• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyaj Ürünleri Tanrıça'nın Makyaj ve Bakım Dünyası

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
waayy canoo bluzun da yakiii

hee öyle mii kız cenine çok benzetim kıvrılmış içeride duruyor garibim oğlan gibi de gördüm yuh deme la bi kere tutturdum cidden aynı sana dediğim gibi dedim oğlan doğurdu kadın:)))

yirim senin kafanı karıştıranın alnını karışlarım ayburun yeni aldığı çantasıyla ahanda bölealsanaalsanasmile

fal yazdım senaryo biğendim mi iş yapar mu dizi? kız attım ama gördüklerimden ziyade attım yani çiçem boşa atmadım

cicişlerimi beğendiğin için teşekkürler opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
aha desene umutum geliyi:emir_bebek::emir_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
oğlum olursa adını umut koycamda inş:Saruboceq::Saruboceq

ahada aşağıda bi ballı lokma görüyom
akasiammmmmm
:3::3::3:

cb9db97e5b9afe3b7ab977ef83e73cb9.gif
4642ca431e77a295967666b555eb5bef.gif
653d18c0a2b184a9dc21945440682ebc.gif
upsny7.gif

çok beğendim gülo bu akşam da çok yapam istediğim bi makyaj var gülo ama anlatması zor onu eğer aklımdaki gibi yaparsam oyle de yap bidene o da cepte dursun. ben sana onu aslında yavruağzı elbisen için yapacaktım taa o zamandan beri yapacam işte gerzek arzu tezdi tırnaktı olmadı ,

ama elbise duruyi başka zaman giydiğinde yaparsın sen deee polyanna arzu a.s.

olmadı başka zaman yok ise benim arkadaşın düğünü için verirsin ben yaparım kanke politikacı arzu :1rolleyes:

ama nerde sığam ben ona ya şişkoo arzuuucokacimcoook
Arzumm balım peteem yap ağşama da gözümüz gönlümüz açılsın:asigim:
La sana o renk ne de yaraşır allama hayal ettim deaklinialirimsmile :delphin:
Yap cano ya örnek oldumu daha eyi becerliyom makkajı

alo bir ki merkezden
tanrıça ve miriana hatunununa
kayfeler içilmiş:kahve::kahve:
fallar kapatılmış sizi bekliyi:jeyyar::jeyyar:

Hay allah razı olsun ayburum
İlgililere duyrulurrrr:kahve:
Saa da iyi eğlenceler akşam için bebeğim gece görüşürükŞeniz

selamın aleyküm bacılar:delphin:
eve gireli bi saat oldu..gelir gelmez buz gibi suya girdim.ama cıkssboshayallersmilesu resmen sıcak oluyo tenime deyinceakannehir..
veeee işlerimi hallettikten sonra elsivaikiki ye gittim vee nikomun similli tişörtünden aldım:lepi::sm_cool: :dance:..tişörtleri sevdim okşadım:asigim:-tatlicadiarzu- nikomdada var sizlerden didim:delphin:
iftradan sonra eklicim:dance:nikomla pişti olucez yuhuppii:lepi:
şu an kendimi smille anlatmam gerekirse,ahada böyleyim mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu-
yattım uzandım,üfürük karşımda,vantilatör :smiley-cool:yani ohh insanın evi gibi yok yaboshayallersmile mecbur olmadıkça kimse dışarı çıkmasın anacımgamyoncuiremsu

selamın aleyküm bacılar:delphin:
eve gireli bi saat oldu..gelir gelmez buz gibi suya girdim.ama cıkssboshayallersmilesu resmen sıcak oluyo tenime deyinceakannehir..
veeee işlerimi hallettikten sonra elsivaikiki ye gittim vee nikomun similli tişörtünden aldım:lepi::sm_cool: :dance:..tişörtleri sevdim okşadım:asigim:-tatlicadiarzu- nikomdada var sizlerden didim:delphin:
iftradan sonra eklicim:dance:nikomla pişti olucez yuhuppii:lepi:
şu an kendimi smille anlatmam gerekirse,ahada böyleyim mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu- mirmirmirmir -tatlicadiarzu-
yattım uzandım,üfürük karşımda,vantilatör :smiley-cool:yani ohh insanın evi gibi yok yaboshayallersmile mecbur olmadıkça kimse dışarı çıkmasın anacımgamyoncuiremsu

hiç kıskanmadım smilli tişörtlerinizi hıhhhh:1no2::1no2::1no2:
nikoyla tanrıça alışverişe çıkan tişörtüde alaydın yaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
hayırlı olsun tanrıçam
şu mübarek aylarda dışarı çıkmak çok zor yaa
Rabbim çalışanlara yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq:

güzel gözlü ceylan hoşgeldinopuyorumnanaktan ne şirin smiller öyle kız:))
tanrıçam bence biz bu smil maçını
nikooo
akasia ve göksu üçlüsüylen yapakaklinialirimsmile
akasiamdan smil işinde çok beceriklidir bıyıhlı hatun nolcek
:1hug::1hug:

ayburumŞeniz
göksunun smiller beni anlatmıyo..beni nikonun smilleri anlatıyo:roflol: :roflol: bana tıpa tıp benzeyen smiller var..onları cabbara gösterdim hatta,bayıldı:lepi:aynı sen diyo:roflol:
bitanem smil sitesine girdiğim an,kk sayfam betin şerbetlemesi geçiriyo:1:

tanrıçam gıymtlım hoşgelmiş
hoşbulduk kuzenlerin güzeliŞeniz..bütün kankalarım hoşgelmişler,sefa gelmişlerolumunekankayizsmile
hiç kıskanmadım smilli tişörtlerinizi hıhhhh:1no2::1no2::1no2:
nikoyla tanrıça alışverişe çıkan tişörtüde alaydın yaaaa sırnaşık şeysırnaşık şey
hayırlı olsun tanrıçam
şu mübarek aylarda dışarı çıkmak çok zor yaa
Rabbim çalışanlara yardım etsin:Saruboceq::Saruboceq:

hahahahah :roflol: :roflol: :roflol: onu aldım zaten..iki kokoş alışverişe çıkıyo:roflol: :roflol: :roflol: hacı ne temiz kalplisin ya:lepi:
çok teşekkürler çiçek suratlımopuyorumnanaktanaminn..cümle kullarına:Saruboceq:

Canım kankam danrıçamdan gördüydüm bu stickerlarıkaydirigubbakcemile4
Migrostan aldım yapıştırdım.
Ortadaki işlemeyi ilkokul 3. sınıfa giderken yaptıydım atmaya kıyamıyorum:kedi:

4007.jpg
[/url][/IMG]

ilarzu gacısı benim aldıklarıma yorum yapmadı
küsücem mafoldumben

nerde kıs görmedim ya dur arayam bebem makyaj malzemelerine yaptım böğün emme gıyfet aldın herhal sen arayam dur

kuzennn:)))profiline girince .türbeye girmiş gibi oldum:)))yeşil yeşil hayırlı olsun orkidem:)))))
bu arada bakmaya doyamamak
:lepi: :jeyyar:

kuzi bursaspor la yendik çiçem dün

hoşbulduk kuzenlerin güzeliŞeniz..bütün kankalarım hoşgelmişler,sefa gelmişlerolumunekankayizsmile

hahahahah :roflol: :roflol: :roflol: onu aldım zaten..iki kokoş alışverişe çıkıyo:roflol: :roflol: :roflol: hacı ne temiz kalplisin ya:lepi:
çok teşekkürler çiçek suratlımopuyorumnanaktanaminn..cümle kullarına:Saruboceq:

vallamı aklinialirimsmileaklinialirimsmile
sizi kokoşlar elcayamı gidiyonuzkaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

island stickerlerin pek güzel olmuş
hele kendi el emeğin çok güzelde bacı sen bunu 9 yaşındamı yaptın:lepi:
tanrıçam bendede smill şerbetlemesi oluyo

Back
X