Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Çok özledim sizi eve koşarak geliyom la sizin yüzünüzdenkaydirigubbakcemile3
Dışarı çıkıpta eli boş dönmek olmazdı hadi üstümde sunumlayım dedim.
Taze taze çektim fotoyu denemek için giydim kolyenin bi meanası yok yani:KK1:

8119cfbe.jpg
[/URL][/IMG]

abuuu islandımın editlenmeden ki halini göremedim vayy baaşımaaaa avay başımaaa neler kaçırdım kız başımaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

danrıçam kralıçaammm he yaa zor geldi normal insalık vallah billah napam anam balımmm alıştım sabah yatıp akşam yatmaya akşam 9 dedin mi benim pireler uçmak için hazırlaniyyyy:roflol:

:roflol: hee dubaideki otel hı hı evet sempatiksalakcinni

islontoşum yarın koyayım simdi karanlıkta cıkmaz kaydirigubbakcemile3

Peki şekerimm:hulya:
abuuu islandımın editlenmeden ki halini göremedim vayy baaşımaaaa avay başımaaa neler kaçırdım kız başımaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ne delü karısın yaa:roflol:
Unutmadım sıfatını islom ama tekrar görsem ne kaybederdimboshayallersmile

Oyy bibertoma bak hele:kedi: yirim seni
Valla gereksiz tipimin kayık olduğu bi fotoydu bebeğim nası olsa yüzümü keserim diye çektiydimsempatiksalakcinni
Özenli bi foto olsa zati yollardım sanaolumunekankayizsmile

saç kremi..kullanmam bunu ama aldm bakalım işte :)) fiyatını unuttum

kızlar 3ü bi arada ruj çok hoşuma gitti 12 telaa kaydirigubbakcemile2

buraya da ekliyimde edim kızmasınn :lepi: sempatiksalakcinni

güle güle kullan cnım avonun saç kremini ve şampuanını ben de kullandım satış temsilcisiyim ama yalan söleemem hiç beğenmedim ben:roflol:

Patişkomun cicilere bak güle güle kullan çiçeğimopuyorumnanaktan
Pastelin mavisi çok hoş görünüyor.
Flormarın glitterından almıştım yeşil eyeliner hiç ama hiç biğenmedim aklınızda olsun yapısı çok kötü:umursamaz:

cano bende kullanmam avon pek ama akrabam yapıyodu satışını ayıp olmasn dye aldm :)))
ama rujun rengi hoş Allah için :lepi:

Ziraat bankasının sınavına gircek olan var mı?
Ben pazar günü gircem. Türkiye genelinde toplam 1000 kişi alnacak sınava giren kişi sayısı 46000 şansım çok yüksek!!!sempatiksalakcinni

islommm ben denedm bu yeşili pek bi sevdimmm :))))
çok abartı durmuyo hoş yani..

piberim saol tatlımmmmmm opuyorumnanaktan

yeşil makyac sözüm var zaten kanka :lepi: eklerm topüğe :jeyyar:

iyi geceler kankammm gözlerim kapandı gitti :gitme:
yarın yaparım inşallahhhhhhhhhh görüşürükkkk

yeşil makyac sözüm var zaten kanka :lepi: eklerm topüğe :jeyyar:

iyi geceler kankammm gözlerim kapandı gitti :gitme:
yarın yaparım inşallahhhhhhhhhh görüşürükkkk

Anaaştık meleem benim de kayasım varmirmirmirmir
Ben de yatarım zate tatlı rüyalar bebek sıfatlımopuyorumnanaktan

Ben pazar günü gircem. Türkiye genelinde toplam 1000 kişi alnacak sınava giren kişi sayısı 46000 şansım çok yüksek!!!sempatiksalakcinni
[/bn giremiyom koşulları bana uymuyo onun değilse sitemiştim kapak atayı. unutmadan sölim şimdiden başarılar dilerim kuzucum şansın yüksek olsun inşallah süğbaneke dinimiz aminn.yeak yeaaa 46000 kişi senin önüne geçecek öle mi pehhhh:roflol:sen sınavını bitir gel sevinçli film izleyelim
fıratabayılanayılanölenbitenkuşsmili:roflol:

[/bn giremiyom koşulları bana uymuyo onun değilse sitemiştim kapak atayı. unutmadan sölim şimdiden başarılar dilerim kuzucum şansın yüksek olsun inşallah süğbaneke dinimiz aminn.yeak yeaaa 46000 kişi senin önüne geçecek öle mi pehhhh:roflol:sen sınavını bitir gel sevinçli film izleyelim
fıratabayılanayılanölenbitenkuşsmili:roflol:

Ayarları kaydı yine la bununkaydirigubbakcemile3
Çok da bi tarafım sanki aga eğlencesine gircem işte yüksek puan alsak nolcekki bendeki dayı bi işe yaramıyo:umursamaz:

off islom 600sn daha bekleyemicem burdan yazam bari:roflol:
akşam uykum vardı da çok bebek sevdim bugün onların enercileri bana kaydı heralde az uykum var yeşil çayım bitsin arkasına bi de cigara patlatıp yatarım kuzucum iyi gecler ballı lokumum görüşürüs yarın öpüyorum

off islom 600sn daha bekleyemicem burdan yazam bari:roflol:
akşam uykum vardı da çok bebek sevdim bugün onların enercileri bana kaydı heralde az uykum var yeşil çayım bitsin arkasına bi de cigara patlatıp yatarım kuzucum iyi gecler ballı lokumum görüşürüs yarın öpüyorum

:roflol: :roflol:
Aynen kuzu yaa ömür törpüsü 600 sn olayı herkeş edi olamıyo aga:nazar: delikafadulden
Hayde ben yatıyore sen de o ka ziporun üstüne tüttürmeyiver:mymeka: sanalda iç olum ölümüne:nazar:
Tatlı rüyalaropuyorumnanaktan

X