- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.441
hoş sohbetler kıslar .... benneyaptımki fisfisfis opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende çok özledim livitomopuyorumnanaktanbendeeehihoyyytMeleklerim bugün yoklar :çok üzgünüm:özledim sizi benneyaptımki
sana özel mesaj atmadımı niko hatunuklava:pehhhh niko gelip haber bile vermiş
şaşkın ayburda nikonun durumunu tanrıçaya anlatıyo özel msjla kaydirigubbakcemile3
melekom yattığımda saat 6 felandıfisfisfisAyşem gece kaçta yattılar ki hadi gelsinler ama boshayallersmile
Teresa mı ? :uhm: O rahibe değil midi kanka :roflol: :roflol:
ahahhahaha :roflol:
oldu mu iyisi olsun kanka delikafadulden
bende üşüyorum kuşovskiboshayallersmileeyvahedigeldismileselam cimcimelerimm bugün gözlerimi zor açıyom ama donuyom die yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım.:bbo:
hiç sevmiom şu kışı yaaklava:
canikom kalktımda ağbimler bizdeydi ondan gelemedimgamyoncuiremsutanrıcam gecenin 3 ünde mezdeke oynamış ondan kalkamadı herhalde livim
kanka ben miu miu da çok severimhihoyyyt
Viktoria ablamız Hermes'in gönüllü reklam panosu gibidir sempatiksalakcinni
:asigim: :asigim: :asigim:
hemde öyle bi yapılırki:jeyyar::roflol: Aslında bunların taklidi kolay yapılabilir :roflol:
Güzel yapan bir yer bulsak ta alsak yahu sempatiksalakcinni
:roflol: :roflol: :roflol:sade ve hoşlar boshayallersmile
geçen seni nişantaşına prada açılmıştı bi tane çanta begendim ama denyoyum ya magazadaki en pahalı çantaya göz dikmişim sempatiksalakcinni
aldıgım cevap türk lirası olarak 60 melyardı akannehirakannehirakannehir
o magazayı degel semti terkettim o an :roflol::roflol::roflol:
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bizim ev bildiğin daire -tatlicadiarzu- ama 3-4 Hermes çanta eder olum alla allaa değerlidir bizim ev, Danrıça hatını gibi varoşta oturmuyom olum ben hııh :dilcikar: sempatiksalakcinni
30 000 dolardan işte hesapla.
babama desem evi satıp çanta alacam deyyi,:roflol:
kafamı vücudumdan ayırıp saçlarımdan sap yapıp çanta diye gezdirir beni mazallah eyvahedigeldismile sempatiksalakcinni
ahahhaha kanka ben de 3 te kavaltı yidum :roflol:
şimdi de akşam yime yidik cokacimcoook
Kırmızı Tuborgumu açtım, bubacan rakı içiy :içelim: :içelim:
ooh keyfimiz gıcır ama yanında ciğara yakamim :kedi:
aklımda Hermes sırnaşık şey
gecekondu çocuyum benhihoyyyt hihoyyytDoğru ya kanka danrıça varoşunun evi nirde senin ev nirdekaydirigubbakcemile3
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şeyOhhoo kanka yaa sempatiksalakcinni
Danrıçam oturiyi çingene maalesinde :dilcikar: sempatiksalakcinni
ben oturuyom bahçesi olan 10. katta bi evde. (ali ağa yaptı, olacak kanka) sempatiksalakcinni :roflol:
velet seni:mymeka::roflol: :roflol:illa evlenmeye gerek yogg kızz sempatiksalakcinni gecer gecer :hulya:
canım gelemedim işte.çoluk çocuk geldiler:ecrin_bebek:tanrıçam nerdesin kuzum heç ugramadın
kankaaaammmdelikafaduldenŞenizTanrıçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam delikafadulden
saol canım sende hoşgeldinkaydirigubbakcemile5tanrıçaaa yaratıcı hatunnnn ojgeldiiin olumunekankayizsmile bayanssulusmile
çıkma kankam:gitme:Kankamız gelmişinizi gelmişimizi okumaya mı gitti :roflol:Ses vermiyor ben birazdan çıkıcam ama :gitme:
hoş sohbetler kıslar .... benneyaptımki fisfisfis opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hohoytt ben geldim mümüklü mümüklü:roflol:
napıonuzz bakıyım
geçmişe bi daldım geldim
evlenince geçiyo mu geçmiyo mu şimdi son durum nee:bbo:
ben kendimi feda ediyom size,askerim hemen gelsin yakın zamanda denücümmm:roflol:
evlenme meraklısı olduğumdan deel sırff ağrı için sizin için sizler içinn canlarım için:roflol:
islom sizinkiler sağlam raporu ister anam belki de benim asker direk borcu yoktur kağıdı istiyo ben napcem:roflol:
ben gece gelemicem canolarım ıhlamur içip yatcem erkenden.
şimdiden iyi geceler hepinize.kaydirigubbakcemile3
kanka ben miu miu da çok severimhihoyyyt
sonra c.diorboshayallersmilehatta yaptırmıştım beğendiğim modellerdenaklinialirimsmile
sonra verdim onları :mymeka:
zenginde olsam para bayılmam o kadar agaçakmasını yaptırırım mis:1closedeyes:
ki çoğu ünlü çakma kullanıyo:hulyatanıdık varda o bakımdan:icecream:)
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
bizim ev bi hermes parası işte kanka..gecekondu olduğundanhihoyyyt-tatlicadiarzu-:roflol:
iyi piyizler dostum:içelim::jeyyar:
kuzum sabah kaçta kalıyorsun sen uykun gelmiyo sana gece çoçuk baktırmak lazım nasılsa uyumuyosunsırnaşık şey sırnaşık şey
sen iste yeterki kankabayanssulusmileben sana ekşın yaratırımhihoyyyt:roflol:
siz gece uyuyosunuz hemen ama:dilcikar:
sabahlıycaksak neden olmasın:jeyyar:
kankalarım neler yaptınız bu günolumunekankayizsmileçok özledim sizi been:1hug:
ağabeyimler-tatlicadiarzu-bizdeydi,çoluk çocuk:ecrin_bebek:
yeğenlerim bana aşık olduklarından,onları bırakıp pc yi açamadımgamyoncuiremsu
Ben sabahtan pilatesi yaptım ama hayvani yemek yedim=/ hı bir de pazara uğradım eksik neyim varsa onları aldım =)
sırnaşık şey sırnaşık şey
sen iste yeterki kankabayanssulusmileben sana ekşın yaratırımhihoyyyt:roflol:
siz gece uyuyosunuz hemen ama:dilcikar:
sabahlıycaksak neden olmasın:jeyyar:
aprilim canoooooo napıyon
İyidir be ayburitom Şeniz
sen nassın yavrummm ? nası gidiyor hamilelik uyyy yirim boshayallersmile
ne güzel canım bende çok severim yada severdim diyeyim tadını çıkar bebem evlenip çoçuğun olduğunda uyuyamayacaksın çünkügamyoncuiremsusende hoşgeldin ayşecimopuyorumnanaktan
canım evde olduğum için sorun olmuyo...istediğim zaman yatıp kalkıyorum şükür:)
ama çalışma hayatım olsa tabiki dikkat ederimkaydirigubbakcemile5
ayrıca uykuyu çok severim:kedi: