- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #35.401
Teresa mı ? :uhm: O rahibe değil midi kanka :roflol: :roflol:
ahahhahaha :roflol:
oldu mu iyisi olsun kanka delikafadulden
hermes serbes sempatiksalakcinni :lepi:
ahahaaaaaaaaaaahahhaha :roflol:
Aşkom gelmişşş, ben de geldim kuzu pamuğum opuyorumnanaktan
Aaaaa alerci mi oldu kanka, tüh yav :sinifsinif: ah badi şop ah!
Excipial iyi gelir diye düşünüyorum kanka ama eczacıya bi sorun gene de...boshayallersmile
hydro'su da olabilir, su bazlı olanı. :hulya:
Bebeğim bu krem :lepi: bu krem :lepi: asrın kremi sempatiksalakcinni
hehehhahha :roflol:
yavrum bu medikal bi krem. Lipo, aşırı kuruluk sorunu için.zemuszemus
Hydro olanı su bazlı nemlendirici. Hem vücuda hem yüze uygunlar.
Dermatologa yazdırırsan devlet karşılar ama direkt eczaneden de alabilirsin 10 TL.
kokuları çok hoş, egzamaları falan bile tedavi ederler yani, çok iyidir.
Ben vücudum için Lipo sunu kullanıyorum melekom
opuyorumnanaktan
Kanka çok hassas bu anacımın cildi yaw bitkisel içerikli ürünler yaramiyi oriflame de hafif bitkisel içerikli o da yaramıyor.
Neyse gittim forumdaki body shopa topoşun teki uyuz etti beni iade olmuyo bilmem ne dün agoradaki şubeden almıştık telefonla arayıp sordum herhangi bir şubeye iade edebilirsiniz demişlerdi.
Bu ağrılı halimle sevdiceğimide alıp gitti oralara ama iade edemedim yarın agoradkine gitcem artıkkötükedihüso
Ex.lipoyu bacaklarıma kullanıyordum ben de süperdi. Denesin bakaçlım yarın yazdırcaz.
Newyork karısı kuşkafa:roflol:selam cimcimelerimm bugün gözlerimi zor açıyom ama donuyom die yazlıkları kaldırdım kışlıkları çıkardım.:bbo:
hiç sevmiom şu kışı yaaklava:
gitti cıvıl cıvıl kıyafetlerim.:dilcikar:
islom geçmiş osssun bebeğim o kadar gözün kalmış anandan ne istedin
april tavsiye etti diye ben de dün ladı ex... lipo kremden bacama budumaa sürdüm bugün de sürdüm mis gibi kaymak gibi oluyon şerepsizima.s.
bi de parlak parlak duruyo nivyork karıları gibi:roflol:
pazartesi sendromu başladı şimdiden:sm_cool:
topuklu ayakkabının içine patik giysem modaya çok aykırı olurum dimi:roflol:
Butlar içün ideal bi krem kankavereliniortak
Patik ayakkapıylan zıt renkte olursa göze batmaz giynaniknanik
bu arada unuttum livcim güle güle kulan hedayelerini hiç gözüm kalmadı deeell:asigim:
helmes kesin bildiğim bişidir de helmes helmes diince ne olduğuna kafam basmadı bana örneklerle bi açıklayın ona göre ben de istiyim:roflol:
ulann ben bi atanayım hepinize hediye yollamassam şerepsizim. ama 3 4 maaşlık şeler alamam yoksa islom gibi kaçarım:roflol:
Beleşçi karı ama yazdırınca da feci muayene parası keser oldular ha:1ninca:helmeslere ben bayyıldım issloo ben de istiyom o zaman kankaaaaaa
heee ölee ama parıldıyom kuuuu
liv valla bence al canım kremmi beğendim hem eczaneden alma doktura yazdır beleş al :roflol:
Hay ağzını öpem ayşem söyle şunlara tutturmuşlar islo bize hermes al dieohaoldumsmiletanrıcam gecenin 3 ünde mezdeke oynamış ondan kalkamadı herhalde livim
ben sevmedim hermes leri şık bulmadım ne yalan söyleyeyim sıradan ve sade geldi gözüme nasıl first leydi çantası bı yafff dr çantası gibi
Kanka triplex villada oturduğunuzu bilmiyordum:roflol:Öyle valla kuzularım...:dilcikar:
Evi satıp Hermes çanta alasım var la :roflol: :roflol: