- 23 Aralık 2009
- 7.352
- 10
- Konu Sahibi __TanRIcA__
canlarım cierlerim kozmetik adına herşeyi burda paylaşmaya karar verdim
yerli marka kullanmazdım eskiden,ama şimdi ne kadar hata etmişim diyorum.çünkü türk markaları gerçekten çok kaliteli.örneğin cecilenin bu 8 li farı gece makyajı yapmak için çok uygun.pigmentleri çok yoğun..tabi far bazının etkisindende söz etmessem olmaz
far bazım.sephoranın...fiyatı 15 tl idi yazın almıştım.
cecile 8 li far..numarası yok...fiyat 20 tl
bazı gece makyajlarınızda kullanabilirsiniz.ama günlükte baz uygulamaya gerek yok bence
alix avienide 9 tl ye almıştım tavsiye ederim çok güzel.hatta allık olarak bile kullanan varmış:)ben tavsiye etmem ama allık olarak kullanılmasını:umursamaz:
erik rengi sephora far..numarası09
bakır rengi sephora far numarası 02
alix avien far numarası 215
markası elizabet arden
4 numaralı farı kaş kemiğinize uygularsanız çok doğal bir aydınlık verir..tabi bu marka olması gerekmiyor.bu tonlarda bir far alırsanızyerimseniben
bunları bazlı kullanmayın.hoş olmaz.hatta bununda resmini çektim.hiç güzel bir görünüm elde edemessiniz.
şunu belirtmek istiyorum..farlarıma baz değil arko krem kullandım..bildiğimiz tüpteki arkoyu..onu gözünüze sürüp,iyice yedirseniz ve biraz bekledikten sonra(2 dakika kadar)farınızı sürerseniz harika sonuç alırsınız..
herkez baz alamıyo,ist dışında yaşıyanlar teminde edemiyo zaman zaman..bende kolaylık olması ve ekonominiz açısından böyle bi öneri yapıyorum
önce cecilenin farına bi göz atalım..far numarası121
İLK SIRADAKİ ARKOLU,2.ARKOSUZ FAR..(yani altında baz yok)çıplak tene sürülmüş hali..diğer denemeleride bu şekilde inceliyelim bitanelerim
golden rosenin paletine bi göz atalım..nasıl renkleri varmışboshayallersmile
flormar,golden rose,cecile farlarım..
golden rose terekota far,yapı itibari ilede güzel,baz sürmesenizde,yada arko sürmenizde olur..
flormar ve cecile tekli farın tendeki duruşu
hepsi emily değil,başka markada var içlerinde..
emily nin siyah hariç bütün kalemlerini çok beğeniyorum..sürümü güzel,yağ gibi akıyo sürerken namıssızzemuszemus
kalemlerin marka ve numaraları
107 emily
109 emily
330 golden rose(emily ile aynı firma üretiyo,ama golden rose daha pahalı ve fiyatı emily e göre yüksektir)
165 carmina
507 flormar
declare 10(en sevdiğim siyah göz kalemim)
501 flormar
118 emily
101 emily
406 kalın uçlu beyaz kalem far..
rimelleriminde aile saadetini resimledim sizlerehihoyyyt
markaları sağdan sola
mybelline(20 tl)
loreal(40 tl)
body shop(28 tl tl)
alix avien(10 tl)
avon shok(10 tl)
flormar suda çıkmayan waterproff denen cinsten
carmina(8 tl civarı)
ve golden rose şeffaf rimel(8 tl)
fiyatları yaklaşık ve küsürlü yazdım...
simli eyelinerleri çok seviyorum
özellikle kokoş die tabir ettiğimiz makyajların olmazsa olmazı die düşünüyorum..görüntü olarakta insanı makyaj yapmaya teşvik ediyo ayol,baksanıza şıkır şıkırbayanssulusmile
baştan sona markaları
carmina
golden rose
carmina
alix avien
carmina
2 ve 3.ü sıradaki eyelinerler aynı renk gibi gözüksede değil!golden rose daha siyahımsı..carmina kurşun rengi..
golden rose 13 tl civarı,alix avien 9,carminalarda 9 tl civarı..
aynı renkteki kalemlerle yaptığım denemem..kullandığım kalemlerin markası emily
kalemlerin eyelinersiz görüntüsüşutarafagitti
ve kalemlerin numaraları
gri=120
yeşil=114
k.rengi=106
mavi=110
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
arkoyu far bazı olarak deneme sayfa 52
mineralli ürünlerin çeşitli şekilde kullanılmasısayfa 111
peeling tarifleri sayfa 109
kızlar gönlünüz oldumu,ancak bunları yazabildim..siz bana sorun ben cevaplarıma.s.
12.03.2010 tarihine kadar eklediklerimin fotosu 366-368 numaralı sayfalarda mevcuttur..
2164 farları nasıl değerlendiririz,yenileriz..2168 rujları nasıl değerlendirir farklı renkler elde ederiz..resimli anlatım
ev yapımı renkli nemlendirici için 3472 numaralı sayfayı tıklayın
sürekli yeni resimler ekleniyor ve ilerleyen bir topiğimiz var..bu yüzden takipte olun canlarım...
yerli marka kullanmazdım eskiden,ama şimdi ne kadar hata etmişim diyorum.çünkü türk markaları gerçekten çok kaliteli.örneğin cecilenin bu 8 li farı gece makyajı yapmak için çok uygun.pigmentleri çok yoğun..tabi far bazının etkisindende söz etmessem olmaz
far bazım.sephoranın...fiyatı 15 tl idi yazın almıştım.
