Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

buda böle bi takım kızlar opuyorumnanaktan ayyy çok çalştım bugün :hulya:
patron karneme 5 yaz bakem :smiley-cool: :icecream:

ben sana dediydimmmmmmmmmmmm di miiiiiiiiiiiiiii
ay nası sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
imza: bi dost

delikafadulden düldenlerin enbüyüğü delikafadulden aprilimmm gelmişşş hoşgelmişşşşşşşş delikafadulden

Selam canlarım ben geldimopuyorumnanaktan
Hemen olayları özet geçeyim.:hulya:
2 gündür yorgun ve bitkinim. Yolculuk çok yordu hiç uyuyamadım ama sevdiceğim hep destek oldu sağolsun bütün sıkıntılara beraber göğüs gerdik.
Sınava girdim önce uykusuz halimle. Sınavı kazananlar aynı gün mülakata alınacaktı. Çok şükür sınavı kazandım. Ordan mülakat yerine gittik Hsbc'nin ana binası yok böyle bir yer küçük bir NewYork olmuş orası:1shok:

Sonra mülakatı bekledim. Girdim konuştuk baya bi. Gişe için alım yapılacak ama havuz kadroya şuanda sabit bir şubede değil. Ege bölgesindeki şubeler için. Hsbc'nin ege bölgesinde 3 ilde şubeleri var. İzmşir ve ilçeler, Manisa ve Aydın. İhtiyaç olan yere gönderecekler tüm masrafları banka karşılıyor. Sabit bir şube olmaması konusunda biraz mırın kırın ettim 1 yıl içinde evlenme durumum var dedim. Bunun dışında olumsuz bir şey olmadı haftaya geri dönüş olacak iş teklifi yapılacak. Hayırlısı bakalım.

He bide eve dönüşe yarım saat kala manisada arabanın teki güüm diye bizim otobüse çarptı şok olduk gecenin 3ünde 1 saat bekledik orda polisler ambulanslar çok kötüydü yaa allah beterinden korusun.:gitme:

Danrıçamın banı kalkmış ama aprılım daha gelmemiş :gitme: Bugün yarın gelir heralde hepinizi çok özledim.

Ayrıcana şuan benim doğumgünüsümhihoyyyt ama kimse hatırlamamış:umursamaz:
Yarın gece yokum sevdalımlan olcez süprüzleri varmış:icecream:
Tatlı rüyalar hepinizi seviyorum canım kankalarım.opuyorumnanaktan

Selam kuzucuklarım üstteki mesajı gece yollamaya çalıştım ama sitede sorun vardı.
Şimdi hazırlanıyorum ben hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Pati kombinlerini yisinler, sexüü şempanze..-tatlicadiarzu-
İsloşum sınavı kazanmana sevindim.:lepi:.hayırlısı olsun inşallah olur..
kaza için geçmiş olsun canım..doğumgünüsün kutlu olsun.Şeniz.sevdiceğinle ve ailenle nice güzel yaşlara..
aybur..:CüvCüv:allah tamamına erdirsin, sağlıkla bebişini :ecrin_bebek:kucağına almanı dilerim..

Ben geldiiii delikafadulden

Patimmmm delikafadulden
yaşasın dülden amcaaaaaaaaaaaa delikafadulden sempatiksalakcinni

Çok sıkıntılı günler geçirdim mapısta kankalarımmm :2:

Tanrıçam henüz uğramamış sanırsam çok özledim yau :sinifsinif:

islandım kankammm, çok sevindim sınavı kazanmana, yapar benim kankam beh! işalla gönlüne göre olur bitanem :lepi: olumunekankayizsmile

ayrıcaaaaaaaa doğum günüsün kutlu olsun meleğim, hiç ayrılmayalım dostluğumuz uzun yıllar sürsün kuzucummmmmm :kendinepayçıkaransmil:
sempatiksalakcinni boshayallersmile Şeniz

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

aaaaaaaaaaayyyyyyyyyyburum hamileeee delikafadulden kaydirigubbakcemile2 :CüvCüv:

ben sizden evvel öğrendim amaaa aklinialirimsmile

nasıl derseniz, Aybikin blogundan :lepi:

çok ama çok mutluyum
olumunekankayizsmile hihoyyyt

eprılım ojjjgeldin.olumunekankayizsmile.mapıs damında cigerlerin ne halde?..hönk hönk öksürmüyosundur inşallah..

Hatın kıssslardelikafaduldendelikafadulden..
mailime bildiri bülteni geldi..2-10 ekimde forum istanbulda moda haftası varmış gece 24:00 e kadar açıkmış tüm mağazalar..yarın zaten foruma gidecektim..isabet oldu.:lepi:.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…