- 17 Eylül 2009
- 6.650
- 5
- 38
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #34.121
tamam laa sanlada içiom içmicem zaten dişlerimi fırçaladım söz sana sözz yeminn kafayı yiyenkuşsmili:roflol: fıstıklı tel kadayıfım rüyamda görcem seni o cicinle:asigim:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
minik minik..
ay özetini sevdiğim çok sağol canısımŞenizben sana özet geçem melemŞeniz
niko kayıpgamyoncuiremsugelmiyo hanımefendi
liv yuvaya geri döndüopuyorumnanaktan
pati ne giydine resim ekledi:lepi:arzuda,bende iyiyizCADIARZUkızların hepsi iyi..aprilimiz nişanlısının yanında malum:lepi:
aksi bi durum yok bebemolumunekankayizsmile
:roflol::roflol::roflol:Hee bide cünübettin var bilir misinaklinialirimsmile delikafadulden
güle güle kullan canım benim:asigim:
Ziraat bankasının sınavına gircek olan var mı?
Ben pazar günü gircem. Türkiye genelinde toplam 1000 kişi alnacak sınava giren kişi sayısı 46000 şansım çok yüksek!!!sempatiksalakcinni
Canlarım hiç foto ekleyemiyorum bu aralar
hazır evdeyken vaktimde varken aklımda ne varsa ekleyeyim diyorum.
Bunlardan ilki üzüm çekirdeği özlü maske ama hiç kullanmadım 2 gün oldu alalı
Diğeri esteenin cilt temizleme şeysi
En sondaki ise YSL touch eclat kapatıcı
Bu ikisinden çok memnunum
barnaklarını yirim senin:jeyyar:Şeniz
nazom neler almışın gülom ya:asigim:
o maskeyi nerden ve kaça aldın:mymeka:çok güzele benziyor..CADIARZU(üzüm çekirdeği içeriyo sonuçta)esteenin temizleme şeysinden memnunmusun?ifsenlorane zaten lafım yok:1closedeyes:
hepsini güle güle kullan bitanemopuyorumnanaktan
nazom geçmiş olsun bebem:teselli:
nolmuş canımın içinebilmiyorumkismile
bu arada diğer kankalarımıda öperim yanaklarındanŞeniz
isloma geçen bahsetmiştim..ben makyaj resmi ekliyecektim,oda uygulayacaktı bebeğimŞeniz
islom,senden beklediğim performans budur bebemguclubacismile
yavv tamam vurma kızım yaaafferim sana nazom:mymeka:
:teselli:bir daha böyle bir hata yapma amalmaz:
buhar banyosu yap,içine biraz nane at,içine çek..iyi gelirolumunekankayizsmile
isloma geçen bahsetmiştim..ben makyaj resmi ekliyecektim,oda uygulayacaktı bebeğimŞeniz
islom,senden beklediğim performans budur bebemguclubacismile
evet kuzum ya ama napayım sabahları yıkmadanda olmuyo kısa olunca hepsi bir yana bakıyoNazomm hastacıkmı olmuş kıyamamm:sinifsinif: geçmiş olsun bebeğim saçlarını kurutmadan çıkma ama kronik hale gelirsin valla Alah korusun.
Sınav için bi beklentim yok be güzelim öylesine giricem bakalım.opuyorumnanaktan
Ne becerikli hatunsun bea sofranın gözelliğine bak ellerine sağlıkcokacimcoook
İnsanın sana misafirliğe gelesi hatta doyamayıp yatılara kadan kalası geliyo valla kaydirigubbakcemile3
Ağşam yatmadan önce estenden de kullandırtırsın herhal zabahına da bi üzüm çekirdekli maske:smiley-cool: Nazoma doyum olmazdelikafadulden
nazomm:asigim:kankam ellerin dert görmesinŞeniz
ne kadar sade ve hoş bir masaboshayallersmilemasa örtün çok nostaljik:asigim:çok severim böyle örtüleri:1rolleyes:
tabaklarında çok zarifhihoyyytbeyaz tabak,her zaman için yemeği daha güzel gösterira.sgüzel seçimkaydirigubbakcemile5
ve gelelim menüyecokacimcoook:jeyyar:
yalancı işkembenin tarifini isitiyorum bir:hulya:
eğer benim yaptığım gibi yapıyorsan ayrı..ben unla,tavukları didikliyip bişeyler yapıyorum meselaguclubacismileaklinialirimsmile
şalgama bende bayılırım aga:asigim:acılı olucak hemde ohhh:içelim:
salatayı benim herif fazla sevmez:dilcikar:ama mutlaka salata yaparım her yemektehihoyyyt
ricamı unutmayıp,bizlere sofranı açtığın için çok teşekkür ederim bitanem:1hug:
allah ağız tadı ile nice yemekler yemeği nasip etsin..ağzınızın tadı hiç bozulmasın