cecile 8 li far..numarası yok...fiyat 20 tl
bazı gece makyajlarınızda kullanabilirsiniz.ama günlükte baz uygulamaya gerek yok bence
hihoyyyt
pastelin 5 li farınumarası 10..fiyatı 18 küsür..pastelin rujlarındanda memnun değilim.farından neden memnun değilim derseniz şöyle anlatabilirim.hani kumaşta yeri güzel die bir laf vardır.bunun yeri güzel değil:)yani tozları:)sevmedim ısınamadım istediğim formda değil:dilcikar:ama kahverengisini seviyorum bu farın sadecehihoyyyt
sephora farları yazın 5 tl ye almıştım indirimden.ama sanırım 15 tl idi indirimsiz fiyatıalix avienide 9 tl ye almıştım tavsiye ederim çok güzel.hatta allık olarak bile kullanan varmış:)ben tavsiye etmem ama allık olarak kullanılmasını:umursamaz:
erik rengi sephora far..numarası09
bakır rengi sephora far numarası 02
alix avien far numarası 215
hihoyyyt
kızlar bu farımıda sanırım 2-3 sene önce almıştım.kahverengisini çok severim ve günlük makyajda kullanırım çok doğal durur..sizlerde renkleri beğenirseniz bu tonlara uygun farlar alırsınız.bunu o zamanlar 70 tl yemi ne almıştım,ben yinede numarasını yazıyım belki hala vardır bu seri.bilgim yok çünkü..numarası 21markası elizabet arden
4 numaralı farı kaş kemiğinize uygularsanız çok doğal bir aydınlık verir..tabi bu marka olması gerekmiyor.bu tonlarda bir far alırsanızyerimseniben
hihoyyyt
simli ışıltılı toz far..markası sephora.fiyatı 12 tl idi yazın.şimdi aynımı bilmiyorum.numarası 35bunları bazlı kullanmayın.hoş olmaz.hatta bununda resmini çektim.hiç güzel bir görünüm elde edemessiniz.
şunu belirtmek istiyorum..farlarıma baz değil arko krem kullandım..bildiğimiz tüpteki arkoyu..onu gözünüze sürüp,iyice yedirseniz ve biraz bekledikten sonra(2 dakika kadar)farınızı sürerseniz harika sonuç alırsınız..
herkez baz alamıyo,ist dışında yaşıyanlar teminde edemiyo zaman zaman..bende kolaylık olması ve ekonominiz açısından böyle bi öneri yapıyorum
önce cecilenin farına bi göz atalım..far numarası121
İLK SIRADAKİ ARKOLU,2.ARKOSUZ FAR..(yani altında baz yok)çıplak tene sürülmüş hali..diğer denemeleride bu şekilde inceliyelim bitanelerim
golden rosenin paletine bi göz atalım..nasıl renkleri varmışboshayallersmile
flormar,golden rose,cecile farlarım..
golden rose terekota far,yapı itibari ilede güzel,baz sürmesenizde,yada arko sürmenizde olur..
flormar ve cecile tekli farın tendeki duruşu
hepsi emily değil,başka markada var içlerinde..
emily nin siyah hariç bütün kalemlerini çok beğeniyorum..sürümü güzel,yağ gibi akıyo sürerken namıssızzemuszemus
kalemlerin marka ve numaraları
107 emily
109 emily
330 golden rose(emily ile aynı firma üretiyo,ama golden rose daha pahalı ve fiyatı emily e göre yüksektir)
165 carmina
507 flormar
declare 10(en sevdiğim siyah göz kalemim)
501 flormar
118 emily
101 emily
406 kalın uçlu beyaz kalem far..
rimelleriminde aile saadetini resimledim sizlerehihoyyyt
markaları sağdan sola
mybelline(20 tl)
loreal(40 tl)
body shop(28 tl tl)
alix avien(10 tl)
avon shok(10 tl)
flormar suda çıkmayan waterproff denen cinsten
carmina(8 tl civarı)
ve golden rose şeffaf rimel(8 tl)
fiyatları yaklaşık ve küsürlü yazdım...
simli eyelinerleri çok seviyorum
özellikle kokoş die tabir ettiğimiz makyajların olmazsa olmazı die düşünüyorum..görüntü olarakta insanı makyaj yapmaya teşvik ediyo ayol,baksanıza şıkır şıkırbayanssulusmile
baştan sona markaları
carmina
golden rose
carmina
alix avien
carmina
2 ve 3.ü sıradaki eyelinerler aynı renk gibi gözüksede değil!golden rose daha siyahımsı..carmina kurşun rengi..
golden rose 13 tl civarı,alix avien 9,carminalarda 9 tl civarı..
aynı renkteki kalemlerle yaptığım denemem..kullandığım kalemlerin markası emily
kalemlerin eyelinersiz görüntüsüşutarafagitti
ve kalemlerin numaraları
gri=120
yeşil=114
k.rengi=106
mavi=110
bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile
arkoyu far bazı olarak deneme sayfa 52
mineralli ürünlerin çeşitli şekilde kullanılmasısayfa 111
peeling tarifleri sayfa 109
kızlar gönlünüz oldumu,ancak bunları yazabildim..siz bana sorun ben cevaplarıma.s.
12.03.2010 tarihine kadar eklediklerimin fotosu 366-368 numaralı sayfalarda mevcuttur..
2164 farları nasıl değerlendiririz,yenileriz..2168 rujları nasıl değerlendirir farklı renkler elde ederiz..resimli anlatım
ev yapımı renkli nemlendirici için 3472 numaralı sayfayı tıklayın
sürekli yeni resimler ekleniyor ve ilerleyen bir topiğimiz var..bu yüzden takipte olun canlarım...
Son düzenleme: