- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
kıl oldum şimdi bakCADIARZU:roflol:Şimcik tanrıçam bişi sorcam benbilmiyorumkismile
Şu totona ve baldırlarına sürdüğün yağlar var ya işte onlar tüylendirmiyo mu? Benim cildim acayip kuru banyo sonrası eğer krem sürmezsem hele de siyah bişi giydiysem yandımmm siyah olan kıyafetimin içi artık beyaz oluyo pul pul dökülüyom o yüzden krem sürüyom ama kremin kıl köklerini beslediğini duydum korktum bi de şunu gözlemledim. Ben üst bacak kısmımı almıyorum çünkü alıncak bişi yok iki ya da 3 tane var o da çok açık ztn neyse zamanla sanki bunlar çoğaldı gibi ve ben almak zorundayım artık kremden glb diye düşündüm ne kadar doğru bilmiyom. Bu yağlar beni kıllandırır mı acep?eyvahedigeldismile
karabiberim hadi içelim:içelim:merak etme sen,eğer paronayaklık yaparsak hiç bi yerimize krem sürmememiz lazım kıl kökleri beslenmesin die..sen gönlünü ferah tut..en azından bana şu an için kıl yapmadı,kaynak gibiyim:smiley-cool:
çok çok teşekkür ederim hayatımopuyorumnanaktancanim topigin ve yeni rumuzun hayirli olsunsositosositobirkac seye goz gezdirdim henuz hepsine bakamadim..cecile nin toz farini siddetle tavsiye ediyorummm kullanmaya kiyamiyorum halaabayanssulusmile
eskiden pudra kulanirdim simdi fondoten kullaniyorum cildim cok daha canli ve piril piril duruyor..baslarda bikac bisey cikti yuzumde simdi bagimlilik yapti biseyim yokopuyorumnanaktancilt yapiniza uygun ve guvenilir bir marka olduktan snra rahatlikla kullanabilirsiniz.
son sözlerine katılıyorum ayrıcavereliniortak
yok kanka fondoten sürdüysen gerek yok zaten pudrayakaydirigubbakcemile5[/B]tanrıcam bende sadece pudra kullanıyorum cildimin parlamaya egimli yerlerine sürüyorum ama dogru mu kullanıyorum sırf pudra olur mu ?
fondeten sonrası pudrayı sur deme ama fondeteni hiç sevmıyorum yaaaaaaaa sursem bile 2 dkka sonra cıkartırım ben
sen komple yüzüne sür,parlamaya eğimli olamayan yerleride fırçayla temizlersin livim,en azından ton farkı olmaz