Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
islandım hoşgeldin kralıçammmmmm
ben sana demedim mi ama yaparsın dieeee
çok sevindim çokkk
kazaya da üzüldüm çok geçmiş olsun
doğumm gnün de kutlu olsun meleğim
sürprizleri aktar bak gebertirimmm:roflol:

eprılım ojjjgeldin.olumunekankayizsmile.mapıs damında cigerlerin ne halde?..hönk hönk öksürmüyosundur inşallah..:nazar:

ayyy Gacellam tam bu yazdığını okurken hönkürüyodum yeminle...bilmiyorumkismile akannehir
zigaraya başladım ben tekrardan
:nazar: :mymeka:

aaprilim hoşgeldin nasıldı mapıs hayatınnn:roflol:

la kuş kafa bensiz neler ettin de böle gülüm gülümsün ula benneyaptımki sempatiksalakcinni

çilekeş eprılımsempatiksalakcinni..demek mapıs efkarı, zıgaraya:nazar: başlattı seni..

yoh evvelden başladımdı mapısta azdırdım Gacellam sempatiksalakcinni

sen nabin ?
:nazar:

nazalpcim ellerine saglık opuyorumnanaktan takip ediyorum canım blogunu aklinialirimsmile
yemege meraklıyıdr.bi ara kk ya ekliyodum yapıp yapıp :hulya:
ay kuzusuu sağol canımcığım
yorumunuda okudum acayip sevindim:asigim:
yemek arkadasım benım paylaşalım tariflerimizi
:hulya:
evet nazom o adsız benmişimohaoldumsmile..kullanıcı atım inen kabul edilmiyo yorumum bi türlü..formülümü var bu işin kuzum yaaa..bilmiyorumkismile

kuzum izleyiciler kısmısından oturum aç didiğinde olmuyormu acaba
sositososito
[/B]

ayy baktım tarifine cok ta pratikmiş nazommm
ellerine saglık yaa cokacimcoook
akitim güzel yüzlüm sağol canımcımŞeniz
nazom buarada bayramda havuclu toplarını denemiştim tatlım
cok lezzetli oldu bloguna zaman buldukca bakıyorum ellerine saglık nazoşum :asigim:

vallahamı kızzz
nasıl mutlu olum bilemezsin
şimdi yazıyorum ben yorumlarda geliyor ama faydalanan varmı işe yarıyormu diye hep düşünüyorum bir yandanda
yorumlarınız bana büyük destek oluyor

Nazom uff çok leziz gözüküyor ellerine sağlık. Yapımı çok kolay kesin denemeliyim ben bunu şöyle yapıyordum krem şatinin içine bisküvi katıyorum bir kaşık kadar kakao bol ceviz katıyorum karıştırıyorum buzluğa atıyorum dondurma gibi oluyo tadı çok seviyorum. Damla çikolatalı üzümlü de deneyeceğim benim için harika bi tarif olduhihoyyyt

evet canısı öylede oluyor
ne koyarsan oluyor daha doğrusu çok güzel kolay bir tatlı
begenmene cok sevindim biberim

siyah beyaz en büyük fenerrr bayanssulusmile sempatiksalakcinni

bunun altına beyaz konverslerim olması gerekti ama ayakkabılktan almaya üşendm sempatiksalakcinni

buda böle bi takım kızlar opuyorumnanaktan ayyy çok çalştım bugün :hulya:
patron karneme 5 yaz bakem :smiley-cool: :icecream:
kız ben göremedim resimleri
alıntı yaptım bakayım çıkacakmı
eminim dehşettir bunnar
:asigim:
Günaydın Meleklerimm opuyorumnanaktan
naber minik sıpamŞeniz
Selam canlarım ben geldimopuyorumnanaktan
Hemen olayları özet geçeyim.:hulya:
2 gündür yorgun ve bitkinim. Yolculuk çok yordu hiç uyuyamadım ama sevdiceğim hep destek oldu sağolsun bütün sıkıntılara beraber göğüs gerdik.
Sınava girdim önce uykusuz halimle. Sınavı kazananlar aynı gün mülakata alınacaktı. Çok şükür sınavı kazandım. Ordan mülakat yerine gittik Hsbc'nin ana binası yok böyle bir yer küçük bir NewYork olmuş orası:1shok:

Sonra mülakatı bekledim. Girdim konuştuk baya bi. Gişe için alım yapılacak ama havuz kadroya şuanda sabit bir şubede değil. Ege bölgesindeki şubeler için. Hsbc'nin ege bölgesinde 3 ilde şubeleri var. İzmşir ve ilçeler, Manisa ve Aydın. İhtiyaç olan yere gönderecekler tüm masrafları banka karşılıyor. Sabit bir şube olmaması konusunda biraz mırın kırın ettim 1 yıl içinde evlenme durumum var dedim. Bunun dışında olumsuz bir şey olmadı haftaya geri dönüş olacak iş teklifi yapılacak. Hayırlısı bakalım.

He bide eve dönüşe yarım saat kala manisada arabanın teki güüm diye bizim otobüse çarptı şok olduk gecenin 3ünde 1 saat bekledik orda polisler ambulanslar çok kötüydü yaa allah beterinden korusun.:gitme:

Danrıçamın banı kalkmış ama aprılım daha gelmemiş :gitme: Bugün yarın gelir heralde hepinizi çok özledim.

Ayrıcana şuan benim doğumgünüsümhihoyyyt ama kimse hatırlamamış:umursamaz:
Yarın gece yokum sevdalımlan olcez süprüzleri varmış:icecream:
Tatlı rüyalar hepinizi seviyorum canım kankalarım.opuyorumnanaktan

oyy geçmiş olsun bitanem ucuz atlatmışsınız iyiki
sınavı geçmenede cok sevindim bitanem
bankacı olcek bizim güzel gözlümüz aferin sana
doğum günüsümüymüş islomun
al bidenem pasta yaptım ben sana

images

Ben geldiiii delikafadulden

Patimmmm delikafadulden
yaşasın dülden amcaaaaaaaaaaaa delikafadulden :KK1: sempatiksalakcinni

Çok sıkıntılı günler geçirdim mapısta kankalarımmm :2:

Tanrıçam henüz uğramamış sanırsam çok özledim yau :sinifsinif:

islandım kankammm, çok sevindim sınavı kazanmana, yapar benim kankam beh! işalla gönlüne göre olur bitanem :lepi: olumunekankayizsmile

ayrıcaaaaaaaa doğum günüsün kutlu olsun meleğim, hiç ayrılmayalım dostluğumuz uzun yıllar sürsün kuzucummmmmm :kendinepayçıkaransmil:
sempatiksalakcinni boshayallersmile Şeniz

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
hoşgeldin topraammmŞeniz
mapıs damlarında özledinmi kız bizi
neyse cabuk cıktınız
bu arada kefareti kim ödedi yahuu
naniknanik
ayyy Gacellam tam bu yazdığını okurken hönkürüyodum yeminle...bilmiyorumkismile akannehir
zigaraya başladım ben tekrardan
:nazar: :mymeka:

:mymeka:

Ben geldiiii delikafadulden

Patimmmm delikafadulden
yaşasın dülden amcaaaaaaaaaaaa delikafadulden :KK1: sempatiksalakcinni

Çok sıkıntılı günler geçirdim mapısta kankalarımmm :2:

Tanrıçam henüz uğramamış sanırsam çok özledim yau :sinifsinif:

islandım kankammm, çok sevindim sınavı kazanmana, yapar benim kankam beh! işalla gönlüne göre olur bitanem :lepi: olumunekankayizsmile

ayrıcaaaaaaaa doğum günüsün kutlu olsun meleğim, hiç ayrılmayalım dostluğumuz uzun yıllar sürsün kuzucummmmmm :kendinepayçıkaransmil:
sempatiksalakcinni boshayallersmile Şeniz

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

aşkommm :asigim: yerim seni cokacimcoook
cigaraya baslamışsın kanka :nazar: bi dal da bana ver de içek :kahve: kahve koydum ocaga gell şakkıdı

yorumu çaktım hemen kaydirigubbakcemile3
böyyyrek istedi canmmmm boshayallersmile ellerine saglk cnm
resmler nye çkmadı ki sende bilmiyorumkismile

islom sınavı kazanmşsn hayırlısı olsun canmımmm opuyorumnanaktan hihoyyyt
hihoyyyt dogüm gunun kutlu olsun buarada hihoyyyt valla kimsenin proflinde tikat etmemştm dgm günü ne diye sempatiksalakcinni kimse hatrlamamş dye kızma oyzden yavru bize :1rolleyes:

tanrıçacım ve paticim bu zamana kadar hep misafir kullanıcı olarak takip ediyodum bu forumu ve sizi .e malum benim deli herifin korkusundan nasıl üye olurum.ama bi cesaret oldum işte üye...ikinizde çok şekersiniz....ve makyaj için yaptığınız yorumlara bayılıyrum hayatım...üff ben bu konuda biraz başarısızım...keşke makyaj konusunda renk seçimlerim...ve renkleri tenimle uydurmak konusunda sizin gibi bilgili olsaydım....neyse buda bi merhaba msj ı olsun size..aranıza katıldığım için mutluyum :)) kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae

:1hug: canım benimmm.inanırmısın bende üye olmadıgım ama bilgi edinmek için girdigim sitelerde böle arkdaşların birbryle konuşmalarını okuyorum ve çok hoşuma gidiyor boshayallersmile kaydirigubbakcemile3
biz şekersek sen daha bi şekersin valla Şeniz opuyorumnanaktan
hoşgeldin o zaman aramıza kk ya tatlımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
makyaj konusunda inan ben buraya üye oldugumda sadece rimel ve kalem sürerdim,bilgi paylaşımı sayesinde farlar filn uygulayabiliyorum artık :lepi:
eminim istersen sende resmlere baka baka sora sora çok şey ögrenirsin yerimseniben

valla benim ilk oldu bi siteye üye olmam hayatım... inş..sora sora ve fotolara baka baka makyaj işinde bende profosyonelleşebilirim inş... :eek: olumunekankayizsmile ayy ama inş..benimki yakalamaz siteye üye olduumu....amaaann yakalasa nolcak gerçi...zopalarım vallah :eek:klava:

:roflol::roflol::roflol: kızzz kocen kızmasın sonra sana 2 makyac yapcan diye sempatiksalakcinni
en iyisi sen anlat iyice göster makyaj yeri oldugunu için rahat etsin hayatım bayanssulusmile

tanrıçacım ve paticim bu zamana kadar hep misafir kullanıcı olarak takip ediyodum bu forumu ve sizi .e malum benim deli herifin korkusundan nasıl üye olurum.ama bi cesaret oldum işte üye...ikinizde çok şekersiniz....ve makyaj için yaptığınız yorumlara bayılıyrum hayatım...üff ben bu konuda biraz başarısızım...keşke makyaj konusunda renk seçimlerim...ve renkleri tenimle uydurmak konusunda sizin gibi bilgili olsaydım....neyse buda bi merhaba msj ı olsun size..aranıza katıldığım için mutluyum :)) kaydirigubbakcemile5 laelaelaelaelae

cano hoşgeldin:smiley-cool:
allah razı olsun,güzel yüreğine sağlıkolumunekankayizsmile
demek sendede var bi deli:smiley-cool:allah kolaylık versin o zaman bacım:roflol:
yalnız bu mesajından sonra pati garısı şımarıcak:dilcikar:şımartma şunu:dilcikar:lülülülülülü:smiley-cool:
sen merak etme canımın içi,sormak istediğin ne varsa sorabilirsinkaydirigubbakcemile5kimse anasından makyöz doğmuyor dimi:lepi:

valla benim ilk oldu bi siteye üye olmam hayatım... inş..sora sora ve fotolara baka baka makyaj işinde bende profosyonelleşebilirim inş... :eek: olumunekankayizsmile ayy ama inş..benimki yakalamaz siteye üye olduumu....amaaann yakalasa nolcak gerçi...zopalarım vallah :eek:klava:

