- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #36.541
:roflol: :roflol: ben de seni verene kurban olurum kanka:asigim:puhahahahaaha gerzek kahkaha attımsırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey özelden yazıyım dedim ama işim var,uğraşamam
allah seni almasın emisırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
kızım ne alakası var salo:mymeka::roflol: triplere bak,nası anlatmış koptum yaa:roflol: :roflol:
lan sen benim kıvırcık salatamsın deli:1hug: kurban olurum seni verene:asigim:
livimle muhabbetinizede yarıldım ayrıcasırnaşık şey
patime söyledim kızlar...sakın üzülüp topik açmasınlar,bi kaç güne gelicem,isyan yapmasınlar kk da diyo zalak:roflol:
dedim çokk meraklıydık sana-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol: puahahhahah pati öldürürsün sen adamı:roflol: hayal gücü çok genişmiş:roflol:
eyvahedigeldismile ya sen nesin melek:asigim::mymeka:Bibertom kısım 2 sinizde güzelliği farklı ki biriniz esmer güzeli biriniz kumral güzeli .
Puhahahah:roflol: hakikaten ya nasıl konuşmuşsam bana sordular sanki resmileşsin mi biber diye :roflol: ben de gerile gerile ciddi ciddi resmileşsin tabi:hulya: :roflol:ay ananem gibi konuştu tipe bak:))
kaç sene olsu resmileştirin artık felan:hulya:sengözlerimebaksanab :roflol:
kanka sen mümkünse yazma bişey:)))kopuyorum olum:roflol:
resmileştirmicekler,sanane:mymeka:kaynanam kılıklı:roflol:
:roflol: kanka ne bileyim rahat batmadan resmileşsin istedim gerçi genelde o rahat bana atıyo ama olsun işimizi garantiye alalım:hulya:boshayallersmile