- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #3.421
minigim iklimim aaay canlar ne güzel ürünleriniz var gözüm gönlüm açıldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
böyle memnuniyet belirtileri olunca ahada böyle oluyorumbayanssulusmile:1closedeyes:tanrıçam verdiğin maskeler sayesinde yüzümün nem dengesi normale döndü,fakat ben yüzümdeki bu mat görüntüden sıkıldım yani canli ve parlak görünsün istiyorum.böle sağlıklı dursun yani.sigaradan dolayı bi sarılık var ciltte ama napmalıyım canımın içisi
anam daha nolsun be..daha nolsunzemuszemusiçim açılıyo ohh bol bol ekleyinkaydirigubbakcemile2işte kızlar bunlarda benimkiler
çok fazla şey almayı sevmiyorum özellikle aynı işe yarayan iki şeyi..
zaten koyacak yer bulamıyorum
:ecrin_bebek:
resimler cok acele çekildi kusura bakmayın
öpüyorummmmopuyorumnanaktan
bu kıza hastayım ya:asigim:bide kalp gibin dizmiş onları gözünün yağında yumurta kırdığımolumunekankayizsmile
çok teşekkürler balım:1hug:dün tanrıcama söz verdiğim için kullandığım makyaj malzemelerini koyuyorum :kedi:
tanrıçam gelmişş:1hug:
tanrıçam benm aklıma bişi geldibu topikte saçalrımızıda çekip eklesek mi okadar bakım falan yapıyoruz değişimleride görmüş oluruz
saç istiosanız ben eklerimm
minik iklim cok güzeller güle güle kullanın
tanrıçamın sevdiginin gelmesine kaç gün kaldı ki bilen var mı ? ooof benimkisi daha askerligini yapmadı bile 30 dan once biz evlenemeyiz durumdan rahatsız degilim ama sizleri gorunce bir tuhaf oluyorum
mingimmmmmm çok çok güzel dogal saçların dimi ne kadar uzun çok bakımlı kendinden mi kıvırık oyle