:eek:klava: :eek:klava: tripleree:roflol: :roflol:
eylemim,güldürdün beni cano ya:roflol: :roflol: :roflol:
bebem burda kız kızayız zaten:1ninca:benim nişanlımda seninki gibi-tatlicadiarzu-kod adı cabbar kendisinin-tatlicadiarzu-
topiğime bayılır kendisi-tatlicadiarzu-:icecream::roflol:
ama alıştı artık garibim:nazar:başa çıkamıyo:hulya:

cano hoşgeldin:smiley-cool:
allah razı olsun,güzel yüreğine sağlıkolumunekankayizsmile
demek sendede var bi deli:smiley-cool:allah kolaylık versin o zaman bacım:roflol:
yalnız bu mesajından sonra pati garısı şımarıcak:dilcikar:şımartma şunu:dilcikar:lülülülülülü:smiley-cool:
sen merak etme canımın içi,sormak istediğin ne varsa sorabilirsinkaydirigubbakcemile5kimse anasından makyöz doğmuyor dimi:lepi:

:roflol::roflol:
nen var kuzum neden bana böle davranıyosun bayanssulusmile
azcık şımardım evet itiraf ediyorum nolmuşş kankee :icecream::icecream:

:eek:klava: :eek:klava: tripleree:roflol: :roflol:
eylemim,güldürdün beni cano ya:roflol: :roflol: :roflol:
bebem burda kız kızayız zaten:1ninca:benim nişanlımda seninki gibi-tatlicadiarzu-kod adı cabbar kendisinin-tatlicadiarzu-
topiğime bayılır kendisi-tatlicadiarzu-:icecream::roflol:
ama alıştı artık garibim:nazar:başa çıkamıyo:hulya:

kod adı cabbar sempatiksalakcinni ajan olur kendisi eylem,bele siyah göslük filan takıyo hatta :smiley-cool:

banım yeni açıldığı için anca yazıyorum.aprilim,canım kardeşim,hoşgeldinolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
seni çok seviyorum biliyosun dimiŞeniz​
canlar,geçmişe bakmadım,bakıcam,sanırım kombinler eklenmiş..:lepi:
patiiiiiiiii:jeyyar:kankeeee:jeyyar:

:roflol::roflol:
nen var kuzum neden bana böle davranıyosun bayanssulusmile
azcık şımardım evet itiraf ediyorum nolmuşş kankee :icecream::icecream:
kes len:mymeka:artiz nejla:smiley-cool:
ciğerini bilirim:nazar:aldın yine dondurmayı:nazar:boğazların şişicek olum,kış geldi:roflol: :roflol:

kod adı cabbar sempatiksalakcinni ajan olur kendisi eylem,bele siyah göslük filan takıyo hatta :smiley-cool:

yasakkelime yasakkelime yasakkelime yasakkelime
aslaaa:1closedeyes:
eğer takibe başladıysa direk benim profilden girip çıkar benim cabbarım:lepi::roflol:

bacım benimkinede bi takma isim bulun hele gıı:eek:

isim bulma konusunda tanrıçanın üstüne yoktur valla :lepi:

kes len:mymeka:artiz nejla:smiley-cool:
ciğerini bilirim:nazar:aldın yine dondurmayı:nazar:boğazların şişicek olum,kış geldi:roflol: :roflol:

yasakkelime yasakkelime yasakkelime yasakkelime
aslaaa:1closedeyes:
eğer takibe başladıysa direk benim profilden girip çıkar benim cabbarım:lepi::roflol:

dondurma canım çekti lan :icecream: harbi bak olsa da yesem.mekdanıldsın oluyo ya krema gibi delikafadulden
kanka bence cabbarın sıkılır olum topiğe gelip okursa makyaj neyin konuşuyoz :hulya: örgü örüyoz,başka bişe yapmıyoruz ki gamyoncuiremsu aaaa inanmıyoo :icecream:

X