- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
-
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #33.721
Minikim güle güle kullan..bu kız bizim karabiberto ya benziyi..karakız olsun..boshayallersmile
ayyy islom tanışımız akrabamız olsa gelirdim vallaha..ne güzel olardı..fink fink gezeridik..
Sağol gacım tamam tamam adı karakız olsunbiberto güle güle kullan akitroşun hedayelerini..bluzun çok tatlıymış..
Kız, o bebişin saçları ve ten rengi tıpkı sen..
karakız olcak adı işte o kaaaa..
Ben de bayıldım islandımboshayallersmile Teşekkürler:jeyyar:Bibertomm hedayelerine bayıldıımm boshayallersmile
Güle güle sunumlanaklinialirimsmile
Akitim süpersin çok iyi düşünmüşünkaydirigubbakcemile3
kkarabiber bebem bende de var o kutudan şahhaneee
bi gün açalım mı karşılıklı gız:))
akişşş hedayelerin çok seksüüüü çiçeemmm tam karabiberlik yeminlee
tenk uuu tatlıgacımmmm :lepi: alırım inşallah bi tane
piberrrrrrr :jeyyar: sunumluklar züper kızzzz :roflol: güle güle giyin canm taçlarda çok cici :lepi:
Yevvrim sen hangine gittin bulamadın..beyoğlunda kendi mağazası var ya ona git..kaydirigubbakcemile5
Selam canlarım ölüyorum yorgunluktan zabaanan çıktım evden şimdi girdim mıçım anca yer gördü.akannehir
Sabıka kaydı alcektim aman allam o ne kuyruk temizdim o dakkaya kadar ama sıra bana gelesiye bi vukuat yapacaktım nerdeys:roflol:
Karşıyakaya gitmişken bostanlı pazarına uğramamak olmazdızemuszemus
Hayatımda ilk kez pazardan çamaşır ve makkaj malzemesi aldım:1ninca:
Loreal tekli far en çakma hakikisi %100 oricinal 1.5 Tele:lepi:
Kajal kalem 2 Tele Lorealler bile 1 teleydi ya:roflol:
Bide mor takım yaptımaklinialirimsmile
Bu da çantambayanssulusmile
[/url][/IMG]
hoşgeldin güle güle kuzuuuopuyorumnanaktanbitanelerim destur varmı:jeyyar:
yeni geldim dışarıdan,biraz alışveriş yaptım,ama yarın eklerim...akşam gelmeyi düşünmüyorum..feci yorgunum.hiç uyumadımmirmirmirmir
yarında cabbarla bulışucaz,akşam gelirim..
geçmişide öyle okurum
sizi çok ama çook seviyorum:1hug:
:roflol: gacım bu bülent ersoya benziyo bana değil baksana yanaklara bülent ersoyun ki gibi :roflol:
Hediyem geldihihoyyyt bitanecik akitrama çok teşekkür ederim kesene bereket bitanem opuyorumnanaktan
Fotolar geliyor
Bayıldım buna rengi yakasındaki fırfırı askılarının bağlanabilir olması yanlarının transparan olması:jeyyar: harika çok teşekkür ederim balımopuyorumnanaktan
Bu da sunumluk çok seksi aklinialirimsmile
Bunları da hemen saçıma taktım bayılırım kurdeladan fiyonk yapıp saçıma takmaya bayanssulusmile
Mektubunu hep saklayacağım bitanem. Benim için özel olan şeyleri sakladığım bi kutum vardır hemen ona koydum seni çok seviyorum rapunzelimopuyorumnanaktan
kızlar hediyelerinizi güle güle kullanın:lepi: ben katılamadım :gitme:
metrocity ye gtmiştim tatlımmm :gitme: bide beyogluna gidim bakim...
nerede kalıyo tam olarak cadde de bilmiyorumkismile
Canım..meydandan aşağı inerken, sol kolda..fazla aşağılarda değil..daha body shopa gelmeden biraz yukarıda..kapı no 74 veya 75 olmalı..inşallah doğrudur..
Canım..meydandan aşağı inerken, sol kolda..fazla aşağılarda değil..daha body shopa gelmeden biraz yukarıda..kapı no 74 veya 75 olmalı..inşallah doğrudur..
özlettin kendini:sinifsinif:
pardon şeker..bina no 47 imiş.. takdim tehir yapmışımbilmiyorumkismile
hmmm inşallah bulurum canım yaaa :lepi:
herkeşler faydalansın deyü, canhıraş uğraşıyom..zemuszemus