- 18 Ağustos 2009
- 3.972
- 3
- Konu Sahibi __TanRIcA__
Ben nerdeyimkötükedihüsokötükedihüso
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol sol kolum:smiley-cool:hihoyyytsordum bebem hanturksa :lepi: maix le de sen ilgilen yavru kuş
:kedi:öylemi diyon kankamHah şöyle edim akıllı olalımşakkıdı
Helecan bastı vallahada
Düzenleyen sen olunca her şey cuk oturuyo süpersonik oluyoolumunekankayizsmile
olmazmı hanturksum:1hug:evet evet patim benle ilgilendii Şeniz
ben de katılmak istiyorum tanrıçam bana da yer vaaa mııı
Ben nerdeyimkötükedihüsokötükedihüso
öncelikle onure edici sözlerin için teşekkürler amonracımopuyorumnanaktanay çok heyecanlandım ilk kez katılıyorum bi çekilişe
normalda eski çekilişlerden dolayı hep sorunlu bilirdim bu etkinliği
uzak dururdum ama
you know la konuştuk sorunsuzsuz ve kaliteli insanların içinde
olduğu bi etkinlikte omak keyifli olur diye düşündük
hediye seçmek çok zevkli olucak
ne yurtiçisi,ne arasılmaz: :umursamaz:adım zaten yazılmışşşş
helecanla bekliyorummm çekilişiiii, çok sevindirik olmak istiorum ayrıcaaaa delikafadulden delikafadulden
yurtiçi, aras, mng, ptt savulunn lan biz geliozzzz kurbana doğruuuuuuu kötükedihüso Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
aha !! xzgimde katılmak istediğini söylediydi kankitom, habarın olsun .. şakkıdı ben ona da haber salimde katılcaksa katılcam desin , biliosun kendisi şu aralar tatlı telaşta delikafadulden
Treleyleyleyleyley delikafadulden sırnaşık şey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
şu heycan patlamaların beni benden alıyo delikafadulden:roflol::roflol: Şeniz
delikafadulden
Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam
Patişotaaammm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sırnaşık şey
tabiki hayatım yazdım bilekaydirigubbakcemile5bende katılabilermiyemmm bilmiyorumkismile
olmasan şaşardım maix:smiley-cool:oley ben de varııımmm
hobaleytoooo:dance: tııttss tttsss bici bici bici bici leblecii:teytey:seni gidi gidi gidi dalaveracı:teytey:ıttss ıtsss(buda köpek çağırır gibi oldu be utssss olum gel utssss utsssempatiksalakcinni)Treleyleyleyleyley delikafadulden sırnaşık şey hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
beni benden alırsanCADIARZUdelikafadulden
Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam
aaa hastayım o şarkıya lütfenapril bi git kanka yaaa :roflol::roflol::roflol: koparıyosun beni manilerle şarkılarla sempatiksalakcinni
böle bi türkçe de yok zati...beni benden alırsan seni sana bırakmam :roflol::roflol: kim kimde belli degil sempatiksalakcinni
şıncık
1. adereseleri tilifonları sana özel mesajalan yollicik değilmü ?
2. çekiliş ni zeman olcek
3. tişikküriderim
4. yok bişi
hayır canım olurmu:1no2::1closedeyes:
topik açıcam,misafirlerede açık olan bi bölüme,naklen yayın yapıcam işte üyelerimizin özel bilgileri diye:lepi: lütfeen:1closedeyes:sempatiksalakcinni:roflol:
hatta evinizdeki değerli eşyaların yerinide söyliyinde hırsız abi yorulmasınsırnaşık şey
çekilişi kurban bayramı dediğime bakma:1no2::1closedeyes:
yılbaşında yapmayı düşünüyoruzsırnaşık şey sırnaşık şey
rica ederimvereliniortakbişeymi varsengözlerimebaksanab:smiley-cool:
delikafadulden
Beni benden alırsan,
Seni sana bırakmam
hobaleytoooo:dance: tııttss tttsss bici bici bici bici leblecii:teytey:seni gidi gidi gidi dalaveracı:teytey:ıttss ıtsss(buda köpek çağırır gibi oldu be utssss olum gel utssss utsssempatiksalakcinni)
beni benden alırsanCADIARZU
seni sana bırakmamfisfisfis fisfisfis :roflol:
aaa hastayım o şarkıya lütfen
pala remzi,bu,beeeğğbeğim-tatlicadiarzu-favorim yani kanke:1closedeyes:-tatlicadiarzu-
sırnaşık şey
ay bunu unv de hoca soru olarak sormus tek soru 100 puaneyvahedigeldismilesempatiksalakcinni