- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
- Konu Sahibi __TanRIcA__
- #2.101
ben bi z vitamini almaya gidiyorm şekerler gelecem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oyy topraam gelmiş:teytey:tanrıça hemşom naber bebiş:asigim:
topiğin çok güzel hemşocum yavv
baştan başlayıp okumam lazım maske tariflerini özellikle süpersin:lepi:
heh meleğim demek doğru yapmışım çok sivindim o yosun olayını da araştıracam:)))
Lütfen mesaj yazarken öyle ünlemli ve büyük harfli yazmayın. Site kurallarına aykırıdır. uyarı veya ceza alırsınız.
Forum manifestosu aşağıda verdiğim linktedir kendiniz okuyabilirsiniz site kurallarını.
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yonetimden-mesaj-var/17895-forum-manifestosu.html
Beğenmediğiniz bir kelime varsa siz kullanmayın. Size hakaret eden veya istemediğiniz kelimeleri sıfatları size yazan olursa bize bildirin biz gerekeni yaparız. Onun dışında kimseye Türkçe dersi veremezsiniz site kuralları içinde isteyen istediği şekilde yazar dişinin versiyonlarını.
Konuyu ikili tartışmaya dökerek uzatmayalım güzel topiğimizi de böyle mesajlarla meşgul etmeyelim.
Teşekkürler.
oyy topraam gelmiş:teytey:
saolasın hemşom sen nasılsınŞenizbeğendiysen ne mutlu bitanem çok sevindim yihuuhihoyyyt:sm_cool:
anam medusam neler ettin öyleaklinialirimsmile
ne diyimki yeşil gözlüm sende harikasın..işte bu ya:lepi: kk nın bakımlı hatunlarıbayanssulusmile
GÜZEL BAKIMSIZ PÜRÜZSÜZ BİR CİLT,SONRADA MAKYAJ VE SÜS PÜSbayanssulusmile
en güzel güzellik salonu mutfağımızdan geçiyo bunu unutmayın..evimiz bakım yuvamızolumunekankayizsmile
Karı değil.Kadın yada bayan ama ASLA karı değil !!!!!!!!
tanrıcam bebetom ben daha yapamadım ama daha önce yaptıgımdan biliyorum caykasıgı koyuyordum
evde mini bozdolabı mevcut onunda buzlugu tıkabasa :mymeka:
bi boşaltıyım yer acıyımda sütlü ve limonlu yapmayı düşünüyorum bebeim
buarada gün gün bakım işini sevdim hem üşenmeyiz hepberaber yapmaya calısırız kuzumm olumunekankayizsmile
sabunumm gel beraber alalım o jelden dr.ye yazdırırız fayda edip etmediğinide beraber tartısırız yerimseniben
buarada sabunum seni cok merak ediyorum yaa forumdaki tüm faydalı gördüğün seyleri alıorsun yapıyorsun
acaba nasıl bişeysin gözümde bi afet canlaniyor :1ninca:
Sabun.. sen bu contractubexi ne için kullanacaksın..50-60 tl ecz.de..yazdırınca hesapla işte kaça geleceğini..bende de var.biraz kullandım..uğraşamadım bıraktım dikiş izi için kullanmıştım..
Cilt lekesi içinse expigment kullan..
lan bildiğin hıyar kokuyosun işte ne gülülülülülülülü
yok kız o şeyi diyo hani fred çakmaktaşta uzun boylu deve gibi bişey vardı ya:))))yelek vardı üstünde baygın baygın bakıyodukaydirigubbakcemile3resmini aradımda bulamadım
uygulamadığim şeyi zaten eklemem medusam..milli kobayınızım ben:lepi:
yok anam afet sizlersinizopuyorumnanaktanben kendi halimde sıradan biriyim
yeşil gözlerine vurulduğum evlere hizmet vermiyorum henüz ama güzellik salonu açarsam kk hatunlarına ücretsiz bakım yapçemsempatiksalakcinni
bu arada harikasın ilerleyen günlerde ekliycektim meyveli sodalarıda yapıyorum ben:lepi:yapılabilir mübahtır
sabunu bende merak ediyorum:ecrin_bebek:
tamam sevgilim sen bir el at buzdolabınakaydirigubbakcemile5aynen ya bakım yapalım işte beraberce fenamı...yarın saç bakım günü meselahihoyyytbu akşam ne günü olsunboshayallersmile
not kıl mağduresi:roflol:
sevgili mağdure bacı
anam bende kollarıma ağda yaparım kaymak gibi seviyorum ama bilekten yukarısına yapma sivilceden korkuyosan..
bak dirseğe kadar ağda yaptır,dirsekten yukarısını tüy sarartıcı ile açyerimsenibençünkü sivilce pazı kızımlarında çıkıyo genelde
kuzenn misafirsin biliyorummm öptüm seni ballı lokmamaklinialirimsmilekızlar arzuya el sallayın:a015:
ben bıyıklarımı iple aldırıyorum gerçi usturaya vurmam lazım onları ama-tatlicadiarzu-
çok hassas benim cildim heleki bıyık bölgem..o yüzden asla ağda yaptırmam yara oluyo:umursamaz:
Ben bugün saçıma Badi Şop'un Brezilya Fındığı maskesini yapacağım mümkünse :))zemuszemus
Herkeslere selamlar düdük makarnalarıııhihoyyyt