- 5 Aralık 2008
- 6.064
- 0
- Konu Sahibi __TanRIcA__
dondurma yiyenleri almıyoruz tatlım malesef:1no2: lmaz:
bana hep dondurma ısmarlayana bakın hele :a015: beni dışladı şakkıdı kıskanc gacı şakkıdı
çekilşte bana çıkda görim seni :icecream:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dondurma yiyenleri almıyoruz tatlım malesef:1no2: lmaz:
tamam canım:))
listeye alıyorum senideolumunekankayizsmileumarım keyif alırsınopuyorumnanaktan
canım,ben liste yapıcam.daha birşey yapmanıza gerek yokkaydirigubbakcemile5
ilerleyen günlerde kendinizi tanıtmak için gelirsiniz
ilk sayfayı oku hayatımbendee istiyorum tanrıçaaaaa=)))
:roflol: şakkıdı şakkıdı şakkıdıbana hep dondurma ısmarlayana bakın hele :a015: beni dışladı şakkıdı kıskanc gacı şakkıdı
çekilşte bana çıkda görim seni :icecream:
dur olum daha başlamadı bile:smiley-cool: :smiley-cool:ben çok keyif aldım:jeyyar: :jeyyar: aklinialirimsmile
timam:kedi::kedi:
dur olum daha başlamadı bile:smiley-cool: :smiley-cool:
olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
haklısın yani telaslanmama gerek yok boshayallersmile ay cok heyecanlandım şimcikcanım,bayrama daha var.baya bir süremiz var anlıcağın
kasıma kadar liste hazır olmuş olur.2 hafta gibi bir süre içindede hediyeler alınır,bayramda arkadaşlarımızın eline ulaşıcak şekilde yollanır.bayramdan bir-iki gün önce hediyeler ulaşsınki,bayramda kullanılsınkaydirigubbakcemile5
Çok heyecanlığım kanka ya :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:Yeni arkideşlerde aramıza katılmışzemuszemus Hoşgeldiniz bacılar hihoyyyt
canlarımopuyorumnanaktanallah nasip ederse bu 3.çekiliş olucakhihoyyytNOT:çok güzel tepkiler geldi,ve katılmak isteyen çok sayıda insan var.topiğimiz onlarada açık..tanıdık olması şart değil
yarım elma gönül alma maksat.olumunekankayizsmile.Hatırlanmak,hatıra dostluğu pekiştirmekolumunekankayizsmile.bir nebze olsun sanal hayatı gerçeğe taşımakolumunekankayizsmilegönüllerin birleşmesi,güzel enerjimizin buluşması için,hadi kızlar kurban bayramı çekilişimize:lepi:
yalnız bu arkadaşlar şunu unutmasınki,bizler uzun süredir birbirimizi çok iyi tanıyan dostlarız,ve maksat aramızda hediyeleşmek..o yüzden eşleşmeyi yaparken bunlar göz önünde olucaktır olucaktır..kaydirigubbakcemile5
neden bana şu çıkmadı,neden o çıkmadı gibi tepkiler gelmesin lütfenolumunekankayizsmile
kankalarımdelikafadulden hadi liste yapmaya başlıyalımzemuszemusKURALLAR:çekiliş olduktan sonra,ben kimin,kime çıktığını özel mesaj ile söyliyeceğim
kimse ser verip,sır vermiycek bu konuda:mymeka:2 kişinin bildiği sırdır diyicek,kızılcık içtim diyicek:smiley-cool:
burada kendinizi detaylı tanıtın lütfen..neleri seversiniz,nelerden hoşlanırsınız,endamınız,ölçüleriniz vs..hepsi burada yazılacak
adres,telefon numarası,isim soyad,hatta ev tel..bunların verilmesi şarttır bilginize
bunları iyice okuyun,sonra benim ömrümü yemeyin:hulya:
http://www.kadinlarkulubu.com/kh-arsiv/388071-tanricanin-kokos-kankalarinin-bayram-cekilisi.html
bir önceki çekilişimizi incelermisiniz kızlar.fikir olurkaydirigubbakcemile5
LİSTEMİZ CANLARPati
April
Liv
Minik06
Tanrıça
Gece_kuşu
Gloxinia
beautiful_girl
Amonra
you_know
Çorumlumelek
yok tatlım telaş değilki buhaklısın yani telaslanmama gerek yok boshayallersmile ay cok heyecanlandım şimcik
yazıyorum bacım:lepi:yaz tanrıçam yazz benide=)
bende kankam bende:dance: :dance: :dance:Çok heyecanlığım kanka ya :1rolleyes::1rolleyes::
bende bayılırım:sm_cool:ben hediyeleşmeyi çok seviyoruumm yaa...
birine hediye alırken çookk kararsız oluyorum ama,burdan ipuçlarını almak iyi olcak
tabiki bitanem:lepi:yazıyorum şimdiŞeniztanrıçam bende katıla bilir miyimm
yazıyım aşkom yazıyım:sm_cool::dance: :hooray:Askim yaa benide yazzzzdelikafaduldenhihoyyyt
kankam emin olmadan yazmasakmıbilmiyorumkismilekankam hantursk,maix de katılmak istiyodu bak aklıma geldi :lepi:
Benim adım nerde lan:mymeka: :mymeka:
Kanka çok helecanlı ben de katılabilim mibilmiyorumkismile
Bu ara çok yoğunum şehir dışına da gidebilirm, ama kusur kalmak istemiyom hasedimden çatlarım yoksam
Fırsat yaratmaya çalışcam yaz adımı hacıkaydirigubbakcemile2
Yaanız isimler çabıkçana belli olsun kaydirigubbakcemile
[:roflol: :roflol: :roflol:
hayır seni yazamam cicim k.kalma:dilcikar: :roflol:
sensiz olurmu kamil:1hug:yazıyorum hemen melemolumunekankayizsmile
evet evet patim benle ilgilendii Şenizsordum bebem hanturksa :lepi: maix le de sen ilgilen yavru kuş