- 22 Nisan 2008
- 9.971
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #36.781
yeeeaaaaaaa karalama kankaaaaa yaaaaaaa :84:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aprilim tipsizlikten ölebilirim ama çirkn çekmiş.çirkin çıkmamışım yanii
bende yapcem nazar boncuku hıhh :))
herkesde boncuk varya karıştırıyorum yorumları patiyi april sanıyorum aprili tanrıça sanıyorum falan bi garip oldumm
bana bak beni dellendirme,küçük emrah gibi baktığın pozu yayınlarım
arzum eskik bu gece ama
herkesde boncuk varya karıştırıyorum yorumları patiyi april sanıyorum aprili tanrıça sanıyorum falan bi garip oldumm
Aynen aynen
sus kız Patişotam süpersin
bana bak beni dellendirme,küçük emrah gibi baktığın pozu yayınlarım
:84: Bende bende orada olmak isterdim :84: hep beraber ama biber, minik ,nisan bir de benim diğer kanka olsaydı prensesikom :84:
Patinin dediği gibi ölmeden önce yapılması gerekenlerin içinde bu da var .Bir şekilde aynı ortamda oturup sohbet etmeliyiz :84: istiyom istiyom :84:
arzum eskik bu gece ama
:84: Bende bende orada olmak isterdim :84: hep beraber ama biber, minik ,nisan bir de benim diğer kanka olsaydı prensesikom :84:
Patinin dediği gibi ölmeden önce yapılması gerekenlerin içinde bu da var .Bir şekilde aynı ortamda oturup sohbet etmeliyiz :84: istiyom istiyom :84:
ben yerli markalardan memnunum tatlım.golden rose,flormar gibi..tamam cnm cevabn için saol bgn kozmetikçide bayana sordum da kalıcı bi allık için hangi markayı tavsiye edersin diye deborah güzeldir dedi de sorim dedim cnm senn varmı kalıcı hemen uçup gtmeyen bi allık tavsiyen cnm
Off süper olur ya inşallah bir gün buluşuruz:84: Bende bende orada olmak isterdim :84: hep beraber ama biber, minik ,nisan bir de benim diğer kanka olsaydı prensesikom :84:
heyttt beee
dudak yarışmasına kazen siponsor oluyor kızlar duyurulur
minik ve biberve pati
sizler hala hazırlanmadınızmı