaksın..o çıkmayan sivilcelerin üzerinede imax sürüceksinki uç versin ve patlayıp gitsin(tabi sen patlatmıycaksın)
ama bitkilerle tedavi olucam dersen kesinlikle önce devedikeni tohumu alıp içiceksin günde 3 kere..tarifini eklediğim çöven otunu kaynatıp yüzüne sürersen o lekelerde sivilcelerde gidicektir zamanla..ama üşenmeyip aktara git önce temin et bunu
limon+salatalık bunların suyunu çıkar ve buz kalıbına dök.bununlada yüzüne masaj yap düzenli olarak
tanrıcacım çook tşk ederim bittaanneemm yaa a.s. ama tiretin de imax da krem deil mi aynı anda mı sürcem ikisini de yoksa sabah biri akşam biri gibi mi kullancam bilmiyorumkismile umarım kurtulurum bunlardan yaa mafoldumben ben hem bu kalıplarını yapıp devedikeni tohumunu içicem hemde ilaç tedavisi uygulucam.. daha çabuk gitsin diye :sinifsinif: amaa ilaçları nasıl kullancağımı anlamadım ben eyvahedigeldismile